Ayni şeyi düşünüyorumBen bunu düşünmemiştim ama çok mantıklı. Baktılar işler kötüye gidiyor bir kurban lazım, herşeyi bu kadıncağınızın üzerine yıktılar. Ex eş bile bu işin içinde olabilir. Her haftasonu adamı eve almasının nedeni budur bence.
9 yıl bir insanı uyutmak da büyük başarı.Akıl tutulması resmen.
Bazen insanın gözü bağlanır hiçbirşey görmez ama bu kadar da değil ya.
Plan kurulmuş kadının üzerine oynanmış o kadar belli ki.
Umarım fakedir.
Ailem ozamanlar beni kardeşimle İstanbul'da bırakıp memlekete gitti yaşamaya tek kaldım boşlukmu aptallıkmı cahillikmi ne derseniz diyin siz okurken darlandınız ben bunları nasıl çektiğimi yaşadığımı düşünüyorum hala sudan çıkmış balığa döndümSonuna gelince kocaman harflerle Şakaaaa yazmanı bekledim.
Neden güzel kardeşim Neden?
16 yaş büyük 3 çocuklu adamla aileni karşına alıp imam nikahiyla evlenecek kadar ne yaşadın sen ?
Insan kendine bu zulmü neden reva görür?
Konuyu okudukça tezgaha getirilmissin gibi hissettim. Tüm mal varlık eski eşe devredilmiş ve borçlarını bir şekilde sana yıkmak için resmi nikah bile kiymayip paçayı kurtarmaya bakan bir erkek...
Offf cidden içim darlandi
Ben böyle hiç düşünmemiştim çünkü ben kızarken o nasıl eve alıyo diypdum kendi kendimeBen bunu düşünmemiştim ama çok mantıklı. Baktılar işler kötüye gidiyor bir kurban lazım, herşeyi bu kadıncağınızın üzerine yıktılar. Ex eş bile bu işin içinde olabilir. Her haftasonu adamı eve almasının nedeni budur bence.
:)) Sizde haklısınız alay etmekleHer hafta eski eşinin evinde uslu uslu uyuduğuna inanmış ayol yıllarca. Ay ne desek boş.
Bence siz yüzünüzü bir yıkayıp üyeliğinizden çıkış yapın.Ben böyle hiç düşünmemiştim çünkü ben kızarken o nasıl eve alıyo diypdum kendi kendime
Ay nolur biliyordum deyin, öyle kabul ettim deyin. Noooolur.:)) Sizde haklısınız alay etmekle
Nikahsız olduğunuz kişi kocanız olmuyor. Her hafta sonu eski eşinde kalan aldamın ikinizi de idare ettiğini düşünüyorum.Kısa yazmaya çalışıcam. Üç çocuk babası biriyle evlendim daha doğrusu imam nikahı kıyıldı sadece yeni boşandığı için çocuklar etkilenmesin diye erteledi. Aramızda 16yaş var. Varlıklı biriydi fakat ben hep kendi çalıştığımla geçinmeye çalıştım ondan bişi beklemedim istemedim. Sadece mutlu olalım gerisi önemli değildi benim için. Nikah kıyıldıktan sonra birlikte yaşamaya başladık tabi benim ailem karşı çıktı 2yıl kimse konuşmadı benimle sonra mecburen kabullendiler benim için. Buarada 8yılı doldurduk.
Yıllarca her hafta sonu cumadan eski eşinin evine gitti çocuklarla vakit geçirmek için ve pazartesi akşamı eve geldi. Çocuklara saygım sevgim sonsuz ama kalmasına karşı çıktım hep dinlemedi çünkü eski eşiyle aynı evde kalmasını istemiyodum. çocuklarımı ihmal edemem dedi bana hep. Her hafta sonu yalnızdım bi haftasını bile bana ayırıp benimle vakit geçirmedi. Kavgalarımız hep bu yüzdendi çünkü ben ilk defa evlendim hiç bişi yaşamadım ki herşeyi eşimle yaşamak istedim daha 23 tüm ama o hep erteledi seneye sonraki seneye vs..
Sonra birden işleri bozuldu sicili kötüleşmişti zaten son zamanlarda bende dedimki çalışırız kalkarız altından. Benim üzerime iş yeri açtı birkaç yıl çalıştım gelirimiz güzeldi ama ortada hiçbişi yoktu hepsi onun borçlarına ve çocuklara gidiyodu. Boşanırkende tüm mal varlığını eski eşine devretmiş yazlığı kışlığı arabası ayriyetten kira geliri olan ev. Eski eşi çalışmıyodu hiç ben çalışıyodum kazanç hep oraya ve borçlara gidiyodu faturaları evin tüm giderleri çocukların kolejleri özel üniversite ödemeleri vs anlıcanız tüm ihtiyaçları. Bizde ufak bi evde kirada oturuyoduk buarada ve ben çalışmama rağmen en ufak bişi alsam gözüne batıyodu bir sürü ayakkabın var neden alıyosun gibi aldığım ayakkabıda çakma 50liralık pabuç. Asla pahalı şeylere gitmedim evimdeki eşyaları bile teşhirden almıştım beyefendi eşyaya çok para verilmez teşhirden al dediği için ve zengindi kendi evi tripleksmiş herşeyi özel yapılmış. Buarada hala resmi nikah kıyılmadı sebebide fırsat olmamasıymış.
Sonra pandemi girdi iş yeri kapandı bizim durum git gide kötüleşti babamdan kardeşimden borç aldı otuz bin sonra kendi borçlarına karşılık senet yaptı birine benide kefil gösterdi eve kadar gelip senet imzalattı 400milyarlık iş yerinden kalan borçlar hep benim üzerimde şahsi olarak bir kuruş borcum yokken bi dünya borcum var sicilim berbat kullandığım telefonu sattım sırf eve erzak aliyim diye şuan kardeşim telefon verdi onu kullanıyorum . Ben hala çalışır hallederiz derken rahatsızlandım ameliyat oldum annemlerin evine taşıdık eşyaları beş aydır bekliyorumki iş bulsun bişi yapsın hala evde oturuyo. Böyle anlatınca ne kadar aptal olduğumu gördüm şimdi ayrılsam diye düşünüyorum ama üzerime kalan borçlar korkutuyo beni ve şuan 34 yaşımdayım yaklaşık sekiz dokuz senedir bunlarla mücadele ediyorum ve kendim ettim kendim buldum diye kimseye bişi diyemiyorum ne yapıcamıda bilmiyorum.
aptallık ya da cahillik dediğiniz şey anlık olur ama siz maşallah senelerce devam etmişsiniz. Yani bile isteye deva metmişsiniz. eminim sizi uyaranlara da kulak asmadınız. aileniz bile karşı çıktığında " seviyorum aşığım" dediğinizi tahmin edebiliyorumAilem ozamanlar beni kardeşimle İstanbul'da bırakıp memlekete gitti yaşamaya tek kaldım boşlukmu aptallıkmı cahillikmi ne derseniz diyin siz okurken darlandınız ben bunları nasıl çektiğimi yaşadığımı düşünüyorum hala sudan çıkmış balığa döndüm
Hayır dalgada geçmiş olsanız ben güvendim sadece inandımAy nolur biliyordum deyin, öyle kabul ettim deyin. Noooolur.
Önceden çocukları görmeden durmayan adam durum kötüleşince onlsrıda az görmeye başladı arıyolarmı dediğimde hayır diyo hepNikahsız olduğunuz kişi kocanız olmuyor. Her hafta sonu eski eşinde kalan aldamın ikinizi de idare ettiğini düşünüyorum.
sevgi aşk dediğiniz böyle bir şey değil. Adamın arkasını topladım borrçlarını ödedim diyerek adama vicdan yaptıramazsınız. Gün gelir yapmasaydın olur. Daha fazla bu girdabın içinde kaybolmadan bir an önce kurtulmaya bakın.
Neyine güvendiniz? hiç mi düşünmediniz bu adam 8 yıl bir hafta sonunu benimle geçirmiyor. Ben bu adamın neyiyim diye? Adamın zaten bir çocuğu ve karısı varmış. siz onun hayatının merkezinde hiç bir zaman olmamışsınız ki. Bunu 8 yılda görememeniz çok enteresan.Hayır dalgada geçmiş olsanız ben güvendim sadece inandım
Her işin üstesinden gelen aptallardanım cafe işletmecisi kuaför turizm işletmeciliğiBen ne işi yaptığınız merak ettim
Siz evlenmemişsiniz ki adam resmen masrafa ortak olarak getirmiş sizi. Resmi nikah yok bir şey yok. Bitti deseniz ne yapabilir?Kısa yazmaya çalışıcam. Üç çocuk babası biriyle evlendim daha doğrusu imam nikahı kıyıldı sadece yeni boşandığı için çocuklar etkilenmesin diye erteledi. Aramızda 16yaş var. Varlıklı biriydi fakat ben hep kendi çalıştığımla geçinmeye çalıştım ondan bişi beklemedim istemedim. Sadece mutlu olalım gerisi önemli değildi benim için. Nikah kıyıldıktan sonra birlikte yaşamaya başladık tabi benim ailem karşı çıktı 2yıl kimse konuşmadı benimle sonra mecburen kabullendiler benim için. Buarada 8yılı doldurduk.
Yıllarca her hafta sonu cumadan eski eşinin evine gitti çocuklarla vakit geçirmek için ve pazartesi akşamı eve geldi. Çocuklara saygım sevgim sonsuz ama kalmasına karşı çıktım hep dinlemedi çünkü eski eşiyle aynı evde kalmasını istemiyodum. çocuklarımı ihmal edemem dedi bana hep. Her hafta sonu yalnızdım bi haftasını bile bana ayırıp benimle vakit geçirmedi. Kavgalarımız hep bu yüzdendi çünkü ben ilk defa evlendim hiç bişi yaşamadım ki herşeyi eşimle yaşamak istedim daha 23 tüm ama o hep erteledi seneye sonraki seneye vs..
Sonra birden işleri bozuldu sicili kötüleşmişti zaten son zamanlarda bende dedimki çalışırız kalkarız altından. Benim üzerime iş yeri açtı birkaç yıl çalıştım gelirimiz güzeldi ama ortada hiçbişi yoktu hepsi onun borçlarına ve çocuklara gidiyodu. Boşanırkende tüm mal varlığını eski eşine devretmiş yazlığı kışlığı arabası ayriyetten kira geliri olan ev. Eski eşi çalışmıyodu hiç ben çalışıyodum kazanç hep oraya ve borçlara gidiyodu faturaları evin tüm giderleri çocukların kolejleri özel üniversite ödemeleri vs anlıcanız tüm ihtiyaçları. Bizde ufak bi evde kirada oturuyoduk buarada ve ben çalışmama rağmen en ufak bişi alsam gözüne batıyodu bir sürü ayakkabın var neden alıyosun gibi aldığım ayakkabıda çakma 50liralık pabuç. Asla pahalı şeylere gitmedim evimdeki eşyaları bile teşhirden almıştım beyefendi eşyaya çok para verilmez teşhirden al dediği için ve zengindi kendi evi tripleksmiş herşeyi özel yapılmış. Buarada hala resmi nikah kıyılmadı sebebide fırsat olmamasıymış.
Sonra pandemi girdi iş yeri kapandı bizim durum git gide kötüleşti babamdan kardeşimden borç aldı otuz bin sonra kendi borçlarına karşılık senet yaptı birine benide kefil gösterdi eve kadar gelip senet imzalattı 400milyarlık iş yerinden kalan borçlar hep benim üzerimde şahsi olarak bir kuruş borcum yokken bi dünya borcum var sicilim berbat kullandığım telefonu sattım sırf eve erzak aliyim diye şuan kardeşim telefon verdi onu kullanıyorum . Ben hala çalışır hallederiz derken rahatsızlandım ameliyat oldum annemlerin evine taşıdık eşyaları beş aydır bekliyorumki iş bulsun bişi yapsın hala evde oturuyo. Böyle anlatınca ne kadar aptal olduğumu gördüm şimdi ayrılsam diye düşünüyorum ama üzerime kalan borçlar korkutuyo beni ve şuan 34 yaşımdayım yaklaşık sekiz dokuz senedir bunlarla mücadele ediyorum ve kendim ettim kendim buldum diye kimseye bişi diyemiyorum ne yapıcamıda bilmiyorum.
İnsan gerçekten hayret ediyor.Hayır dalgada geçmiş olsanız ben güvendim sadece inandım
Bunları hep sordum kavga ettim her defasında tamam düzelticem dedi çocuklarım küçük dedi çocuklar diyince ben bişi diyemiyodum onlarada yazık diye. Bugün yarın düzelir diye diye geldim bu noktaya ve son zamanlarda ameliyat olmama rağmen bana çalışabilirsin demesi boş oturması üzerime açtığı borçları kapatıcam dedi hep ve şuan çaba yok neyi nasıl düşüneceğimi bilmediğim için yazdım zaten şuan cahil değilim hayatımı kaybettim boşluktayım yaptıklarınımı düşüneyim borçlarımıNeyine güvendiniz? hiç mi düşünmediniz bu adam 8 yıl bir hafta sonunu benimle geçirmiyor. Ben bu adamın neyiyim diye? Adamın zaten bir çocuğu ve karısı varmış. siz onun hayatının merkezinde hiç bir zaman olmamışsınız ki. Bunu 8 yılda görememeniz çok enteresan.
Hala takıldığınız nokta eski eşinde kalması değil de üzerinize yıkılan borçlar
Keşke fake olsa ve bana oyun oynandığını hiç düşünmemiştim buradaki arkadaşlar yazınca dank etti. akıllı başlı adam beklemedim hiç ve uzaktan akrabamızkonunun fake olmasını umarım.
siz evli bir erkeğin ikinci ev açtığı kişisiniz. imam nikahlı eş olmuyor bu.
sonrasında borç harç vs diyerek evliliğini sonlandırmış.
siz onu koşulsuz kabul eden kişisiniz.
konuda verilen detaylara yorum yapsak banlanırız.
nasıl bir çevrede yaşıyorsunuz bilmiyoruz ama aileniz 2 sene konuşmamış daha nasıl gösterebilirlerdi hata yaptığınızı?
gerçekten üzülüyorum.
20li yaşların ilk yarısında özgüven eksikliği, sevgi açlığı çok hata yaptırıyor.
sevgi kırıntılarına muhtaç değilsiniz.
böyle vicdansız, eksik, sözde sevgilerle avutmayın ne olur kendinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?