Kafalar yine karışık

gelecekzaman66

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
526
728
303
33
Merhabalar arkadaşlar..bir şeyler yazmak istiyorum ama ne yazmam gerektiğini çokta bilmiyorum.

Şimdi bana burdan kızanlar olabilir haklısınız ama düşüncelerime engel olamıyorum..sadece 3 ay görüştüğüm bir insan vardı olmadı bitti gayet medeni bir şekilde..bitelide bir ay olacak..ondan sonra hiç olmadığım kadar hareketli ve aktifim kafamı başka şeylere yormaya çalışıyorum..ama şu birkaç gündür gece uyanıyorum mesela direkt aklıma o geliyor çok gereksiz bende farkındayım veya sabah uyanıyorum yine o geliyor ilk

Niye böyle oluyor ben gelsin istemiyorum..olmamış bitmiş kapanmış konu.

Şu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok onun farkındayım ama artık erkeklerdeki şu laflara inanmam, evlenmek istiyorum seninle diyip yüz kez sonra çabuk pes etmek ne bileyim benim mantığıma ters (evlenme meraklısı hiç olmadım yanlış anlaşılmasın...sürekli evlilik diye diye 3 ayda kendisi beni yormuştu )

Komple unutmak için başka birisi mi olmalı ? 3 aylık bir ilişkide tekrar bir şeylere başlamak için belli bi süre var mıdır sizce

Bunlarıda neden yazdım bilmiyorum..biz kadınlar eziyet etmeyi seviyoruz kendimize

Son düzenleme:
Şu güne kadarki tüm ilişkilerimde "evlilik" lafını ilk ortaya atan hep erkek tarafı oldu

Bir de kadınlara derler evlilik meraklısı diye, boş laf manyağı bunlar

Evlilik lafını açmayan erkeğe evliliğin e sini demem

Baştan beri o evlilik lafı açtığı için ben daha çekimser kaldım olayı pek akışına bırakamadım belkide o panikle hatalarım olmuş olabilir

Daha çok taze kuzum sende belli ki hoşlanmışsın
Ama geçer zamanla merak etme

Aslında geçiyor geçmesi gerek insanlar senelerce konuştuğu insandan ayrılabiliyor

Ama hani böyle bazen bi gece uyanıyorum aklıma o geldiğinde içim ufaktanda olsa cız ediyor o his kötü malesef

Bir başkası olunca insan komple unutuyor mu..yada 3 aylık bir ilişkide tekrar ne zaman birilerine şans vermeli var mıdır bunun bir zamanı

Hoşlantı böyle bir şey bende 3 yıl önce reddettiğim birine karşı yoğun duygular hissettim bir şans verdim 10-15 gün sevgili olduk kafa yapimiz uymadı diye ayrıldım ama hala aklımdan çıkmıyor nedense bende anlamış değilim biz kadınlar fazla umursuyoruz her şeyi

Valla eziyet ediyoruz ya :)

Valla eziyet ediyoruz ya :)
Evet ve onların umurunda değil.
Yani bizim kadar değil
Benim hoşlandığım çocuk aynı zamanda üvey babamın oğlu annem 2. Evliliğini yaptı çocuk 29 yaşında üvey babamda beni çok sever gelini olmamı istiyor.
3 yıl önce bana aşıktı baya anneme ağladı etti kabul etmedim ben.
İşyerine gittik oğlunun, müşteri geldi bayan sizin neyiniz dedi. Ayrıyız ya bende gıcığım döndüm "Kardeşiyim" dedim.
Mosmor oldu dellenmiş bir şekilde birdaha sakın konuşma benimle şudur budur.
Bende de şu huy var ayrılıyorsak intikam alırım içim soğusun diye.
Ama yinede unutamadım işte

Sizde de işler karışıkmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…