Kafam arapsaçı

MssPARE

Bize ferahlık lazım AŞK gibi SECDE gibi KURAN gibi
Pro Üye
27 Mart 2019
30.572
113.656
598
Terk edip giden eş gittiği yerde dibe batmış kendime bile yetemiyorum bittim o yüzden geri donmem diyorsa giderkende kendi ailesiyle kavga yapıp gittiği için donmeyede yüzü yoksa ben geri donmem derken aslinda dönecem zor durumdayim ailemle konus ikna et mi demek istiyor yani donmek icin yermi ariyor sizce nedir benim kafa arap saçı

Bence benim keyfim yerinde Ama ben seni sinir etmemek için kötüyüm diyor. Gelmek isteyenin bahanesi olamaz. Yakın ayak yine gelir.

Halal et hakkını
tekrar tekrar okudum
anlamadım Giden gittiği yerde kalsın dönecekse niye gidiyor
Ailesiyle kavga yaptı yurtdışına kaçtı 5 ay oldu ve aradı yukarda yazdıklarımı dedi

Terkedip gittiyse orada kalsın bi zahmet hiç kendinizi yormayın

Gidene mi zor kalana mı
Kesinlikle kalana
Neden gitti?
Niye dönmek istiyor?
Yelkenleri suya indirmeyin ohh ne güzel dünya yap et pişman ol yok yaa.

Adam sizi terk edip gitti ve sanırım ölüyorum dese , bana aşkından ölüyor galiba gibi anlamlar çıkarmaya meyillisiniz. Dönmem diyorsa dönmeyeceğim demek istiyordur. Dönmem kelimesinden " git ailemi ikna et "diye mana çıkaran umudunuzdan ben de istiyorum.

Yani sizin ne dusundugunuz onemli degil, ailesini ikna ederseniz donecek. Aslinda size degil ailesine donuyor, sizden de buna önayak olmanizi istiyor. Ilginc

olayı tam yazmamışsınız ama
bir erkek Karısını bırakıp
Mülteci gibi niye kaçar
ailesi yüzündenmi hiç inanmıyorum
sizi nasıl bırakır gider onu aklım almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…