- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
AhahahahahhAdamın elindeki ne bacım? 6. sınıf dişi ve erkek üreme organları, anatomi falan çalış sen az bir, yoksa durum ciddi vahim.
Gondermiyim sakata gelmeyelim beybisu. Duvarlarin memesi olsa yaz gugila yigit ozgur'e bak. Senin yeni sevgilinin abazalik durumu ordaGonder gelsin tatlim
Karikaturden hic birsey anlamadim ki
Telif hakkı sebebiyle yüklenmiyor maalesef. Özelden at Umutsuz’aKarikatür yüklemek yasak mi? Degilse daha açıklayıcı bisey yollamak istiyorum Umutsuza
6 yıldır da unutamamıştı üstelik bu uber sevişmek isteyen şahsiyeti.Ovvv çok geri kalmışsın.
Dur altı yıl önceki sevgiliyi de ekleyip güncelleyip atıyorum hemen
Konuya yazdim belki görmüştürTelif hakkı sebebiyle yüklenmiyor maalesef. Özelden at Umutsuz’a
Bu adı gibi umutsuz vaka ya, sürekli tuhaf tuhaf ilişkimsiler bulur ama neticeye bağlayamaz. Anca abisinin yengesinin dibinde yaşıyor işte. Abisine bi velayet fln verme mevzuları oldu. O kadar kalanı da zaten anca ay karşıdan biri geçti markette de o vardı merhaba desem mi? Gibi olaylar. Bi arkadaşının nişanlısına yürüme olayı fln olmuştu
Uu beybi, hunili karikatürü mü buGondermiyim sakata gelmeyelim beybisu. Duvarlarin memesi olsa yaz gugila yigit ozgur'e bak. Senin yeni sevgilinin abazalik durumu orda
Evet en sevdiim benim deUu beybi, hunili karikatürü mü buBen çok seviyorum hunilileri.
Dunden beri ağlamaktan gozlerim sisti.Daha 2 kere görüşmüşsünüz adam yakinlasmayacaksak ayrilalim diyor. Her sey gayet net aslinda
Sebeb ?Dunden beri ağlamaktan gozlerim sisti.
Hic moralim yok
Aaaa ne Oldu umutsuz hayırdırDunden beri ağlamaktan gozlerim sisti.
Hic moralim yok
Adamin söylediklerinden ötürü canim sıkkınSebeb ?
Bu olanlardan dolayi isteAaaa ne Oldu umutsuz hayırdır
Ne demiş ya adam? Sevişmek istemiş altı üstü. Sevişme talebine ağlamak...Bu olanlardan dolayi iste
Ben 6 yil onu unutamamisken onun boyle yapmasi agir geldi
Şişme bebek muamelesi çekiyor Umutsuz’a ama normal bir sevişme talebi yok bence ortada.Ne demiş ya adam? Sevişmek istemiş altı üstü. Sevişme talebine ağlamak...
Ne tuhaf kadınlar var.
Yani bu iliskiyi bitmis var sayıyorum bitti gibiNe demiş ya adam? Sevişmek istemiş altı üstü. Sevişme talebine ağlamak...
Ne tuhaf kadınlar var.
6 yıl unutamadın ama son 2 yılda 21 kişiye aşık oldunBu olanlardan dolayi iste
Ben 6 yil onu unutamamisken onun boyle yapmasi agir geldi
Nasil yani anlayamadim kiŞişme bebek muamelesi çekiyor Umutsuz’a ama normal bir sevişme talebi yok bence ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?