Kafam Allak Bullak

Kız alıntılama artık bak bu son mesajım.
Şunu bir idrak edemedin basmıyor resmen. Burada mevzu bizim hangi levellerden geçtiğimiz değil zaten konu bizim de değil senin. Mevzu ikinci buluşmada otele gidek miğğğ diyen davarda. Git sen buna ne hediye alsam diye düşün fazla yorma kafanı belli ki işe yaramıyor.
Tatlim seni gormeden duramıyorum hayraninim ayol

Sana kötü bir haberim var. Adam bulduğu ile çılgınlar gibi sevişti bu süre zarfında. 😢
Hayır onların aşkı farklı. Sen anlamıyorsun Katibim. Adam 6 yıl boyunca hep onu düşünmüş sonrasında da geri dönmüş.
Ama umutsuz napmış hep başkalarıyla buluşmuş, aşkına sadık kalmamış.

Hayır onların aşkı farklı. Sen anlamıyorsun Katibim. Adam 6 yıl boyunca hep onu düşünmüş sonrasında da geri dönmüş.
Ama umutsuz napmış hep başkalarıyla buluşmuş, aşkına sadık kalmamış.
Ay bu daha kötü ama. 😂 Adam da normal değildir böyle ise, takıntılı bir manyaktır, hayatı zehir eder. 😨 Ayrıca ç.kü de çalışmıyordur.

Seviselim,sevismiyorsak ayrilalim diye sart koşması hiç hoş olmamış.aradan 6 yıl geçmiş.ne yani bir anda aşkı mi depreşti.sanmıyorum.bana kendine macera arıyor gibi geldi.

Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Back
X