Kafam allak bullak, başkani gözden yardım istiyorum

Geçen cuma eşimin memleketine gidecektik askerlik öncesi görsün diye neyse o gelmeden tüm işleri hazırlıkları bitireyim dedim,
Elektrik süpürgesi çalışırken ;annem, kayınvalidem, eşim aramış işim bittikten sonra gördüm sadece eşime döndüm
Yaklaşık yarım saat sonra eşimin kardeşi aradı (kayınvalidem ara demiş) konuştum anneme de selam söyle falan neyse buraya kadar herşey normal...
Akşam 17 civarı eşim msj yazmış annem seni aradımı?
Evet dedim aradı ama sonrasın da kardeşin ile konuştum o da yanındaydı
bundan sonrasında kızılca kıyamet koptu, kayınvalide oğlunu aramış x i aradım telefonuma bakmadı, belkide gördü bilerek açmadı,ilk değil bu ,artık çok üzülüyorum ben onu sadece merak ettim ne zaman çıkacaktınız diye soracaktım demiş...
Eve gelince o kadar sözler duydum ki ;seni istemiyorum, olmuyor, uğraşmaya gerek yok konuşacak hiçbirşey yok gibi birsürü en son söylenicek herşeyi söyledi
Ailesinin evine gidince tabi kaynana anladı ona da patladım içimde hiçbirşey bırakmadan içimi döktüm tabi kayınpederde şahit oldu çünkü bu olayda en masum o :KK43:
Hatta hızımı alamadım( bu sözlere maruz kalmam ilk değil) kendi annemi aramak zorunda kaldım :KK43:
Bu 2 günlük süreçte beni tüm sosyal medya hesaplarından sildi. Telefonundaki tüm fotoğrafları sildi, ha birde şifre koydu
Daha 3,5 aylık evliyiz biz ya ne yapacam ne edicem şaşırdım :KK43:
Tek söylediğim ailesine de kendi anneme de bu evlilik çocuk oyuncağı değil, bir daha bana bitti git derse çeker giderim, benimde Bi gururum var dedim...
Şimdi bu adam yarın askere gidiyor 18 gün yok
Benim iyice bi oturup karar vermem lazım...
Ver yolu gitsin onunlamı ugrasacaksın

27 :KK43: ya isteyerek açamasam anlıycam suçsuz günahsız yere yaşadım bunları işte bu zoruma giden ve hala anneyi savunup bana o seni şikayet etmedi diyor....
Madem şikayet etmedı olmucak ne varmış.Süreklı olmucak demek içinmi evlenmıs senınle.Aılesıde deli ogullarının huyunu bılıo ne dıye soluolar.Çekemezsın bunları boyle canım.Sakın ol sen.Eger olmuosa biri gidecekse kendi def olup gıtsın.Daha cıcım ayların.Toplayabıldıgın kadar kanıt topla.

3 ay ya 3 aylık evliyiz biz çıldırıcam bu kadar kısa sürede biten saygın sevgin varmış ne diye evlendin sen ya
Doldurusa gelen bir koca düsünemiyorum zor yolunda cok daha basındayken hic ömür tüketmeni tavsiye etmem ve o nasıl umursamadan silebiliyor sevgisini görmezden geliyorsa sende salla. Anasının bir lafıyla seni silebiliyorsa anasıyla evlensin bosa gitsinn

27 :KK43: ya isteyerek açamasam anlıycam suçsuz günahsız yere yaşadım bunları işte bu zoruma giden ve hala anneyi savunup bana o seni şikayet etmedi diyor....
Kadın uyanık, çünkü erkekler düz mantık. Alttan verdi gazı, üzerinize saldı. Kendileri masum, iyi niyetli, karşıdaki kötü bilinsin diye hep aynı tarz yöntemle oynatırlar oğullarını. Ya mağduru oynayacaksınız hep ya da rest çekeceksiniz eşinize. Bir daha evlenirsem annesi olmayan birini bulacağım ben de yeminle :KK70:

Çok uğraşırsınız,benim eşimle aramda 15 yaş var,benden küçük biz ilk çıkmaya başladığımızda yaşadık bu tip sorunları,aştıktan sonra evlendik sizinki bi değişik olmuş :KK43:

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama sormadan da edemeyeceğim, 15 yaş çok büyük bir fark, eşinizin ailesi nasıl kabul etti acaba. Bende birisinden hoşlanıyorum ama aramızda 5 yaş var, o kabul etse ailesi kabul etmez diye düşünüyorum, mesajınızı okuyunca acaba olur mu dedim.

Kadın uyanık, çünkü erkekler düz mantık. Alttan verdi gazı, üzerinize saldı. Kendileri masum, iyi niyetli, karşıdaki kötü bilinsin diye hep aynı tarz yöntemle oynatırlar oğullarını. Ya mağduru oynayacaksınız hep ya da rest çekeceksiniz eşinize. Bir daha evlenirsem annesi olmayan birini bulacağım ben de yeminle :KK70:
Annesinin evinde çektim o resti
Eğer 2. Evliliğimi diye yapıyor bırakamaz gidemez diyorsa yanılıyor ben o hatayı Bi kere yaparım kimse için hayatımı zindan etmem dedim
benim de Bi gururum var ben de Bi insan evladıyım dedim
bir kez daha istemiyorum git derse ikiletmem çeker giderim bilginiz olsun dedim

Hala evde bana kendini savunuyor kv
dedim aramak zorunda değilim sizi açmak konuşmak zorunda da değilim ama bu size oğlunuzu doldurma hakkı vermez dedim
Aramam birdaha seni dedi siz bilirsiniz dedim

Doldurusa gelen bir koca düsünemiyorum zor yolunda cok daha basındayken hic ömür tüketmeni tavsiye etmem ve o nasıl umursamadan silebiliyor sevgisini görmezden geliyorsa sende salla. Anasının bir lafıyla seni silebiliyorsa anasıyla evlensin bosa gitsinn
Kaldım arafta yemin ederim valla kaldım :(

Ben arafta kalacak bir durum göremiyorum beni insan yerine koymayanı iki milletin lafıyla beni sileni annesi dahi olsa sileni bende silerim adam yerine koymam canım kısavenet
Elimi kolumu bağlayan 2. Evliliğim olması kimse elalem umurum da değil annem babam yaşlı onlar kahrolucak :(

Elimi kolumu bağlayan 2. Evliliğim olması kimse elalem umurum da değil annem babam yaşlı onlar kahrolucak :KK43:
Üzülürler evet ama senin yasadıklarını ve yasayacaklarını gözlerinin önüne getirirlerse kahrolacaklarını hic düsünmüyorum canım bismillah de ve yapman gerekeni yap ikinci evliliginse daha mantıklı bakabiliyor olman gerektigini düsünüyorum bu konuda...

Üzülürler evet ama senin yasadıklarını ve yasayacaklarını gözlerinin önüne getirirlerse kahrolacaklarını hic düsünmüyorum canım bismillah de ve yapman gerekeni yap ikinci evliliginse daha mantıklı bakabiliyor olman gerektigini düsünüyorum bu konuda...
Yarın akşam 17 son
18 gün görüşmüycez onun da benim de düşünecek bol zamanımız olacak ama dediğiniz gibi haklısınız artık vicdanım yok mantığım ön planda

Olmaması gereken bir tartışma yaşanmış ve söylenmemiş gereken sözler sarf edilmiş.

Tamiri olur mu evet olur ancak bir daha boşanma kelimesinin evin içinde geçmeyeceğini birbirinize söz vermeniz gerekiyor .

Birbirimizi dinlemeden yargılamak gerektiğini konusmalisiniz.

Ağır sözleri söylemeden on kez tartmaniz gerektiğini de..

Annenizi aramanız büyük hata olmuş. Kv.deye de patlamak yerine, güzelce anlatmaliydiniz.

Eşiniz yapı itibariyle çabuk dolan biri demek ki , maalesef ki bu çok yorucu.

Ve sanıyorum yaş farkından kaynaklı üzerinize tahakküm kurmaya çalışıyor.

Madem evlendiniz , ayağınız ufak bir taşa çarptı diye bosanmamalisiniz.

Uğraşmak gerekiyor, anlamak anlatmak gerekiyor.

Sonrasını sonra düşünürsünüz.

Çocuk konusunda azami dikkat etmek şartıyla tabi.

Bırak Askere gitsin gelsin... Üzerine gitme Konuyu uzatma boşver... hatalı olduğunu anlayacaktır herşey normale dönecektir fevri davranma sakın..

Olmaması gereken bir tartışma yaşanmış ve söylenmemiş gereken sözler sarf edilmiş.

Tamiri olur mu evet olur ancak bir daha boşanma kelimesinin evin içinde geçmeyeceğini birbirinize söz vermeniz gerekiyor .

Birbirimizi dinlemeden yargılamak gerektiğini konusmalisiniz.

Ağır sözleri söylemeden on kez tartmaniz gerektiğini de..

Annenizi aramanız büyük hata olmuş. Kv.deye de patlamak yerine, güzelce anlatmaliydiniz.

Eşiniz yapı itibariyle çabuk dolan biri demek ki , maalesef ki bu çok yorucu.

Ve sanıyorum yaş farkından kaynaklı üzerinize tahakküm kurmaya çalışıyor.

Madem evlendiniz , ayağınız ufak bir taşa çarptı diye bosanmamalisiniz.

Uğraşmak gerekiyor, anlamak anlatmak gerekiyor.

Sonrasını sonra düşünürsünüz.

Çocuk konusunda azami dikkat etmek şartıyla tabi.
Her madde içimi açtı teşekkür ederim ☺️
Bu raddeye bundan önce de 3 kez yaşanması sebebi ile geldi inanın sabrım taştı.
Kayınvalide ye taşmak o açtı ne derdiniz var diyince kp toplayıcı ama benimde içimi dökmem gerekti :(
Anne evet hata yaptımmı diye düşünmüyor değilim ama onun da fikrini almak öfke ile kalkıp zarar ile oturmak istemedim.
Annem ile konuştuğumu biliyor koca şimdi hepsinden nefret ediyor :(

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama sormadan da edemeyeceğim, 15 yaş çok büyük bir fark, eşinizin ailesi nasıl kabul etti acaba. Bende birisinden hoşlanıyorum ama aramızda 5 yaş var, o kabul etse ailesi kabul etmez diye düşünüyorum, mesajınızı okuyunca acaba olur mu dedim.
Ben 32 gibi gösteriyorum en fazla ,eşimde 30 lu yaşlarda gösteriyor ,o kadar çirkef o kadar sert mizaçlıdır ki ,kavgacı tüm kötü huylar kendisinde bende çok naif biri değilim beraber çalışıyoruz ,iş yüzünden ne kadar sert olduğum gerçeği var ,ailesi istemedi sonra yanyana görünce yaş farkı pek belli olmuyor biraz yumaşadılar ,bir gün eşimin bi kudurası tuttu daha sevgiliyken annesi o gün dedi ki bunu senden başkası toparlayamaz ,çekmez ,öyle pat diye evlendik ....

Back
X