Kafam allak bullak, başkani gözden yardım istiyorum

Ben istediğim için doğururum bu çocuğu çünkü yıllarca çocuk hasreti çekmenin ne demek olduğunu bilmeyen de ahkam kesemez bence bu 1
İkincisi ben eşimden 7 yaş büyüğüm ve ikinci evliliğim
Evde kavgada bunları sarf eden adam ailesinin karşısın da dimdik duran Bi adamdı
Evet şimdi saçma sapan Bi neden ile en olmadık konuda anne dolduruşuna geldi ama inanın şu saatten sonra değil anası sülalesi gelse canımı sıkmam moralimi bozmam
Ki kimse bozamaz
Sizde nasıl istiyorsanız onu yapın gerek yaş gerek yaşadıklarımdan yola çıkarak demiştim siz objektif olun ben yapamadıysam :KK66:
Hakkınızda hayırlısı olsun çok çok mutlu olun inşallah 🤲🏻

ben de sizin düşündüklerinizi düşünüyorum benim olayımla ilgili.hatta daha ağırlarını da ona söyledim.
hele sizin gibi biraz önce yazan arkadaşları gibi örnekleri okudukça onun kayp.klığı daha da netleşiyor gözümde.
benim de size bunu yazma sebebim de kinaye yoktu aslında. bana ne kdr net ne kdr objektif yazmışsınız.
ama sizin yazdığınız da bizim okuduğumuz, gördüğümüz de " 3 aylık evliliğe rağmen birilerinin dolduruşuna gelip el üstünde tutması gereken adamın karısına söylediği kötü sözler hatta boşanma kelimesi" ama siz böyle görmüorsunuz bunu mesela. İnsan kendi olaylarında fazla duygusal olduğu için net göremiyor bazı şeyleri sanırım

neyse umarım sorunlarınızı çözer ve çocuğunuzu da sağlıkla kucağınıza alırsınız. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Başka durumlardaki tavırları da böyle mi?
Eğer öyle ise bi uzman yardımı almanızı tavsiye ederim

konu sahibi affetsin ama ben de mesajları görünce yazmak istedim, benim de erkek arkadaşımla aramda 6 yaş var, ailesiyle tanıştım ve yaş farkından dolayı beni istemediklerini söylemişler. Bu yaş farkı mevzusu söylediğimde köpek gibi ağlayıp zırlayıp, kapıdan kovup bacadan giren adam da ikna olmuş, ayrılalım dedi.

Sormayın benim de daha bu hafta başıma geldi böyle bir şey. Henüz görmediğim birisi ile tanıştırmak istedi arkadaşlar beni, resmimi göstermişler çok güzel beni beğenmez demiş. Bende önemli olan insanlık, tanışabiliriz dedim, bu sefer yaşımı duyunca vazgeçmiş, sadece 2 yaş var aramızda ve yaşımı hiç göstermiyorum. Bu tuhaf erkekler neden bana denk geliyor anlamak imkansız, yaşıtlarım evli, küçükler de hep yaşı sorun yapanlar denk geliyor.

Back
X