Kafam bir hayli karıştı olması gereken ne sizce ?

Bir kere yaslariniz çok gencmis sanki az gibi geldi banada ama işte her erkek aynı değil...eşim Hep ahhh biz seninle 25 lerde evlenseydik daha farklı olurdu der...34 yaşındaydı evlendiğimizde..bu arada... ama bu cinsel hayat herkesin farklı ve ablacım...eski komşum rahmetli teyzem 62 yaşındaydi o yaşta bile amca hergun istiyormuş bana dert yanardı sonrada oturup gulerdikama bir tanıdığım ayda 1 derdi yani her çiftin farklı şekilde...

Oyy oyy erkek olmak ne zor.bir de destek olacağımıza adamacağızlara yapmadığımızı bırakmıyoruz.erkek olsaydık biz de cinsellikte çok iyi olmayacaktık belki.ben kadın hâlimle çoğu zaman sulanma problemi yaşıyorum.sırf kadın olduğumuz için paçayı sıyırıyoruz bu mevzudan ama acımasızız da yani ? Adamlar bu kapasiteyle doğduysa ne yapsınlar yani? Makine gibi adamlar olduğu gibi, günde sadece 1 defa yapabilen, hatta 2 günde bir bir defa yapabilen erkekler de var. Adamlar ne yapsın yani ? Makine gibi değilim diye aile mi kurmasın, ilişki mi yaşamasın ?
Allahın yarattığı bu yani.keşke sistem daha farklı ve sağlam işleseydi ama bu şekilde maalesef.ben de cinsellikte iyi adamlayken bile stres oluyorum.sanki bir defa inince bir daha kalkmayacakmiş gibi.o küçücük et parçası nasıl taş gibi oluyor o da ilginç, belli bir enerji lâzım belli ki.toplamak kolay değil.

Ben zaten hep söylerim, aslaaa erkek olmak istemem. Çok zor bir şey
Hele şey daha zor;
Hani tüm aksam oynasip kadını yatmaya ikna etmeye çalışıyor ya, saatlece oynasmanin sonunda kadın eskaza 'evet' derse onca saat aktif olan "şey" bir anda pısssss diye elveda diyor
O kadar ısrardan iknadan,vaatlerden sonra adam yumuşamış bir şeyle kalakaliyor,kadına da rezil oluyor .
Gerçekten coooooook zor erkek olmak..bir daha dünyaya gelirsem yine kadın olmak isterim.
Konuda da ben kocayi suclamadim ki, kadına 'neden sorun bende diye düşünüyorsun?' dedim. Olaya bak, adam yeni evli haliyle sadece haftasonu sevişmek istiyor,kadın suçu kendinde arasın. Mantıklı mı yani bu?

Kendinde de aramasın da zor yani.onu kaldıracaksın yeterli süre kalkık tutacaksın.kadın tekrar isteyecek, yeterli süre geçene kadar kadını oyalayacaksın.erken boşalmana engel olmaya çalışacaksın.iyi değilsen sevgilin terk edecek, karın şikayet edecek, boşanacak.kadın bulmak zaten zor.bizim gibi değiller.bir de üste çıkıyoruz her konuda kadın olmakçok zor çok zor diye.

Ayol 2 yıllık evliyim iki sırnaşıyorum bi bakıyorum yatak odasındayız.. açık açık sorun ne var ki bunda artık evlisiniz ama sorunun kendinizde olduğunu düşünmeyin.. sizi hiç istemese vakit geçirmez ..

Şimdi ilk 6 ay havada karada o işi yapıyor normal erkekler. Yorgunluk felan hikaye. Önceden yasadınız bitirrdiniz mi bazı şeyleri dicem hiçte öyle durmuyor. Kendini hırpalama sakın. Bi isteksizliği varsada seninle alakalı değildir. Boşver umursama bile

Erken boşalma sorunu yok arkadaşlar yanlis anladiniz galiba sevisme ve iliski bazen 1 bucuk saat sürüyor abartisiz söylüyorum

Haklisin ama insan ister istemez çekici degil miyim aklina sokamiyor muyum diye dusunuyor etrafımdaki bir yillik evliler bile bizden cok aktif olunca bende geriliyorum düşünüyorum neden ya diye

Erken boşalma sorunu yok arkadaşlar yanlis anladiniz galiba sevisme ve iliski bazen 1 bucuk saat sürüyor abartisiz söylüyorum
Haftasonu iki kere oluyormuş, yeter ki zaten. Gerçekten yoruluyordur çalışırken, bir de erkek ister istemez daha fazla aktif oluyor seks esnasında kadına nazaran. Normal yorgun düşmesi.

Yetip yetmemek değil isterse 1 ay olmasin benim düşündüğüm yorgun olsa bile insan bs gun hicmi istemez

Merhaba siz deneyin yani sizin aktif olduğunuz cinsellik yaşayın bırakın o yatsın bazı erkekler bundan çok hoşlanır. Hem bu kez yorgunluk da bahane edemez. Siz başlatın yönetin oyunu ondan beklemeyin.

1.5 saat diyor ama. İki kere olsa haftada üç saat. Kaç tane herif 1.5 saat durabiliyor ki? Ya 3 dk da şelale olsaydı? Yaş gençmiş, yetmezse takviye falan kaldırır vücudu neyse ki.
1.5 saat toplamda yalnız. Ön sevişme falan dahil. Zaten gerek var mı 1.5 saate, bence yok… işte bunlar hep acemilik iki gün anasını ağlatıp beş gün perte çıkmanın alemi yok ki

1.5 saat toplamda yalnız. Ön sevişme falan dahil. Zaten gerek var mı 1.5 saate, bence yok… işte bunlar hep acemilik iki gün anasını ağlatıp beş gün perte çıkmanın alemi yok ki
Kimi gün aşırı yapar 10-15 duruma göre 20 dk olur, kimi haftada bir ama saatlerce . Yeni evliler, evlendikten sonra seks hayatları olduysa anca uyum sağlarlar zaten.

Merhaba siz deneyin yani sizin aktif olduğunuz cinsellik yaşayın bırakın o yatsın bazı erkekler bundan çok hoşlanır. Hem bu kez yorgunluk da bahane edemez. Siz başlatın yönetin oyunu ondan beklemeyin.
Zaten son bir aydir hep o şekilde yapıyorum

25 yaşında erkek için garip bir durum. En hareketli yaşlar bunlar
Cinselligi bir kenara bıraktım yani sevişmek öpmek tarzı da olmuyo bu yüzden de üzülüyorum ben hep öpmek koklamak istiyorum mesela duygusal yönden o da öyle cok esprili neseli öper seyapar ama yanaktan normal gıdıklar falan tatli bi çocukmusum gibi davranır hep

Yok artık. Bak ağzının ortasına vurun, ciddiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…