Adam sizi terk edip gitti ve sanırım ölüyorum dese , bana aşkından ölüyor galiba gibi anlamlar çıkarmaya meyillisiniz. Dönmem diyorsa dönmeyeceğim demek istiyordur. Dönmem kelimesinden " git ailemi ikna et "diye mana çıkaran umudunuzdan ben de istiyorum.
Yabancı yermi sanki yan komşuya geldikk kız
Aynen öyle bu erkekler çok fena çokkonu ilgimi çekti şuna bak kadına eziyet et geri gelmek iste
Elimize telefonları vermişler esra Erolun yorumcuları gibi ama burdan car carr konuşmak kolay zeyno hanımmbiri bizi durdursun
Ailesiyle tartışıp gitti 5 ay oldu senle bir sorunum yok dedi ki öylede bizim bur sorunumuz yoktu
Esraya mı gitsekElimize telefonları vermişler esra Erolun yorumcuları gibi ama burdan car carr konuşmak kolay zeyno hanımm
Terk edip giden eş diye yazmışsınız, sizi terk etmedi mi?
Ee peki sizinle 5 aydır ilk iletişime geçişi mi?
Kavganın sebebi ne?
Evet 5 ay sonra ilk iletişim kavga sebebi ailesiyle arasında işle ilgili bir durumdu
Çok saçma değil mi? Size saçma gelmedi mi?Evet beni ailesini herkesi herşeyi terk etti gitti kavgası benle değildi ailesiyle kavga yaptı kavga yaptığı akşam gitti
Hadi hepsini geçtim "kendime yetemiyorum" lafının ailesiyle barışma telkini olduğunu nasıl düşündünüz? Benden umudu kes, ben kendime bile yetemiyorum sana hiç yetemem olmasın o?
Buna "dönmem" i de eklersek, sadece maddi değil, manevi de bir şey bekleme diyor bence.Kendime yetemiyorum; param yok , sana para filan gönderemem, benden maddi olarak umudu kes demek bence. Tabi yine ailemi ikna et manası çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?