- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Senin arkadaşlığını falan da istemem sakın bir daha rahatsız etme beni der kapatırdım.Sen olsan napardin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin arkadaşlığını falan da istemem sakın bir daha rahatsız etme beni der kapatırdım.Sen olsan napardin
Umutsuz nasıl sıkıcı nasıl bayık bir insansın sen yav. Sen yazdıkça esniyorum resmen. Beni alıntılamasana artık çok sıkılıyorum. Ben isteyince yazarım konuna.Hee ne demezsin
Sende mi evde kalma korkusuyla görür gormez yataga attin adami
Umutsuz nasıl sıkıcı nasıl bayık bir insansın sen yav. Sen yazdıkça esniyorum resmen. Beni alıntılamasana artık çok sıkılıyorum. Ben isteyince yazarım konuna.
Sen biriyle yazışırken cevap gelmeyince bir bahane ile alakasız bir şeyi cımbızlayıp mesajlaşmanın devam etmesini uman birisin değil mi?Bende tam aynini soracaktim kiz
Cok yasa senn![]()
Hayır sevişince evleniliyorsa neden o zaman “sevişirsem beni kullanıp atar mı” diye soruyor. Ters de işlemiyor, mantık sıfırın altında.evde kalma korkusuyla kim sevişir ki yahu
mantık ters işliyor ablada
Sence o bu cümleyi anlar mı?Sen biriyle yazışırken cevap gelmeyince bir bahane ile alakasız bir şeyi cımbızlayıp mesajlaşmanın devam etmesini uman birisin değil mi?
Hayır sevişince evleniliyorsa neden o zaman “sevişirsem beni kullanıp atar mı” diye soruyor. Ters de işlemiyor, mantık sıfırın altında.
İşine geleni çok güzel anlıyorSence o bu cümleyi anlar mı?![]()
Konu uzasın diye bir iki güne yazar "ne demek istedin" diye.İşine geleni çok güzel anlıyor
Ben buraya bot yazacağım. 2 günde bir 3 sayfa öncesinden bir yorum alıntılasın. Öyle hep konu uzar hanım kızımızın da gönlü olurKonu uzasın diye bir iki güne yazar "ne demek istedin" diye.
Kadın sevişmeyi kafasında evli olmayanlar için namussuzluk evli olanlar için de kocayı elde tutma aracı olarak kodladığı için biz ne desek boş. Oturmuyor kafada çünkü anasının zihniyetinden dışarı çıkamıyor.ay bi anlatamadık sevişip sevişmemenin kişisel bir karar olduğunu. işin gırgırı bir yana inancın, aklın fikrin neye yatkınsa onu yaparsın.
benim bir sürü arkadaşım fb leri ile evlendiler. insanın duyguları vs değişiyor yani.
5 senedir sevgililik müessesi içindeyim, hiç kullanıldığımı hissetmedim bu konuda.
aksine ben bile kullanıyor olabilirim çünkü darlanık zamanlarımda bitince "ya ben bunaldım gidiyorum" diyip kalkıp gitmişliğim çoktur öylece bırakıp.
dkglşfdkgdş
Ay benim de mesajlarımı beğenip alıntılayıp duruyor.Sen biriyle yazışırken cevap gelmeyince bir bahane ile alakasız bir şeyi cımbızlayıp mesajlaşmanın devam etmesini uman birisin değil mi?
Ay benim de mesajlarımı beğenip alıntılayıp duruyor.Hayır beğendiği mesajları da bir görseniz...
Kk’yı bi açtım 53 bildirim, hepsi umutsuzdanAy benim de mesajlarımı beğenip alıntılayıp duruyor.Hayır beğendiği mesajları da bir görseniz...
Kadın sevişmeyi kafasında evli olmayanlar için namussuzluk evli olanlar için de kocayı elde tutma aracı olarak kodladığı için biz ne desek boş. Oturmuyor kafada çünkü anasının zihniyetinden dışarı çıkamıyor.
Lütfen olmasın!bence sana aşık
Kk’yı bi açtım 53 bildirim hepsi umutsuzdansonra “bini tikip idiyirsiniz” diyor
![]()
Lütfen olmasın!Bunu kaldıramam.
Bence erkek ya, hiçbir kadının bu denli bir trol olabileceğine ihtimal vermiyorum.Kk’yı bi açtım 53 bildirim hepsi umutsuzdansonra “bini tikip idiyirsiniz” diyor
![]()
Bana bir tanebeni o kadar beğenmemiş, emojilerinin hepsinde şaşkın.
sanırım benimle farklı düşünüyor.
rosa ve sana daha derin duyguları var.