Zannetmem derken dönecek mi yoksa dönmeyecek mi net konuştuğu ben bittim zor durumdayım kendime bile yetemiyorumZannetmem,
Adam net konuşmamış ki.
Eşim oluyorSizin neyiniz oluyor bu kişi ve neden ailesini siz ikna ediyorsunuz?
Bence benim keyfim yerinde Ama ben seni sinir etmemek için kötüyüm diyor. Gelmek isteyenin bahanesi olamaz. Yakın ayak yine gelir.Terk edip giden eş gittiği yerde dibe batmış kendime bile yetemiyorum bittim o yüzden geri donmem diyorsa giderkende kendi ailesiyle kavga yapıp gittiği için donmeyede yüzü yoksa ben geri donmem derken aslinda dönecem zor durumdayim ailemle konus ikna et mi demek istiyor yani donmek icin yermi ariyor sizce nedir benim kafa arap saçı
Eee kendimi kafamı toplayım zor dönemimi atlatayım biraz daha sabır döeneceğimde dememişZannetmem derken dönecek mi yoksa dönmeyecek mi net konuştuğu ben bittim zor durumdayım kendime bile yetemiyorum
Ailesiyle kavga yaptı yurtdışına kaçtı 5 ay oldu ve aradı yukarda yazdıklarımı dediHalal et hakkını
tekrar tekrar okudum
anlamadımGiden gittiği yerde kalsın dönecekse niye gidiyor
Peki sizin iletişiminiz 5ay süresince devam ettimi çocugunuz varmı Nerde kalıyorsunuz merak ettim üzüldüm yaniAilesiyle kavga yaptı yurtdışına kaçtı 5 ay oldu ve aradı yukarda yazdıklarımı dedi
Eşim oluyor
Yabancı yermi sanki yan komşuya geldikk kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?