- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #601
Ahahahahhahah ne güldüm yaBana bir tanebundan atmış. Sizce duyguları mı var yoksa seviştikten sonra hevesi mi kaçacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahahhahah ne güldüm yaBana bir tanebundan atmış. Sizce duyguları mı var yoksa seviştikten sonra hevesi mi kaçacak?
Bana bir tanebundan atmış. Sizce duyguları mı var yoksa seviştikten sonra hevesi mi kaçacak?
Hangisi cicimbunlar hep yatağa atmadan önceki erkek sırnaşmaları
hemen kanmamak lazım
Hangisi cicim
He simdi anliyommgözlerinden kalp çıkan emoji
Sevgilisi için öyle dedin sandıgözlerinden kalp çıkan emoji
Sevgilisi için öyle dedin sandı![]()
Erkek de olsa kadın da olsa gerçek olan tek şey acayip bir yoklukta olduğuyok ya bence umutsuz bizi trolleyen bir erkek
acaba kızlar neye düşer onu ölçüp biçiyor
fkglşkfglşd
Erkek de olsa kadın da olsa gerçek olan tek şey acayip bir yoklukta olduğuYazık valla
Kiz delfino sen otele gittin mi hic yoksa evde mi basbasa kaldinizSevgilisi için öyle dedin sandı![]()
Öğrenci evimiz vardı kız bizim. Sevgilim 23 yaşında atandı, ailesinden ayrı hayat kurdu. Hep ortamımız müsaitti yani, otele falan gerek kalmadı. Mecbur kalsak gidip otelde kalırdık.Kiz delfino sen otele gittin mi hic yoksa evde mi basbasa kaldiniz
37 yaşında evi barkı olmayan adam mı olur cidden. Annesinde oturan 35 üstüne saygı duymam ben yaaa.Öğrenci evimiz vardı kız bizim. Sevgilim 23 yaşında atandı, ailesinden ayrı hayat kurdu. Hep ortamımız müsaitti yani, otele falan gerek kalmadı. Mecbur kalsak gidip otelde kalırdık.
Seninki geç kalmış ailesinden ayrılmaya, evi olmadığı için başka çare yok. Ya günlük kiralık ev ya otel.
Ben 30 olacağım altı aya kadar, anamdayım daha Khomyuk, ezik miyim ben sence?37 yaşında evi barkı olmayan adam mı olur cidden. Annesinde oturan 35 üstüne saygı duymam ben yaaa.
Hangisi daha mantikli sence gunluk ev mi otel miÖğrenci evimiz vardı kız bizim. Sevgilim 23 yaşında atandı, ailesinden ayrı hayat kurdu. Hep ortamımız müsaitti yani, otele falan gerek kalmadı. Mecbur kalsak gidip otelde kalırdık.
Seninki geç kalmış ailesinden ayrılmaya, evi olmadığı için başka çare yok. Ya günlük kiralık ev ya otel.
Kiz delfino sen otele gittin mi hic yoksa evde mi basbasa kaldiniz
Sen delfinonun ilişkisini baz alma. Onun sevdiği ve sevildiği bir ilişkisi var. Bu adam seni sevmiyorrr sevmiyorrrrr sevmiyorrrr. Bir kabullenemedin şunuHangisi daha mantikli sence gunluk ev mi otel mi
Ayrıl bence artıkBen 30 olacağım altı aya kadar, anamdayım daha Khomyuk, ezik miyim ben sence?![]()
Evlenince de çikamaz. Umutsuzu götürecek kaynana yanına hayırlısıylaAyrıl bence artık
Şaka bi yana 35 üstü dedim. Bu adam 37 yaşında evlenmeden de çıkamaz anacığnın evinden yazık
Biz alıştık Umutsuz’a, tüm konularında böyledir kendisi. Yarın bir gün bu konuyla alakalı gelişmeler diye yeni bir konu açar ama içinde bir gelişme de yokturKonunuzu gündemde tutmak için niye devamlı anlamsız sorularla uzatıyorsunuz? Sordunuz, insanlar 40 sayfa aynı şeyi söyledi artık daha ne yapsın? Yetmez mi? Özür dileyerek söylüyorum ama en amiyane tabirle ilgi budalasısınız. Karşınızdakini de böyle bunaltıyorsanız, bu yaşadıklarınıza şaşırmamak lazım.