- 21 Kasım 2017
- 28.711
- 124.373
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Genelde eşlerimizle evlenmeden önce sevgili oluyoruz. Biz de biliyoruz bir şeyler.Burda sevgilisi olan yok mu hic aranizda onlara bi danissam normal mi degil mi diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde eşlerimizle evlenmeden önce sevgili oluyoruz. Biz de biliyoruz bir şeyler.Burda sevgilisi olan yok mu hic aranizda onlara bi danissam normal mi degil mi diye
Peki kocanla sevgiliyken boyle seyler yasadiniz muGenelde eşlerimizle evlenmeden önce sevgili oluyoruz. Biz de biliyoruz bir şeyler.![]()
Okey degilim iste sorun ordaYatağa atmak istiyor. Okeysen devamke
Bence onun niyeti ileri gitmek nasıl bi yokluktaysa artıkE yani dimi diyelim ki onun ofisine ziyarete falan gittim zaten kendiliginden olusuyor bazi yakinlasmalar
Ben seni kaybetmek istemiyorum dedi birdeYa öpüşelim ya ayrılalım demiş..
Iliskiye girmek mi yaniBence onun niyeti ileri gitmek nasıl bi yokluktaysa artık![]()
Okey değilsen de konu açman saçma. Kendi içinde bitirirsin konuyu olur biterOkey degilim iste sorun orda
Kabul etsem gelip konu açmazdım zaten buraya
Belli bir yere kadar olabilir mi diyorsun yaniSevgili olunca yakınlaşmak istemek bana çok normal geliyor. Ama bu tek tarafli olmaz ki.
Oyle kestirip atamiyorum da isteOkey değilsen de konu açman saçma. Kendi içinde bitirirsin konuyu olur biter
Amaci sadece bir seyler yasamak olabilir mi pekiAdam haklı genç yaşta sarılıp öpüşmek istiyor 90lıklar gibi parkta yan yana mı oturmayı düşünüyorsunuz
Gerçekten umutsuz vaka olarak kalmak istemiyorsanız tabi...
Bizim belirledigimiz sınırlara kadar mi yakinlasacaksin?Belli bir yere kadar olabilir mi diyorsun yani
Evlenmeden önce sevgili olunuyor ya genellikle, kimsenin kocası düğün salonuna ışınlanmadı.Burda sevgilisi olan yok mu hic aranizda onlara bi danissam normal mi degil mi diye
Senden olmaz kızım. Git adamın istediğini yap sonra da bu benimle evlenmek istemiyormuş diye yeni konu açarsınPeki kocanla sevgiliyken boyle seyler yasadiniz mu
Sizi hic unutur muyum canim benimKiz umutsuz sevgili bulmussun bizi unutmussun diyorum nerelerde bu.
İstedigini alamayinca gider bu haberin olsun. Öpüşme sarılma olmuş oluyormuş zaten daha fazlasini istiyor gibi senin için de tamamsa devam.
Bebeğim neyin icinden cikamiyorsun adamin derdi sadece sevişmek sal gitsin zaten yakinda o salar seni.Sizi hic unutur muyum canim benim
Sence nasıl bir yol izlemeliyim ya işin icinden çıkamıyorum
Üstüne bile atladık ne diyosuuuunPeki kocanla sevgiliyken boyle seyler yasadiniz mu
Konunun dışında cevap vermem gerekirse; her haltı yemesine rağmen zarı deldirmediği için bakire olduğunu düşünen tipler, temizim ben masumum ben ayakları ile en azından dürüstçe cinsel birliktelik yaşayanlara ne güzel atıp tutuyorlar burada, sanırsın eline erkek eli değmemiş. İş erkeklerin haketmemesi ilede ilgili değil bana göre , kendine saygı ile ilgili bir durum. Benim cinsellik yaşayanada yaşamayanada saygım sonsuz. Ama bunları yaşayıp yaşayıp milletle ilgili konulara yüksek bakirelik güzellemeri yapmalarına uyuz oluyorum. Zira erkeklerdek çok daha fazla o zara anlam yükleyen, her haltı yediği halde sırf o zarı deldirmedi diye kendini boşanmış ya da cinsel birliktelik yaşamış kadınlardan ustün gören bir sürü kadın var bu forumda.Türkiyedeki erkek tipinin ağırlıklı bölümü o dürüstlüğü haketmediğinden oluyor bütğn bunlar. Onlar ne kadar bakire hakediyorsa bu kadınlar da o kadar bakire işte. Öyle saça böyle tarak
Kaç yılık birikimi var. Sonunda sevgilisi oldu duramaz benceÖbüşmekten kasıt kuş öpcüğü falan di mi? Aksi halde normal bir öbüşmede ortam da müsaitse frenler tutmaz, zemin kaygan![]()
Yorumun icin cok tesekkur ederimNormal değil bence ya.
Evlenmeden ilişkiye tü kaka diyen biri değilim. Her flörtünle sevişmelisin diye bir şeyde yok ama.
Kafalar uyuşuyor mu, bu adamla ciddiyete varacak bir durumumuz olur mu, ayrılırsak onunla yaşadığım birliktelik beni kötü hissettirir mi gibi kriterleri olmalı özellikle biz kadınların. Duygusal varlıklarız çünkü.
Bunun içinde paylaşım ve tanımak dolayısıyla zaman lazım. Namus iki bacak arasında değildir diyoruz ya. Aslında cinsellik kararı vermeden önce muhakeme yapmak da yok mu bu sözün içinde.
Adam birde benim isteklerimi yaşayamazsak arkadaş kalalım demiş.
E hani bana değer veriyordun? O zaman değerlerime, bedenimle ilgili kararıma da değer vermen gerekmiyor mu?
Güven ve sevgi hisseden kadın kendisini açar zaten partnerine.
Bir erkek karşısında ki kadın bu duyguları hissedene kadar beklemeli.
O zaman değer veriyor ve saygı duyuyordur bana göre.
Çok da aşıkmış adamaKaç yılık birikimi var. Sonunda sevgilisi oldu duramaz bence![]()
Evet oyle 6 yildir unutamadim sonuctaÇok da aşıkmış adama![]()