- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #6.821
Sen ona sarma yap ,görünce gözü döner ,unutur tavuğu mavuguBak yukarı dikti çatalı kaşığı bekliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ona sarma yap ,görünce gözü döner ,unutur tavuğu mavuguBak yukarı dikti çatalı kaşığı bekliyor![]()
Keskeeee unutsa ama yok cııık unutmaz buSen ona sarma yap ,görünce gözü döner ,unutur tavuğu mavugu![]()
Unutur kizz yazık bak agliyo , içine de market hindisi koy, benim tosun diye kakalarsinKeskeeee unutsa ama yok cııık unutmaz bu
hahah akıllıUnutur kizz yazık bak agliyo , içine de market hindisi koy, benim tosun diye kakalarsin![]()
Ahahahaha oldu o zaman tamam hem biliyomusun kizzz bu benim tosunun imam nikahlı karısı var üzülür sonra hem o çok beyefendi bir hindi bikere nazik hem hanimiylan halvet olmak istediğinde önce masaj yapıyor vallahiUnutur kizz yazık bak agliyo , içine de market hindisi koy, benim tosun diye kakalarsin![]()
Ahaaa sarma diyince hemen döndün dimi tamam koyma hindime yazikhahah akıllıkız öyle diyorumda hiç kıyabilir miyim kesilmesine ❤♡❥❤♡❥ bende hayvan dostuyum çok tatlı sibeyyyyllll ❤♡❥❤♡❥ @sibell09
hahah deliAhahahaha oldu o zaman tamam hem biliyomusun kizzz bu benim tosunun imam nikahlı karısı var üzülür sonra hem o çok beyefendi bir hindi bikere nazik hem hanimiylan halvet olmak istediğinde önce masaj yapıyor vallahi![]()
kız şakasına şey yapmıştım :) ben o kadar cani miyim kız :) ❤♡❥❤♡❥ sarma olur ama bakAhaaa sarma diyince hemen döndün dimi tamam koyma hindime yazik
Kız vallaha yaaaa videosu bilen var kocamin telefonundahahah delitöbe töbe
Allah seni ne yapmasın
![]()
rahat bırakın kız hindileri aaaaKız vallaha yaaaa videosu bilen var kocamin telefonunda![]()
Tamam anlaştıkkız şakasına şey yapmıştım :) ben o kadar cani miyim kız :) ❤♡❥❤♡❥ sarma olur ama bak![]()
Yaaa biz diğer tarafa saldıydık izliyorduk eşimle birde baktık ki masaj yapıyor çıkmış sırtını çiğniyor oburude sessiz sedasız duruyor ahahahahaharahat bırakın kız hindileri aaaa![]()
gözünüzü kapatsaydınız hahahYaaa biz diğer tarafa saldıydık izliyorduk eşimle birde baktık ki masaj yapıyor çıkmış sırtını çiğniyor oburude sessiz sedasız duruyor ahahahahaha![]()
Vallahi yaaaa sorma bende bunu dedim eşimegözünüzü kapatsaydınız hahahhindilerde sizin gibi masaj seviyor galiba
![]()
![]()
sibeyyyylllllVallahi yaaaa sorma bende bunu dedim eşime![]()
Valla sorma bizim herşeyimiz değişik zaten bir gözü görmüyor tavuk var kümeste 3 holluk var gidip oraya doğurmuyor resmen dağları tepeleri odunlugu asip benim evin yan tarafım da çuvalların arasına doğuyor: -)sibeyyyylllll❤♡❥❤♡❥ ay hindileriniz bile değişik :))@Daughter of your father konuştun mu kız hindilerle
![]()
Abooooww ne kadan centilmen bir beyAhahahaha oldu o zaman tamam hem biliyomusun kizzz bu benim tosunun imam nikahlı karısı var üzülür sonra hem o çok beyefendi bir hindi bikere nazik hem hanimiylan halvet olmak istediğinde önce masaj yapıyor vallahi![]()
hahahahValla sorma bizim herşeyimiz değişik zaten bir gözü görmüyor tavuk var kümeste 3 holluk var gidip oraya doğurmuyor resmen dağları tepeleri odunlugu asip benim evin yan tarafım da çuvalların arasına doğuyor: -)
hahah kocasından dert yanan bir kadınAbooooww ne kadan centilmen bir beykıyılır mi kız ona ? Ülkemizde centilmen herif sayısı ne ki zaten !!!
hahah sibeyyyyllll ben bir şey demedim bakHindiler tavuklar horozlar...ımmyami yami yamiiiiii pek lezzetli görünüyorlar sibel![]()