Kafam Allak Bullak

Nasil bir konusma yapmaliyim adamla
Ne demeliyim
Hem bana karsi sevgisi olup olmadigini da test etmis oluruz
Sevgisi olmadigini adam belli etmis zaten, ya seviselim ya arkadas kalalim demis.
Neydi adi fuckbuddy mi o yolda tam gaz ilerliyor erkek arkadasiniz 😁

gayet normal bir istek. öpüşüp dokunmayacak ve sevişmeyeceksek kankadan ne farkı var. önemli olan bunun karşılıklı istenmesi. bir taraf istiyor diğeri istemiyorsa zaten devam etmez o ilişki.

Çok yorum gelmiş konuya ama ben de yazayım. Dokunma öpüşme koklaşma hatta birliktelik sevgililikte istendikten sonra olur, neden olmasın ama kendiliğinden gelişir. Ön koşul olarak sunulmaz. Bana bedenin lazım onu vermeyeceksen seninle işim yok diyor adam, ben olsam "İttir git o zaman" derim.

Kırmamak için değil kaçırmamak için. Umutsuzun içine düştüğü ikilem sevişirsem benimle evlenir mi yoksa kaçar mı ikilemi. Evleneceğinden emin olsa sevişecek.
Seviştikten sonra nikah masasına oturan umutsuz;
1641892246266.jpeg

Yani mantıken duygusal bir şey hissettiğin insanla cinsel bir şeyler yaşamak istemiyorsan arkadaştan farkınız kalmıyor. O zaman arkadaş olursunuz. He sen yaşamak istemiyorsan o istiyorsa o zaman ayrılın. Ama adamın isteği normal bence öpüşmeyecekseniz neden sevgili olasanız.

Ay Allah aşkına nereden buluyorsunuz böyle tipleri cidden merak ediyorum. Sevişirsiniz sevişmezsiniz size kalmış bir şey diyemem de , şöyle her haltı yiyip penis vajinaya girmediği için bakire olmuyorsuz. Sevişmeyecekseniz zaten öpme sarılma için öyle eve atmaya pardon !!!😁😁😁 gitmeye ne gerek var. Kaldı ki benle eve gelip sevişmezsen arkadaşım olursun anca, hayatına başkasını alma ihtimalin beni rahatsız etmez diyen adamında sizinle amacının ne olduğu belli zaten.
Türkiyedeki erkek tipinin ağırlıklı bölümü o dürüstlüğü haketmediğinden oluyor bütğn bunlar. Onlar ne kadar bakire hakediyorsa bu kadınlar da o kadar bakire işte. Öyle saça böyle tarak

Açık açık yazayım madem.
Adam memelerini ellemek istiyor.
Öpüşmek istiyor.
Kaba etlerini okşamak istiyor.
Oradan bacaklara geçer belki.
Ayak parmaklarını da öpebilir.
Parmak uçlarını yalamak felan.
Saçını koklamak isterken boynuna inip emcükleyebilir.
Koluna saat yapabilir.
Her şey olabilir. mümkündür.

Açık açık yazayım madem.
Adam memelerini ellemek istiyor.
Öpüşmek istiyor.
Kaba etlerini okşamak istiyor.
Oradan bacaklara geçer belki.
Ayak parmaklarını da öpebilir.
Parmak uçlarını yalamak felan.
Saçını koklamak isterken boynuna inip emcükleyebilir.
Koluna saat yapabilir.
Her şey olabilir. mümkündür.
Umutsuzun resmen içi gıdıklandı :KK53:

Umutsuzun resmen içi gıdıklandı :KK53:
Aaaaa bir şeyi daha unutmuşum bak.
Meme uçlarının pembe mi kahverengi mi olduguna da bakmak isteyebilir.
Emince süt felan geliyor mu diye merakını gidermekte isteyebilir.
Anatomi üzerine istişare edecekler işte a<höfjk<hfkjf

Aaaaa bir şeyi daha unutmuşum bak.
Meme uçlarının pembe mi kahverengi mi olduguna da bakmak isteyebilir.
Emince süt felan geliyor mu diye merakını gidermekte isteyebilir.
Anatomi üzerine istişare edecekler işte a<höfjk<hfkjf
Ciddi yorumlar yapalim lutfen
Konu onemli bir karar vermem gerekiyor cunki

Ciddi yorumlar yapalim lutfen
Konu onemli bir karar vermem gerekiyor cunki
Kızım bunun neresi ciddiyetsiz ?
Adamla yalnız kalırsan üstteki ve bu mesajımdaki dediklerimi yapacak işte.
Gibişmeyeceksiniz belki ama digerlerini yapacak işte , saf mısın allasen aDJhfjfhjfhf

Back
X