Kafam allak bullak, başkani gözden yardım istiyorum

Ne yaptınız konu sahibi eşinizle konuştunuz mu ?
Tam anlamıyla konuşamadık bugün teslim ettim öncesin de hatasını varsa benim de Bi hatam var ise bana söylenilmesini gerektiğini söyledim. çocuk oyuncağı olmadığını bu ve bunun gibi bir tane daha istemiyorum seni bitti dersen ikiletmem çeker giderim dedim. Haramın farkındayım anneme de kızdım sen haklısın burda dedi defalarca özür diledi lakin taviz vermedim son sözümü söyledim...

Pire için yorgan yakmış. Hiçbi suçun yok, kardeşi ile konuşurken yanındaymış sonuçta. Ama orada onu isteyebilirdin telefona. Annemi de bi ver gibisinden bu konuda hatalısın sadece. Açıklama yaptıktan sonra olanlar ise tamamen onların hatası. Sen bilirsin; dediğin gibi çocuk oyuncağı değil. Bu sebepten bitiriyorsa bitirsin. Bakarsın yoluna sen de. Alttan al diyeceğim askere gidecek diye ama adam seni istemiyorsa sen de kendini ezdirme.
Onun bu istekleri inan hiç bitmiyor ki aradım aç geri dön ara işin olamaz müsait olamama durumun hiç olamaz önceki konularda da var eşim ile müsait olmayıp açmasan 18 kez arayıp o telefon açılacak diyen biri :(

Onun bu istekleri inan hiç bitmiyor ki aradım aç geri dön ara işin olamaz müsait olamama durumun hiç olamaz önceki konularda da var eşim ile müsait olmayıp açmasan 18 kez arayıp o telefon açılacak diyen biri :KK43:

Daha yolun başındasın sinir stres sahibi olmak istemiyorsan bitir o zaman. Anlattığın gibiyse bir ömür geçmez böyle. Anası ayrı oğlu ayrı.

Şimdi durum şu sizi 3 kişi aramış siz 1 tanesine geri dönmüşsünüz. Diğer kişi sizi tekrar aramış o zaman açmışsınız. Burda sizin yapmanız gereken eşinizden sonra annesini aramaktı. Görgü kuralı olarak bile bakıldığı zaman arayana geri dönmek lazım. Bu durum kayınvalideyi haklı çıkartır mı asla çıkartmaz. Şikayet etmek, kendini acındırmak çok çirkin. Anlamadan, sormadan eşinizin sizinle konuşması da çok kötü. Sizin burda yapmanız gereken sakin kalmaktı bir taraf yanlış yapıyorsa diğeri ortamı sakinleştirmeli. Baş başa kaldığınızda ortam durulunca konuşur çözersiniz probleminizi ama siz evde olay çıkartmışsınız üstelik askere gitmeden 1 gün öncesinde. Kendi annenizi aramak zorunda kaldığınız doğru değil ortada zorunluluk durumu yok. Eğer tamamen bitirmeyi düşünmüyorsanız aileleri işin içine karıştırmayın. Yarın bir gün belki siz barışırsınız ama anneniz size yapılanı unutmaz

Şimdi durum şu sizi 3 kişi aramış siz 1 tanesine geri dönmüşsünüz. Diğer kişi sizi tekrar aramış o zaman açmışsınız. Burda sizin yapmanız gereken eşinizden sonra annesini aramaktı. Görgü kuralı olarak bile bakıldığı zaman arayana geri dönmek lazım. Bu durum kayınvalideyi haklı çıkartır mı asla çıkartmaz. Şikayet etmek, kendini acındırmak çok çirkin. Anlamadan, sormadan eşinizin sizinle konuşması da çok kötü. Sizin burda yapmanız gereken sakin kalmaktı bir taraf yanlış yapıyorsa diğeri ortamı sakinleştirmeli. Baş başa kaldığınızda ortam durulunca konuşur çözersiniz probleminizi ama siz evde olay çıkartmışsınız üstelik askere gitmeden 1 gün öncesinde. Kendi annenizi aramak zorunda kaldığınız doğru değil ortada zorunluluk durumu yok. Eğer tamamen bitirmeyi düşünmüyorsanız aileleri işin içine karıştırmayın. Yarın bir gün belki siz barışırsınız ama anneniz size yapılanı unutmaz
Cnm evde olay çıkartan ben değilim eşim.,askere gitmeden 2 gün önce anne ağzı ile bana bitsin seni istemiyorum diyen o.
Akşamına şehir dışına çıkacağımız için işlerim vardı arayanlardan sadece eşime dönmemin sebebi de yola çıkmadan önce bişey mi isteyecek diyeydi:(
Ama anneye anlatma konusunda çok haklısınız onda hata yaptım

Cnm evde olay çıkartan ben değilim eşim.,askere gitmeden 2 gün önce anne ağzı ile bana bitsin seni istemiyorum diyen o.
Akşamına şehir dışına çıkacağımız için işlerim vardı arayanlardan sadece eşime dönmemin sebebi de yola çıkmadan önce bişey mi isteyecek diyeydi:KK43:
Ama anneye anlatma konusunda çok haklısınız onda hata yaptım

Ailesinin evindeki olaydan bahsediyorum. Ailesinin evine gidince kaynanama patladım yazmışsınız ya. Eşiniz zaten yüzde yüz hatalı çocuk oyuncağı mı bu her tartışmada bitsin, istemiyorum bilmem ne. İşlerinizi kulağınızda telefon varken de halledebilirsiniz veya arayıp kapatmak ancak birkaç dakikanızı alır. Siz gerek duymadığınız için geri dönmediniz aramaya benim şahsi fikrim gelen aramalara gördüğünüzde geri dönmeniz yönünde. Kardeşi de siz aramamışsınız o sizi aradığında konuşmuşsunuz. Şimdi kendi evinizde misiniz peki?

Ailesinin evindeki olaydan bahsediyorum. Ailesinin evine gidince kaynanama patladım yazmışsınız ya. Eşiniz zaten yüzde yüz hatalı çocuk oyuncağı mı bu her tartışmada bitsin, istemiyorum bilmem ne. İşlerinizi kulağınızda telefon varken de halledebilirsiniz veya arayıp kapatmak ancak birkaç dakikanızı alır. Siz gerek duymadığınız için geri dönmediniz aramaya benim şahsi fikrim gelen aramalara gördüğünüzde geri dönmeniz yönünde. Kardeşi de siz aramamışsınız o sizi aradığında konuşmuşsunuz. Şimdi kendi evinizde misiniz peki?
Şimdi o asker de bende memlekete geldim...

Roll yapcaksın canım.
Çok seviyo çok düşünüyo gibi yapcaksın.
Kocanı seviosan ve kaynanadan başka problem yoksa aranızda mecbursun.
Politik hareket edeceksin.
Kocana anneni sevdiğini düşğndüğğnü gösteren şeyler yapcaksın , kaynananı görüncede sahta bir gülümseme takınıp iyimisin sağlığın nasıl falan filan deyip asla dedikodu gibi derin mevzulara girmiceksin.

Geçen cuma eşimin memleketine gidecektik askerlik öncesi görsün diye neyse o gelmeden tüm işleri hazırlıkları bitireyim dedim,
Elektrik süpürgesi çalışırken ;annem, kayınvalidem, eşim aramış işim bittikten sonra gördüm sadece eşime döndüm
Yaklaşık yarım saat sonra eşimin kardeşi aradı (kayınvalidem ara demiş) konuştum anneme de selam söyle falan neyse buraya kadar herşey normal...
Akşam 17 civarı eşim msj yazmış annem seni aradımı?
Evet dedim aradı ama sonrasın da kardeşin ile konuştum o da yanındaydı
bundan sonrasında kızılca kıyamet koptu, kayınvalide oğlunu aramış x i aradım telefonuma bakmadı, belkide gördü bilerek açmadı,ilk değil bu ,artık çok üzülüyorum ben onu sadece merak ettim ne zaman çıkacaktınız diye soracaktım demiş...
Eve gelince o kadar sözler duydum ki ;seni istemiyorum, olmuyor, uğraşmaya gerek yok konuşacak hiçbirşey yok gibi birsürü en son söylenicek herşeyi söyledi
Ailesinin evine gidince tabi kaynana anladı ona da patladım içimde hiçbirşey bırakmadan içimi döktüm tabi kayınpederde şahit oldu çünkü bu olayda en masum o :(
Hatta hızımı alamadım( bu sözlere maruz kalmam ilk değil) kendi annemi aramak zorunda kaldım :(
Bu 2 günlük süreçte beni tüm sosyal medya hesaplarından sildi. Telefonundaki tüm fotoğrafları sildi, ha birde şifre koydu
Daha 3,5 aylık evliyiz biz ya ne yapacam ne edicem şaşırdım :(
Tek söylediğim ailesine de kendi anneme de bu evlilik çocuk oyuncağı değil, bir daha bana bitti git derse çeker giderim, benimde Bi gururum var dedim...
Şimdi bu adam yarın askere gidiyor 18 gün yok
Benim iyice bi oturup karar vermem lazım...
Ya daha 3 buçuk aylık evlisiniz ne bu hız😯 herşeyi anladım da. Hemen fotoğraf silme, sosyal medyadan engellemek olur mu ya. Buarada küsmüsünz eşinizle.

Benim kv de şikayet etmişti yok aradım açmadı gibisinden, eşimde morali bozuktur illa açmak zorunda mı demişti, gerçi şimdi ben uğraşmak istemiyorum kv kişisi ile, sevmiyorum kendisini hiç, ama kendisi yaptı bunu, ha var ha yok benim için, sizde öyle yapın

Ben 32 gibi gösteriyorum en fazla ,eşimde 30 lu yaşlarda gösteriyor ,o kadar çirkef o kadar sert mizaçlıdır ki ,kavgacı tüm kötü huylar kendisinde bende çok naif biri değilim beraber çalışıyoruz ,iş yüzünden ne kadar sert olduğum gerçeği var ,ailesi istemedi sonra yanyana görünce yaş farkı pek belli olmuyor biraz yumaşadılar ,bir gün eşimin bi kudurası tuttu daha sevgiliyken annesi o gün dedi ki bunu senden başkası toparlayamaz ,çekmez ,öyle pat diye evlendik ....

Kaynananızın lafına güldüm baya :) Mutluluğunuz, huzurunuz daim olsun inşallah.

Sizden yedi yaş küçük olması çok kötü olmuş hem sizden daha deneyimsiz ve daha genç yani siz daha olgun kalıyosunuz onun daha olgunlaşmaya evliliği anlamaya vakti var siz alttan alırsanız ancak o şekilde yürür

Ya daha 3 buçuk aylık evlisiniz ne bu hız😯 herşeyi anladım da. Hemen fotoğraf silme, sosyal medyadan engellemek olur mu ya. Buarada küsmüsünz eşinizle.
Askerlik nedeni ile küslüğü dvm ettirmedim ama içimde çok sıkılıyor zamanını bekliyorum sadece ama belki o politik davranıyor yada o da zamanını bekliyor evet sen haklıydın annem de bende hatamızı anladık diyo bakalım 🤔

Geçen cuma eşimin memleketine gidecektik askerlik öncesi görsün diye neyse o gelmeden tüm işleri hazırlıkları bitireyim dedim,
Elektrik süpürgesi çalışırken ;annem, kayınvalidem, eşim aramış işim bittikten sonra gördüm sadece eşime döndüm
Yaklaşık yarım saat sonra eşimin kardeşi aradı (kayınvalidem ara demiş) konuştum anneme de selam söyle falan neyse buraya kadar herşey normal...
Akşam 17 civarı eşim msj yazmış annem seni aradımı?
Evet dedim aradı ama sonrasın da kardeşin ile konuştum o da yanındaydı
bundan sonrasında kızılca kıyamet koptu, kayınvalide oğlunu aramış x i aradım telefonuma bakmadı, belkide gördü bilerek açmadı,ilk değil bu ,artık çok üzülüyorum ben onu sadece merak ettim ne zaman çıkacaktınız diye soracaktım demiş...
Eve gelince o kadar sözler duydum ki ;seni istemiyorum, olmuyor, uğraşmaya gerek yok konuşacak hiçbirşey yok gibi birsürü en son söylenicek herşeyi söyledi
Ailesinin evine gidince tabi kaynana anladı ona da patladım içimde hiçbirşey bırakmadan içimi döktüm tabi kayınpederde şahit oldu çünkü bu olayda en masum o :KK43:
Hatta hızımı alamadım( bu sözlere maruz kalmam ilk değil) kendi annemi aramak zorunda kaldım :KK43:
Bu 2 günlük süreçte beni tüm sosyal medya hesaplarından sildi. Telefonundaki tüm fotoğrafları sildi, ha birde şifre koydu
Daha 3,5 aylık evliyiz biz ya ne yapacam ne edicem şaşırdım :KK43:
Tek söylediğim ailesine de kendi anneme de bu evlilik çocuk oyuncağı değil, bir daha bana bitti git derse çeker giderim, benimde Bi gururum var dedim...
Şimdi bu adam yarın askere gidiyor 18 gün yok
Benim iyice bi oturup karar vermem lazım...
Evliliğe alışamadığı fotoları sosyal medyadan fln silmesinden belli oluyor zaten sevgili modunda galiba eşiniz öyle yapıncada bitiyor sanki herşey

Back
X