Geçen cuma eşimin memleketine gidecektik askerlik öncesi görsün diye neyse o gelmeden tüm işleri hazırlıkları bitireyim dedim,
Elektrik süpürgesi çalışırken ;annem, kayınvalidem, eşim aramış işim bittikten sonra gördüm sadece eşime döndüm
Yaklaşık yarım saat sonra eşimin kardeşi aradı (kayınvalidem ara demiş) konuştum anneme de selam söyle falan neyse buraya kadar herşey normal...
Akşam 17 civarı eşim msj yazmış annem seni aradımı?
Evet dedim aradı ama sonrasın da kardeşin ile konuştum o da yanındaydı
bundan sonrasında kızılca kıyamet koptu, kayınvalide oğlunu aramış x i aradım telefonuma bakmadı, belkide gördü bilerek açmadı,ilk değil bu ,artık çok üzülüyorum ben onu sadece merak ettim ne zaman çıkacaktınız diye soracaktım demiş...
Eve gelince o kadar sözler duydum ki ;seni istemiyorum, olmuyor, uğraşmaya gerek yok konuşacak hiçbirşey yok gibi birsürü en son söylenicek herşeyi söyledi
Ailesinin evine gidince tabi kaynana anladı ona da patladım içimde hiçbirşey bırakmadan içimi döktüm tabi kayınpederde şahit oldu çünkü bu olayda en masum o

Hatta hızımı alamadım( bu sözlere maruz kalmam ilk değil) kendi annemi aramak zorunda kaldım

Bu 2 günlük süreçte beni tüm sosyal medya hesaplarından sildi. Telefonundaki tüm fotoğrafları sildi, ha birde şifre koydu
Daha 3,5 aylık evliyiz biz ya ne yapacam ne edicem şaşırdım

Tek söylediğim ailesine de kendi anneme de bu evlilik çocuk oyuncağı değil, bir daha bana bitti git derse çeker giderim, benimde Bi gururum var dedim...
Şimdi bu adam yarın askere gidiyor 18 gün yok
Benim iyice bi oturup karar vermem lazım...