Böyle ültimatomlardan nefret ederim. Ben mesela kendim isterim sarılayım, kucaklasin döndürsün,öpüşelim koklasalim,yatıp kalkalım...ama yine de benim hayatıma aldığım kişi bana böyle cümleler kuramaz. Yok yaklaşmadan olmaz, yok kankadan ne farkımız olur falan.
Allahim,ne kadar bayat bayat cümleler. Ben duysam böyle cümleleri (ki ilginçtir hiç duymadim) , tüm Libidoma engel olur yol veririm ittirsin gitsin.
Sen de bence bunu yap.
Çünkü seni istemediğin bir şeye, manipülasyon yoluyla zorluyor.
Bunu sen istemiyorsun.
Demek ki bitmiştir yani. İstesen zaten sen ayarlarsin bir tatil ya da dogumgununde günlük ev falan,başbaşa kalalım kutlama yapalım ayağına.
Adamın bunca sene sonra senle konuşmaktaki tek amacı etinden sütünden yararlanmak. Olmayacağını anlasın, o sana yolunu verir,emin olabilirsin.
Ayrıca insan sadece kuytu koselerde sevişerek koklasarak mi sevgili olur? Beraber sinemaya tiyatroya gitmek,elele caddelerde yürümek, lunaparkta kız için oyuncak kazanmak, piknik yapmak, bankta dizine yatırıp kafasını okşayıp şarkı söyleyerek uyutmak, jestler yapmak, ilk öpücük vs vs bunlar ilişkiden sayılmıyor mu? İlişki dedigin kızı zorla kapalı odalara götürüp bir adım daha fazla minciklamak için ikna etmek mi???
'evlenmeden olmayacağını o da söyledi' demissin, safliğına da ayrı güldüm. Aynı yatağin içine girilmiş, vücudun opulmedik, emilmedik tek noktası kalmamış, adam boşalmış, ama 'evlenmeden seks olmaz, kendimi kocama sakliyorum'
Pardon,saklanan taraf tam olarak neresi?