Kafam Allak Bullak

Kiz delfino sen otele gittin mi hic yoksa evde mi basbasa kaldiniz
Öğrenci evimiz vardı kız bizim. Sevgilim 23 yaşında atandı, ailesinden ayrı hayat kurdu. Hep ortamımız müsaitti yani, otele falan gerek kalmadı. Mecbur kalsak gidip otelde kalırdık.

Seninki geç kalmış ailesinden ayrılmaya, evi olmadığı için başka çare yok. Ya günlük kiralık ev ya otel 🤷🏼‍♀️.

Öğrenci evimiz vardı kız bizim. Sevgilim 23 yaşında atandı, ailesinden ayrı hayat kurdu. Hep ortamımız müsaitti yani, otele falan gerek kalmadı. Mecbur kalsak gidip otelde kalırdık.

Seninki geç kalmış ailesinden ayrılmaya, evi olmadığı için başka çare yok. Ya günlük kiralık ev ya otel 🤷🏼‍♀️.
37 yaşında evi barkı olmayan adam mı olur cidden. Annesinde oturan 35 üstüne saygı duymam ben yaaa.

Hangisi daha mantikli sence gunluk ev mi otel mi

Kiz delfino sen otele gittin mi hic yoksa evde mi basbasa kaldiniz

Konunuzu gündemde tutmak için niye devamlı anlamsız sorularla uzatıyorsunuz? Sordunuz, insanlar 40 sayfa aynı şeyi söyledi artık daha ne yapsın? Yetmez mi? Özür dileyerek söylüyorum ama en amiyane tabirle ilgi budalasısınız. Karşınızdakini de böyle bunaltıyorsanız, bu yaşadıklarınıza şaşırmamak lazım.

Hangisi daha mantikli sence gunluk ev mi otel mi
Sen delfinonun ilişkisini baz alma. Onun sevdiği ve sevildiği bir ilişkisi var. Bu adam seni sevmiyorrr sevmiyorrrrr sevmiyorrrr. Bir kabullenemedin şunu😂Adamla seviş ertesi gün sana selam bile vermez aha buraya yazıyorum. 1 ay olacak hâlâ aynı yerdesin adam da eli şeyinde seni bekliyordu sanki üstüne kaç kere sevişmiştir o. Seni de yedek olarak kenarda tutuyor.

Konunuzu gündemde tutmak için niye devamlı anlamsız sorularla uzatıyorsunuz? Sordunuz, insanlar 40 sayfa aynı şeyi söyledi artık daha ne yapsın? Yetmez mi? Özür dileyerek söylüyorum ama en amiyane tabirle ilgi budalasısınız. Karşınızdakini de böyle bunaltıyorsanız, bu yaşadıklarınıza şaşırmamak lazım.
Biz alıştık Umutsuz’a, tüm konularında böyledir kendisi. Yarın bir gün bu konuyla alakalı gelişmeler diye yeni bir konu açar ama içinde bir gelişme de yoktur :D

Back
X