- Konu Sahibi Hazal zamani
-
Kızlar....
Benim iş yerimde bir bayan arkadaşın sorunu bu..bana sordu ben biraz leyla olduğumdan tam fikir veremedim...aslında çözemedim her iki yorumda çıkabilir..
Öncelikle konunun içeriğini erkek tarafındanda bakmak lazım...
konu şu bizim iş yerinde bayan arkadaşın erkek arkadaşı dün bir laf etmiş..Kız demişki canım senin su anda aldığın maaş evlendiğimizde bizi geçindiremez.en azından daha başka iş bak..bende çalışıyorum..o zaman evlenmemiz zor olmaz demiş.çocukta demişki ona
aynen şuooo ben o paraya iş bulsam herkes beni ister..
ne demek bu cümle...ben bir anlamda dedim ki beni olduğun gibi kabul et diğer anlamı biraz agır geldi bana...
sizler ne anladınız güzel arkadaşlarım...???her iki türlü düşünelim...
okadar para kazanirsam herkes beni ister
seni niye aliyim demek istemis gibi algiladim ben ama
belkide kötü niyetli degildir espiridir
Kızlar....
Benim iş yerimde bir bayan arkadaşın sorunu bu..bana sordu ben biraz leyla olduğumdan tam fikir veremedim...aslında çözemedim her iki yorumda çıkabilir..
Öncelikle konunun içeriğini erkek tarafındanda bakmak lazım...
konu şu bizim iş yerinde bayan arkadaşın erkek arkadaşı dün bir laf etmiş..Kız demişki canım senin su anda aldığın maaş evlendiğimizde bizi geçindiremez.en azından daha başka iş bak..bende çalışıyorum..o zaman evlenmemiz zor olmaz demiş.çocukta demişki ona
aynen şu:oooo ben o paraya iş bulsam herkes beni ister..
ne demek bu cümle...ben bir anlamda dedim ki beni olduğun gibi kabul et diğer anlamı biraz agır geldi bana...
sizler ne anladınız güzel arkadaşlarım...???her iki türlü düşünelim...
[sıze="2"]zengin adamın peşinden koşan çok olur. Herkes onu ister. Ama bu sözden erkek arkadaşının kız arkadaşınızı istemediği gibi bir anlam çıkartmadım. Veyahut zengin olursam seni görmem gibi bir şey dememiş bence.bilmiyorumkismile
[/sıze]
o paraya herkes gelir; ama sen bu paraya geldin
o kadar param olsa bende başkasına giderim demiş bence
bak bende öle düşündüm hem..yani param olsa senlen işim olmaz..
Aslında ben iyi niyet arıyorum .sizce varmıdır?
bak bende öle düşündüm hem..yani param olsa senlen işim olmaz..
Aslında ben iyi niyet arıyorum .sizce varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?