- 11 Aralık 2018
- 41.484
- 257.813
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
İşte aşık olsa 6 yıl beklemez bir şekilde iletişim kurar olur mu olmaz mı anlardı. Aşk değil umutsuzunki tamamen yokluk. Onlarca kişiye yürüdü hiç biri olmayınca şansımı tekrar bunda deneyeyim dedi. Bu da kelimenin gerçek anlamıyla elinde patladıO adamla birlikte değilse edebilir ya. Kimseyle flört etmese, 6 yıl önceki adamı düşünüyorum hâlâ dese aşk değil takıntı seninki derdik.
Yaaa yazik kiz, gadinin hayalleri nolcak simdiİşte aşık olsa 6 yıl beklemez bir şekilde iletişim kurar olur mu olmaz mı anlardı. Aşk değil umutsuzunki tamamen yokluk. Onlarca kişiye yürüdü hiç biri olmayınca şansımı tekrar bunda deneyeyim dedi. Bu da kelimenin gerçek anlamıyla elinde patladı
Her hıyarım var diyene tuzlukla koşmasa hayalleri yıkılmaz benceYaaa yazik kiz, gadinin hayalleri nolcak simdi
Sen bizim 6 yil once ne sekilde ayrıldığımızı bilmiyorsunİşte aşık olsa 6 yıl beklemez bir şekilde iletişim kurar olur mu olmaz mı anlardı. Aşk değil umutsuzunki tamamen yokluk. Onlarca kişiye yürüdü hiç biri olmayınca şansımı tekrar bunda deneyeyim dedi. Bu da kelimenin gerçek anlamıyla elinde patladı
Ne şekilde ayrıldınız?Sen bizim 6 yil once ne sekilde ayrıldığımızı bilmiyorsun
Mümkün olsa tabiki iletisim kurardm
AnlatamamNe şekilde ayrıldınız?
Yine sekis mi istediiiiAnlatamam
Hayır baska bi sebepYine sekis mi istediiii
Kıyamam sonradan mı azgın teke sendromuna yakalanmışHayır baska bi sebep
Aksine ben onu opmek isterken o kendini geri cekmisti
Öpmedi diye mi ayrıldın?Hayır baska bi sebep
Şimdi de öpmek istiyo diye ayrılıyo. Bu kadın milletine yaranılmaz şekerimÖpmedi diye mi ayrıldın?
Siz bi türlü tutturamiyosunuz, libidolar denk gelmiyoHayır baska bi sebep
Hayir baska olaylarda yasandi ama onlari anlatamam burdaÖpmedi diye mi ayrıldın?
Ne alakaKıyamam sonradan mı azgın teke sendromuna yakalanmış
AhahahahhahahahahHer hıyarım var diyene tuzlukla koşmasa hayalleri yıkılmaz bence
Dun aradı acmadimŞimdi de öpmek istiyo diye ayrılıyo. Bu kadın milletine yaranılmaz şekerim
Bir gün arar iki gün arar..Dun aradı acmadim
Bugun ben arayip dusuncelerimi soyleyeyim en iyisiBir gün arar iki gün arar..
Bize de yaz konuşmalarıBugun ben arayip dusuncelerimi soyleyeyim en iyisi
Nolacaksa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?