- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Valla en az bir saat süren French kiss diyorum ben. Ancak keser valla.Öbüşmekten kasıt kuş öpcüğü falan di mi? Aksi halde normal bir öbüşmede ortam da müsaitse frenler tutmaz, zemin kaygan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla en az bir saat süren French kiss diyorum ben. Ancak keser valla.Öbüşmekten kasıt kuş öpcüğü falan di mi? Aksi halde normal bir öbüşmede ortam da müsaitse frenler tutmaz, zemin kaygan![]()
Bir saat firenç kis’e kim dayanabilir yahuValla en az bir saat süren French kiss diyorum ben. Ancak keser valla.![]()
Yavrum eli kolu boş durur mu sanıyorsun?Bir saat firenç kis’e kim dayanabilir yahuYa ileri gider mevzu ya sıkılır insan ne o öyle
![]()
ElletmeeeğğğzYavrum eli kolu boş durur mu sanıyorsun?
Umutsuz'u sıkıştırır bir yere, öperken elleyiverir her yerini.
Valla adamın gözü döner o raddede. Pek öyle dur deyince duracak tipe de benzemiyor.Elletmeeeğğğz
Yorumu kadın naturası üzerine yazdım aslında. Yabancı bir ülkede de, yaşadığımız toplumda da bu böyle.Yorumun icin cok tesekkur ederim
Beni anladigini düşünüyorum
Istememe sebebim hep yetistirilme tarzim, hemde kendimi kullandirtma kaygisi, hemde kendime bunu yakistiramamak ayrilirsak kotu hissederim cunki
Adamla nasil bir konusma yapmalıyım ki beni anlasin
Nerede yaşıyorsunuz tam olarak?Kiz ne bilim ya cevremde hic sevgilisiyle yakinlasan falan duymadim pek
Tabi ki ,yoksa niye bu kadar lafını açsın kiIliskiye girmek mi yani
Sıla gibiÇok da aşıkmış adama![]()
Sevgilisiyle yakınlaşan gelip umutsuza rapor veriyor sanki bugün öpüştük, bugün mememe honka honka yaptı, bugün dötümü elledi diyeNerede yaşıyorsunuz tam olarak?
Sevgiliyle yakınlaşılır yani, kimle yakınlaşılacak başka? Mahallenin muhtarıyla yakınlaşacak değiller ya.![]()
Kudra Hanım, siz yetkili birine benziyorsunuz. Honha honka yapmak nedir? Bana da öğretin, öğrenmek istiyorum.Sevgilisiyle yakınlaşan gelip umutsuza rapor veriyor sanki bugün öpüştük, bugün mememe honka honka yaptı, bugün dötümü elledi diye![]()
HIMYM tüm sezonlar izleKudra Hanım, siz yetkili birine benziyorsunuz. Honha honka yapmak nedir? Bana da öğretin, öğrenmek istiyorum.![]()
Ayy ben üç kere izledim ben hatırlamıyorumHIMYM tüm sezonlar izleşimdi nasıl anlatayım
![]()
O uzun sürer şimdi, sen anlatıver ne olacak?HIMYM tüm sezonlar izleşimdi nasıl anlatayım
![]()
Kudra Hanım, siz yetkili birine benziyorsunuz. Honha honka yapmak nedir? Bana da öğretin, öğrenmek istiyorum.![]()
Amme hizmeti. Marshall ve lilly çok kullanır genelde onu bulamadımAyy ben üç kere izledim ben hatırlamıyorum
Amme hizmeti. Marshall ve lilly çok kullanır genelde onu bulamadım
Amme hizmeti. Marshall ve lilly çok kullanır genelde onu bulamadım
AhuhauahauYa kullanip atarsa
Adam seni kullanacağım diye bağırıyor zaten, sen anlamamakta inat ediyorsun.Yorumun icin cok tesekkur ederim
Beni anladigini düşünüyorum
Istememe sebebim hep yetistirilme tarzim, hemde kendimi kullandirtma kaygisi, hemde kendime bunu yakistiramamak ayrilirsak kotu hissederim cunki
Adamla nasil bir konusma yapmalıyım ki beni anlasin