Kafam Allak Bullak

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
173
Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Sizce ne yapmayalım.

Ne alaka ya sadece sevişenler mi sevgililiği yürütebiliyor? 😄

Tamam olsun istesin ama ben bunu istiyorum yoksa arkadaş kalalım demek olmaz ki ben olsam hemen uzaklaşırdım. Bu gibi durumlar kendiliğinden olur zaten iki tarafta hazır olduğunda ister istemez yakınlaşıyor. Cok ayıp yaptığı. Mesafe koymanı tabsiye ederim

Sevişmek istiyorsan git. Ama sevgilim bana yalnız kalalım rahat öpüşelim dese acayip soğurdum çok irrite edici bir konuşma şekli.
Giderim sadece öpüşürüz diyorsan da yanılıyorsun , sonraki konun sürtündük alev aldık hamile miyim?? olur muhtemelen.

Size karşı birşey hissetmiyor belli ki. Yoksa sırf sarılıp opmuyor diye arkadaştan farkımız yoksa ayrılalım demez. İnsanın arkadaşına duyduğu sevgiyle ,sevgiliye duyduğu sevgi farklıdır.

Ayrıca yok madem izin vermeyeceksin ayrılalım da çok basit bir tehdit . Sırf bu yüzden ayrilirdim sanırım

Merhaba canlar
Sizce ne yapmayalım.

Baş başa kalacağın sevişebileceğin yer tavsiyesi mi istiyorsun ?

Sevişmek istiyorsan git. Ama sevgilim bana yalnız kalalım rahat öpüşelim dese acayip soğurdum çok irrite edici bir konuşma şekli.
Giderim sadece öpüşürüz diyorsan da yanılıyorsun , sonraki konun sürtündük alev aldık hamile miyim?? olur muhtemelen.
Dizinin birinde sürekli öbüşelim mi diyen bi karakter vardı, o geldi aklıma 😂😂😂

Back
X