kafam allak bullak:S

sharma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
185
0
96
İzmir
öncelikle merhaba herkeseyerimseniben
hemen anlatayım derdimi benneyaptımki sizlerde fikirlerinizi paylaşın lütfen a.s.

mezun oldum erkek arkadaşımın ailesi aradı kızımız mezun olmuş gelelim isteyelim diye.annem de olmaz kpss acıklansın ataması belli olsun bi dedi konuyu kapattık.sınava girdim atanacak yeterli bir puan aldım sevindim de çünkü annem babam elime meslegimi almamı sonra evlilik olmaısnı isterler cokta haklılar.Onları memnun ettim dedik atama belli olur sonra gelirler söz nişan yaparız buraya kadar güzel ama biliyorsunuzdur öğretmen atamaları ertelendi sınavın iptali bile söz konusu.

erkek arkadaşımın annesi bayramdna sonra gelicez demiş.2.kez geri cewirmek olmaz heralde.annem pek razı değil atamam olsun istiyor ama olmuyor benim elimde değil..bi sorun daha var babamla kavga ettim benle konuşmuyor evden kovdu beni.durum böyle..
benim bu durumda ne yapmam lazım kafamçokkarıştı

bayramdan sonra gelicekler babama demedm zaten diyemem küsüz annem söyler heralde..atamam olsaydı ve babamla kavga etmeseydik planladıgımız gibi olablirdi belki her şey ama kısmet değilmiş heraldemafoldumben

Herseyde bır hayır aramak gerek belkıde...

Atamanızın olmamasında da vardır bır hayır, sızın bılmedıgınız.
Dılerım en hayırlı bır sekılde sonuc alırsınız.

Ben babanızla dargın olmanıza uzuldum,
bu konuda yazmak ıstedım.

Bende evlendıgım gun babamla dargın vedalastık.
Kabahatım yoktu, babam sureklı agresıf bırı olmustur.
Her ne ıse...
Sıze onerım, yapabılıyorsanız hemen,
yok olmuyorsa bayramda opun babanızın elını.
Barısın.
Hatalı olmasanız dahı yapın bunu.

Dılerım hersey gonlunuzce olur.

Evlenecek olan sizsiniz.
Gelip istesinler.
Allah allah ya tamam onlar da kendilerine göre haklılar da hemen evlenmiyosunuz zaten. İsteme olsun hele

cnm bence babanin gönlünü yapmaya bak
annenlede konus hemen evlenmicez zaten söz olcak sadece fln de

atamaniz olunca ne olacak?
kusura bakmayin "kpss" gibi sistemler burda olmadigi icin
anlamiyorum..
atamaniz baska bir sehire olursa evlenmeyecekmisiniz

iyide canım bunlar isteyip hemen ertesi gün nikahmı olucak sonuçta istme nişan ailelerin tanışması falan filan bi sürü şey var arada
ailende haklı sende haklısın erkek tarafıda haklı
sen işe babanın elini öpüp barışmayla başlaü hakkınızda hayırlısı olur inşallah

teşekkür ederima.s.

1.babamla konuşmak içimden gelmiyor sorun ben değil akraba yüzünden bu hale geldik..benim sucum yokken elini kaldırdı bana vurmadı ama vurmuş kadar oldu saolsun..
barışın diyorsunuz da o kadar zor ki benim için..

2.kpss hayallerimi alt üst etti dediğiniz gibi her şeyde bir hayır vardır belki ama hakkımı calan hırsızlar yüzünden psikolojim alt üst olmuş durumda.tekrar sınav olsa 3 4 ay gecer ozamana kadar beş parasızım babamdan para istemedim üniversitedeyken.kredim wardı calştım kendime yettim..

3.hemen evlenmicez zaten ben istemiyorum hemencecik ama adı olsun karşı tarafıda kırmak istemiyorum..

4.atanmam olsaydı elime mesleğimi almış maddi olarak bagımsız olacaktım istemeye geldiklerinde annem babam daha rahat olacaklardı.tayin nereye cıkarsa sorun değil evlebiliriz yani ama olmayacak gibi kpss deki iddiların bini bin para..

benim hayallerimi caldılar en kötüsü bu artık gelecekten umudum yok (şimdilik)
ayrıca babamı cok seviyorum ama bir kez bile olsun snei sewiyorum diyemedim o da bana demedi zaten:a015:

Ben yıne sadece babanızla aranızda olan dargınlık mevzusunda yorum yapacagım.

'benı bır kez senı sevıyorum demedı' demıssınız.

ınanın benım babamda bır kez olsun demedı.
Bırakın bu sozcugu sarf etmeyı, neredeyse cocugu degılmısım gıbı davrandı.
Tabıı butun kardeslerıme.
Sorsanız, yıllarca bızım ıcın calıstıgını soyler.
Fakat bız calısıp, bıze maddı ımkanlar sunmasından zıyade,
sıcak bır kucagı tercıh ederdık muhtemelen.
Olmadı!
Genc bır kızken babamdan sıddette gordum.
Aylarca haklıymıs gıbı benımle konusmadı
Yıne babamdır deyıp, ben gıttım elını optum.

Evlenmeme yakın, baska bır mevzuya kızıp uzerıme geldı.
Bu kez ısyan ettım.
Bu ısyanım benımle evlendıgım gun dahı konusmamasına,
nıkahıma dahı gelmemesıne neden oldu.
Fakat su an onun bırıcık kızı oldum
Lafta tabıı!
Ben babamın benı ve kardeslerımı sevdıgıne asla ınanmadım.
Kımı zaman buyuk ofke besledım ona karsı.
Fakat, bugun o duyguları ıcımde besledıgım ıcın kendımden utanıyorum.
Her ne olursa olsun o benım babam dıyorum.
Kımseye ezdırmem onu, kımse laf edemez, kımse uzemez!
Kımsenın hakkı yok buna, cunku o benım babam dıyorum.

Bunları dusunmeme belkıde aılemden ayrı olusum neden oldu.
Cok fırsatım oldu dusunmek ıcın.
Bır anne ve baba olmak kolay ıs degıl.
Ben babama soyleyemesem de onu sevıyorum.
Ve bılmem hakkım var mı ama onu bana yasattıklarından oturu affedıyorum.
Sanırım sızın babanız da bunu hak edıyordur.
Cunku o sızın babanız.

Hele bi istemeye gelsinler, bir şekilde ismi konsun, zaten sözdü nişandı 1 sene falan oyalanırsınız.
Bir de ailenizle aranızı iyi tutmaya bakın ne olursa olsun...
Karşı taraf neden bu kadar aceleci ki bilmiyorumkismile

Ben bu karşı tarafın acelesini anlamadım.
Bayramdan önce gelcez, bayramdan sora gelcez..
Ne bu yahu yangından mal kaçırır gibi..
Öncelikle babanızla barışın, bu küs zamanda bu işlere kalkışmayın bence.
Kız babaları çok hassas oluyor bu dönemde, isteme töreninde ha birşey diyecek ha demeyecek diye hop oturup hop kalkmanız muhtemel..
Ayrıca yarının ne getireceği hiç belli olmuyor, ailenizin her zaman arkanızda olması adına, biraz sularına gidin.

atamalar herkesi perişan etti inşallah en kısa zamanda en iyi şekilde sonuçlanır.. annen babanı yumuşatır bence. ama tekrar geri çevirmeyin, en azından aileler tanışsın. hemen yarın evlenecek değilsiniz ya..

elefera babalarımız konusunda ortak noktalarımız varmış..babam konusunda haklısınız suyuna gitmeye calışıcam ama sdc benle değil annem ve kardeşimle de konuşmuyor , tek tük kelimelerle konuşuyor..

karşı taraf biraz aceleci gibi adı konulsun diye uğraşıyorlar yaklaşık 4 yıldır beraberiz.. ilkinde aradı annesi annem istemedi atamayı bekleyelim diye,şimdi de atanmam olmuyor elimde değil bidaha gelmeyin desek diğer tarafı küstürmüş oluruz..

pırlanta84 önerin güzel mantıklı babam böyle olmasını ister gibi tabi inş.:uhm:

bu koşullar altında babanla barışmadan bu işlere girişmemelisin

karşı taraf da beklesin,anlayışlı olsunlar. ailenle aranı düzeltmeden başlama. :umursamaz:

Çok haklısınız...sözlerinize ekleyecek bir şey bulamadım...

sırf bu yüzden de ertelenmez yani istemeye gelindikten 1 gün sonra evlencekmişsiniz gibi hareket ediyo ailen önce gelsinler bişiler konuşulsun edilsin ona göre hareket edilsin sanki gelmelerini istemiyolarmış gibi davranıyolar yani sevgilinin ailesi o şekilde anlasa yeridir yani sende bence babandan özür dile gönlünü almaya bak

bugün denedim bir şeyler söylemek istedim ama olmuyor O da kızgın..bilmiyorum nezamana kadar dewam eder böyle ama karşı tarafa biraz daha bekleyin gelmeyin diyemem cünkü bir kez söyledik annesi annemle tanışmak istedi annem onada izin vermedi ayrıca babamla kavga ettim aramız iyi değil desem hoş olmaz gibi sanki,erkek arkadaşım bilir ama O nun ailesi benim ailemle olan ilişkilerimi bu derece bilmesine gerek yok gibi şimdilik..:sm_confused:

Söylemesen arada sen kalıyorsun söylesen bir zaman sonra ailen sorun gibi öne sürülüyor.Bu kızların çektiği ne sempatiksalakcinni

erkek arkadaşın durumu bilecek ama ailesine söylemeyecek.yasakkelime

seni evden kovan baban onlar geldiğinde nasıl davranır sence ?delikafadulden

hoş olmayan şeyler yaşamaktansa önlem al ve ertelemenin yolunu bulbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…