- 21 Eylül 2010
- 526
- 728
- 303
- 33
- Konu Sahibi gelecekzaman66
-
sen mi bitirdin yoksa ilk adim ondan mi geldi, nasil oldu su medeni ayrilik?
Şu güne kadarki tüm ilişkilerimde "evlilik" lafını ilk ortaya atan hep erkek tarafı oldu
Bir de kadınlara derler evlilik meraklısı diye, boş laf manyağı bunlar
Daha çok taze kuzum sende belli ki hoşlanmışsın
Ama geçer zamanla merak etme
Hoşlantı böyle bir şey bende 3 yıl önce reddettiğim birine karşı yoğun duygular hissettim bir şans verdim 10-15 gün sevgili olduk kafa yapimiz uymadı diye ayrıldım ama hala aklımdan çıkmıyor nedense bende anlamış değilim biz kadınlar fazla umursuyoruz her şeyiAslında geçiyor geçmesi gerek insanlar senelerce konuştuğu insandan ayrılabiliyor
Ama hani böyle bazen bi gece uyanıyorum aklıma o geldiğinde içim ufaktanda olsa cız ediyor o his kötü malesef
Bir başkası olunca insan komple unutuyor mu..yada 3 aylık bir ilişkide tekrar ne zaman birilerine şans vermeli var mıdır bunun bir zamanı
Hoşlantı böyle bir şey bende 3 yıl önce reddettiğim birine karşı yoğun duygular hissettim bir şans verdim 10-15 gün sevgili olduk kafa yapimiz uymadı diye ayrıldım ama hala aklımdan çıkmıyor nedense bende anlamış değilim biz kadınlar fazla umursuyoruz her şeyi
Evet ve onların umurunda değil.Valla eziyet ediyoruz ya :)
Evet ve onların umurunda değil.
Yani bizim kadar değil
Benim hoşlandığım çocuk aynı zamanda üvey babamın oğlu annem 2. Evliliğini yaptı çocuk 29 yaşında üvey babamda beni çok sever gelini olmamı istiyor.
3 yıl önce bana aşıktı baya anneme ağladı etti kabul etmedim ben.
İşyerine gittik oğlunun, müşteri geldi bayan sizin neyiniz dedi. Ayrıyız ya bende gıcığım döndüm "Kardeşiyim" dedim.
Mosmor oldu dellenmiş bir şekilde birdaha sakın konuşma benimle şudur budur.
Bende de şu huy var ayrılıyorsak intikam alırım içim soğusun diye.
Ama yinede unutamadım işte
BirazcıkSizde de işler karışıkmış :)
3 aylık ilişkide asla unutulmayan nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?