erkek arkadaşın durumu bilecek ama ailesine söylemeyecek.yasakkelime
seni evden kovan baban onlar geldiğinde nasıl davranır sence ?delikafadulden
hoş olmayan şeyler yaşamaktansa önlem al ve ertelemenin yolunu bulbuyrunnnnnnnnn
bugün denedim bir şeyler söylemek istedim ama olmuyor O da kızgın..bilmiyorum nezamana kadar dewam eder böyle ama karşı tarafa biraz daha bekleyin gelmeyin diyemem cünkü bir kez söyledik annesi annemle tanışmak istedi annem onada izin vermedi ayrıca babamla kavga ettim aramız iyi değil desem hoş olmaz gibi sanki,erkek arkadaşım bilir ama O nun ailesi benim ailemle olan ilişkilerimi bu derece bilmesine gerek yok gibi şimdilik..:sm_confused:
bencede bilmesine gerek yok yasakkelime ama bak sevgilinin annesi adım atıyo tanışmak istiyo ne güzel neden anneciğin istemiyo anlamadım :uhm:
canım, tüm sınavı iptal etmeleri söz konusu olamaz bence. bu kadar umutsuz olmana hiç gerek bile yok. seni seven bir erkek var, ailesi seni istemek için can atıyor. mesleğini eline almışsın ve puanın da yeterli bir puanmış. sonuçta eninde sonunda sen bu işi yapacaksın hatta bir de bakmışsın kaç yıllık öğretmen olmuşsun. ikinci kez geri çevirmek olmaz tabi. annenle durumu konuş, isteme, söz gibi şeyler olur. atandıktan sonra da evlenirsiniz. baban konusuna girmiyorum, çünkü zamana bırakmak doğru, çözüleceğini düşünüyorum
şuan ilaç gibi geldi yazdıklaırn teşekkür ederim a.s. haklısın ama babamla aramız birazcık iyi az da olsa konuşuyoruz ama artık bu konuyu acıcak kadar yakın görmüyorum babamı kendime..anneme söylettircem ama o da babamdan korkuyormafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?