Kafam Allak Bullak

Açık açık yazayım madem.
Adam memelerini ellemek istiyor.
Öpüşmek istiyor.
Kaba etlerini okşamak istiyor.
Oradan bacaklara geçer belki.
Ayak parmaklarını da öpebilir.
Parmak uçlarını yalamak felan.
Saçını koklamak isterken boynuna inip emcükleyebilir.
Koluna saat yapabilir.
Her şey olabilir. mümkündür.
Öyle bir barzonun böyle bir muamele yapacağını hiç sanmıyorum. Daha ziyade oral falan yaptırıp rahatlamaya bakacak bir tip var adamda ahsjajsja

Opusme sarilma vs olabilir ama ılerisi evlilikten sonra olur dusuncesindeyim ben
O zaman net bir şekilde konuşacaksın. Beni rahatsız ediyor bu davranışlar. Eğer sevişmek istiyorsan tuzlu kahvemi içmelisin de. Zaten birbirinizi tanıyorsunuz neyi bekliyorsunuz ki evlenin

Zorunlualanın sevgilisi gibi mi :KK43:
Evet aklımda direkt öyle bir tip belirdi. Ya öpüşürüz ya da arkadaş kalırız diyen bir hödökten bahsediyoruz çünkü. Neyse ki Umutsuz Zorunlu kadar umutsuz vaka değil. Pabuç bırakmaz böyle şeylere., yani inşallaH. :confused:

Evet aklımda direkt öyle bir tip belirdi. Ya öpüşürüz ya da arkadaş kalırız diyen bir hödökten bahsediyoruz çünkü. Neyse ki Umutsuz Zorunlu kadar umutsuz vaka değil. Pabuç bırakmaz böyle şeylere., yani inşallaH. :confused:
Sence napmaliyim tatlim
Nasil bir konusma yapmaliyim adamla

Yakınlaşmalar normal ama sen ileri gitmek istemiyorsun. Öpsün kolasın istiyorsun. Adam ya duramazsa frene basamazsa ne olacak
Öbüşmekten kasıt kuş öpcüğü falan di mi? Aksi halde normal bir öbüşmede ortam da müsaitse frenler tutmaz, zemin kaygan 😂😂😂

Back
X