Kafam allak bullak fikire ihtiyacım var

Akıl tutulması resmen.
Bazen insanın gözü bağlanır hiçbirşey görmez ama bu kadar da değil ya.
Plan kurulmuş kadının üzerine oynanmış o kadar belli ki.
Umarım fakedir.
9 yıl bir insanı uyutmak da büyük başarı.

Ailem ozamanlar beni kardeşimle İstanbul'da bırakıp memlekete gitti yaşamaya tek kaldım boşlukmu aptallıkmı cahillikmi ne derseniz diyin siz okurken darlandınız ben bunları nasıl çektiğimi yaşadığımı düşünüyorum hala sudan çıkmış balığa döndüm

Ben böyle hiç düşünmemiştim çünkü ben kızarken o nasıl eve alıyo diypdum kendi kendime

Ben böyle hiç düşünmemiştim çünkü ben kızarken o nasıl eve alıyo diypdum kendi kendime
Bence siz yüzünüzü bir yıkayıp üyeliğinizden çıkış yapın.
Balkona falan gidip başkasının konusuymuş gibi okuyun konunuzu.
Ne olduğunu anlamanıza yardımcı olur.
Oyunun içindesiniz, sevgilinizle ex eşi size berbat bir oyun oynuyor.

Nikahsız olduğunuz kişi kocanız olmuyor. Her hafta sonu eski eşinde kalan aldamın ikinizi de idare ettiğini düşünüyorum.
sevgi aşk dediğiniz böyle bir şey değil. Adamın arkasını topladım borrçlarını ödedim diyerek adama vicdan yaptıramazsınız. Gün gelir yapmasaydın olur. Daha fazla bu girdabın içinde kaybolmadan bir an önce kurtulmaya bakın.

aptallık ya da cahillik dediğiniz şey anlık olur ama siz maşallah senelerce devam etmişsiniz. Yani bile isteye deva metmişsiniz. eminim sizi uyaranlara da kulak asmadınız. aileniz bile karşı çıktığında " seviyorum aşığım" dediğinizi tahmin edebiliyorum

Önceden çocukları görmeden durmayan adam durum kötüleşince onlsrıda az görmeye başladı arıyolarmı dediğimde hayır diyo hep

Hayır dalgada geçmiş olsanız ben güvendim sadece inandım
Neyine güvendiniz? hiç mi düşünmediniz bu adam 8 yıl bir hafta sonunu benimle geçirmiyor. Ben bu adamın neyiyim diye? Adamın zaten bir çocuğu ve karısı varmış. siz onun hayatının merkezinde hiç bir zaman olmamışsınız ki. Bunu 8 yılda görememeniz çok enteresan.
Hala takıldığınız nokta eski eşinde kalması değil de üzerinize yıkılan borçlar

Son düzenleme:
Keşke konunuzun elde tutulacak yani olsa.
Bir tane doğru bulamadım şu konuda.

Reactions: JES
Siz evlenmemişsiniz ki adam resmen masrafa ortak olarak getirmiş sizi. Resmi nikah yok bir şey yok. Bitti deseniz ne yapabilir?

Bunları hep sordum kavga ettim her defasında tamam düzelticem dedi çocuklarım küçük dedi çocuklar diyince ben bişi diyemiyodum onlarada yazık diye. Bugün yarın düzelir diye diye geldim bu noktaya ve son zamanlarda ameliyat olmama rağmen bana çalışabilirsin demesi boş oturması üzerime açtığı borçları kapatıcam dedi hep ve şuan çaba yok neyi nasıl düşüneceğimi bilmediğim için yazdım zaten şuan cahil değilim hayatımı kaybettim boşluktayım yaptıklarınımı düşüneyim borçlarımı

konunun fake olmasını umarım.
siz evli bir erkeğin ikinci ev açtığı kişisiniz. imam nikahlı eş olmuyor bu.
sonrasında borç harç vs diyerek evliliğini sonlandırmış.
siz onu koşulsuz kabul eden kişisiniz.
konuda verilen detaylara yorum yapsak banlanırız.
nasıl bir çevrede yaşıyorsunuz bilmiyoruz ama aileniz 2 sene konuşmamış daha nasıl gösterebilirlerdi hata yaptığınızı?
gerçekten üzülüyorum.
20li yaşların ilk yarısında özgüven eksikliği, sevgi açlığı çok hata yaptırıyor.
sevgi kırıntılarına muhtaç değilsiniz.
böyle vicdansız, eksik, sözde sevgilerle avutmayın ne olur kendinizi..

Keşke fake olsa ve bana oyun oynandığını hiç düşünmemiştim buradaki arkadaşlar yazınca dank etti. akıllı başlı adam beklemedim hiç ve uzaktan akrabamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…