Teşekkür ederim sabırla okuduğunuz içinBir sekilde uzerine kalan borclardan kurtul ardindan bu adamdan kurtul. Evet cocuklarina bakmali eksik birakmamali fakat seninle birlikte bi hayati varsa, sen calistigin halde ihtoyaclarin karsilanmiyorsa vrya en ufak karsilamada ne gerek vardi diyorsa, maalesef seni kullaniyor. Ailenle konusup bu durumlardqn kurtulmaya bak derim. Daha gencsin herseye sifirdan baslayabilirsin.
Kimse sahip çıkmadıki yol gösterende olmadı kendi çabamla ayakta kalmaya çalıştım hep daha yeni yeni bizimkiler sahip çıkmaya başladılar ameliyattan sonra oda. Evet e devletinde bekar yazıyo ama eski kimlik kullanıyo kimlikte evli yazıyı değiştirmemişAhh giden gencliginize… 400 binlik borca filan degil de su yasadiklariniza daha cok uzuldum. Hic mi kimse demedi size nikahsiz yasanmaz eski esinin evinde kalan adamdan hayir gelmez parapul konularinda babana bile guvenme diye be kadin… cok uzuldum ama merak ettigim bence sevgiliniz hala evli hic bosanma davasi olmamis gibi. Emin misiniz bosandigindan?
Daha gencsiniz, aileniz de arkanizda kendinizi toparlamaniz daha kolay olacaktir. Cunku aile destegi en onemlisi.Teşekkür ederim sabırla okuduğunuz içinailemde bana beni kullandığını söyledi bugün, sıfırdan başlamak istiyorum ama nerden başlıcamı bilmiyorum inanın bu saatlere kadar düşünüyorum özgüvenimi yerin dibine indirdi
İnşallah başarabilirim Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın çünkü insan yol göstereni olmayınca kargayı bülbül görüyomuşDaha gencsiniz, aileniz de arkanizda kendinizi toparlamaniz daha kolay olacaktir. Cunku aile destegi en onemlisi.
Ailen aslinda yol gostermis. 2 sene de konusmamis hatasini anlar belki diye ama cok gencligin verdigi dusunceyle anlayamamissin...İnşallah başarabilirim Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın çünkü insan yol göstereni olmayınca kargayı bülbül görüyomuş
Haklısınız göremedim hiçbirini anlayamadım yanlış üstüne yanlış yaptım bu yüzden kimseye anlatamıyorum derdimiAilen aslinda yol gostermis. 2 sene de konusmamis hatasini anlar belki diye ama cok gencligin verdigi dusunceyle anlayamamissin...
Siz evli değilsiniz.Buarada hala resmi nikah kıyılmadı sebebide fırsat olmamasıymış.
Özgüveni olmayan haliniz bu mu?çalışıp ayakları üzerinde duran siz mi özgüvensiz oluyorsunuz?Teşekkür ederim sabırla okuduğunuz içinailemde bana beni kullandığını söyledi bugün, sıfırdan başlamak istiyorum ama nerden başlıcamı bilmiyorum inanın bu saatlere kadar düşünüyorum özgüvenimi yerin dibine indirdi
Haklısınız gerçekten kırsanızda haklısınız neden benimle neden babamın evinde yaşıyo şuan bende hiçbişeyi çözemediğim için yazdım içinden çıkamadım yoruldumSiz evli değilsiniz.
O adam kocanız değil.
Birlikte yaşıyorsunuz sadece.
Önce burayı bir anlayın.
Sonra malesef tertemiz dolandırılmışsınız.
Adamın neden sizinle olduğunu çözemedim hatta arada buluşsanız size ayrı ev açmış kadını işyerinde kalıyorum yalanı söylüyor diyecektim.
Bu yaşadıklarınızın ve adamın tavrının başka açıklaması yok yani.
Kaıdnda ev araba yazlık var, sizde 400bin borç var.
Nedne imzaladınız senetleri, her hafta ex eşinin evinde kalan adam için suya bile imza atmam.
23 yaşında olup 39 yaşındaki adamda bulduğunuz neydi? Aşk desen aşk değil, sevgi desen 3 4 yaş daha büyük olsa babanız yaşında olacak adam.
Soracağım çok soru var da kalbinizi kırmamak için sormuyorum.
Hayatınızda sevgi görmediyseniz ya da ilgisiz büyüdüyseniz kapılmanız normal ama bu kadarı saflığa girmiyor mu sizce?Haklısınız gerçekten kırsanızda haklısınız neden benimle neden babamın evinde yaşıyo şuan bende hiçbişeyi çözemediğim için yazdım içinden çıkamadım yoruldum
Ben bunu düşünmemiştim ama çok mantıklı. Baktılar işler kötüye gidiyor bir kurban lazım, herşeyi bu kadıncağınızın üzerine yıktılar. Ex eş bile bu işin içinde olabilir. Her haftasonu adamı eve almasının nedeni budur bence.Sonuna gelince kocaman harflerle Şakaaaa yazmanı bekledim.
Neden güzel kardeşim Neden?
16 yaş büyük 3 çocuklu adamla aileni karşına alıp imam nikahiyla evlenecek kadar ne yaşadın sen ?
Insan kendine bu zulmü neden reva görür?
Konuyu okudukça tezgaha getirilmissin gibi hissettim. Tüm mal varlık eski eşe devredilmiş ve borçlarını bir şekilde sana yıkmak için resmi nikah bile kiymayip paçayı kurtarmaya bakan bir erkek...
Offf cidden içim darlandi
Her hafta eski eşinin evinde uslu uslu uyuduğuna inanmış ayol yıllarca. Ay ne desek boş.Siz evli değilsiniz.
O adam kocanız değil.
Birlikte yaşıyorsunuz sadece.
Önce burayı bir anlayın.
Sonra malesef tertemiz dolandırılmışsınız.
Adamın neden sizinle olduğunu çözemedim hatta arada buluşsanız size ayrı ev açmış kadını işyerinde kalıyorum yalanı söylüyor diyecektim.
Bu yaşadıklarınızın ve adamın tavrının başka açıklaması yok yani.
Kaıdnda ev araba yazlık var, sizde 400bin borç var.
Nedne imzaladınız senetleri, her hafta ex eşinin evinde kalan adam için suya bile imza atmam.
23 yaşında olup 39 yaşındaki adamda bulduğunuz neydi? Aşk desen aşk değil, sevgi desen 3 4 yaş daha büyük olsa babanız yaşında olacak adam.
Soracağım çok soru var da kalbinizi kırmamak için sormuyorum.
Akıl tutulması resmen.Her hafta eski eşinin evinde uslu uslu uyuduğuna inanmış ayol yıllarca. Ay ne desek boş.
Gidecek daha iyi bir yeri yoksa? Onu kim kabul eder artık parasız pulsuz çulsuz hali ile, kime borçlarını yıkar, kim onun eski karısının evinde haftada bir gün uslu uslu uyuduğuna inanır?Haklısınız gerçekten kırsanızda haklısınız neden benimle neden babamın evinde yaşıyo şuan bende hiçbişeyi çözemediğim için yazdım içinden çıkamadım yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?