Oyy oyy erkek olmak ne zor.bir de destek olacağımıza adamacağızlara yapmadığımızı bırakmıyoruz.erkek olsaydık biz de cinsellikte çok iyi olmayacaktık belki.ben kadın hâlimle çoğu zaman sulanma problemi yaşıyorum.sırf kadın olduğumuz için paçayı sıyırıyoruz bu mevzudan ama acımasızız da yani ? Adamlar bu kapasiteyle doğduysa ne yapsınlar yani? Makine gibi adamlar olduğu gibi, günde sadece 1 defa yapabilen, hatta 2 günde bir bir defa yapabilen erkekler de var. Adamlar ne yapsın yani ? Makine gibi değilim diye aile mi kurmasın, ilişki mi yaşamasın ?İnsanlar çok ilginç ya. Neden sen 'yetersiz miyim' diye düşünüyorsun ki? Benim başıma gelse ben 'o yetersiz mi acaba/olmuyor mu her zaman' diye düşünürdüm
Hiç sorunu üstüne alma, bir sorun varsa o kesinlikle adamda
Sen başlattığın zaman, sirnastiginda ne yapıyor? Mesela akşam yemeği saatinde koltukta sırnassan 'yarin iş var' mi diyor?
Yani tabii haftasonu,geniş zamanda daha rahat olur ama insan istesin en uygunsuz-zamansiz anlarda bile gerçekleştirir bu eylemi.
Ben zaten hep söylerim, aslaaa erkek olmak istemem. Çok zor bir şeyOyy oyy erkek olmak ne zor.bir de destek olacağımıza adamacağızlara yapmadığımızı bırakmıyoruz.erkek olsaydık biz de cinsellikte çok iyi olmayacaktık belki.ben kadın hâlimle çoğu zaman sulanma problemi yaşıyorum.sırf kadın olduğumuz için paçayı sıyırıyoruz bu mevzudan ama acımasızız da yani ? Adamlar bu kapasiteyle doğduysa ne yapsınlar yani? Makine gibi adamlar olduğu gibi, günde sadece 1 defa yapabilen, hatta 2 günde bir bir defa yapabilen erkekler de var. Adamlar ne yapsın yani ? Makine gibi değilim diye aile mi kurmasın, ilişki mi yaşamasın ?
Allahın yarattığı bu yani.keşke sistem daha farklı ve sağlam işleseydi ama bu şekilde maalesef.ben de cinsellikte iyi adamlayken bile stres oluyorum.sanki bir defa inince bir daha kalkmayacakmiş gibi.o küçücük et parçası nasıl taş gibi oluyor o da ilginç, belli bir enerji lâzım belli ki.toplamak kolay değil.
Kendinde de aramasın da zor yani.onu kaldıracaksın yeterli süre kalkık tutacaksın.kadın tekrar isteyecek, yeterli süre geçene kadar kadını oyalayacaksın.erken boşalmana engel olmaya çalışacaksın.iyi değilsen sevgilin terk edecek, karın şikayet edecek, boşanacak.kadın bulmak zaten zor.bizim gibi değiller.bir de üste çıkıyoruz her konuda kadın olmakçok zor çok zor diye.Ben zaten hep söylerim, aslaaa erkek olmak istemem. Çok zor bir şey
Hele şey daha zor;
Hani tüm aksam oynasip kadını yatmaya ikna etmeye çalışıyor ya, saatlece oynasmanin sonunda kadın eskaza 'evet' derse onca saat aktif olan "şey" bir anda pısssss diye elveda diyor
O kadar ısrardan iknadan,vaatlerden sonra adam yumuşamış bir şeyle kalakaliyor,kadına da rezil oluyor .
Gerçekten coooooook zor erkek olmak..bir daha dünyaya gelirsem yine kadın olmak isterim.
Konuda da ben kocayi suclamadim ki, kadına 'neden sorun bende diye düşünüyorsun?' dedim. Olaya bak, adam yeni evli haliyle sadece haftasonu sevişmek istiyor,kadın suçu kendinde arasın. Mantıklı mı yani bu?
Erken boşalma sorunu yok arkadaşlar yanlis anladiniz galiba sevisme ve iliski bazen 1 bucuk saat sürüyor abartisiz söylüyorumKendinde de aramasın da zor yani.onu kaldıracaksın yeterli süre kalkık tutacaksın.kadın tekrar isteyecek, yeterli süre geçene kadar kadını oyalayacaksın.erken boşalmana engel olmaya çalışacaksın.iyi değilsen sevgilin terk edecek, karın şikayet edecek, boşanacak.kadın bulmak zaten zor.bizim gibi değiller.bir de üste çıkıyoruz her konuda kadın olmakçok zor çok zor diye.
Haklisin ama insan ister istemez çekici degil miyim aklina sokamiyor muyum diye dusunuyor etrafımdaki bir yillik evliler bile bizden cok aktif olunca bende geriliyorum düşünüyorum neden ya diyeOyy oyy erkek olmak ne zor.bir de destek olacağımıza adamacağızlara yapmadığımızı bırakmıyoruz.erkek olsaydık biz de cinsellikte çok iyi olmayacaktık belki.ben kadın hâlimle çoğu zaman sulanma problemi yaşıyorum.sırf kadın olduğumuz için paçayı sıyırıyoruz bu mevzudan ama acımasızız da yani ? Adamlar bu kapasiteyle doğduysa ne yapsınlar yani? Makine gibi adamlar olduğu gibi, günde sadece 1 defa yapabilen, hatta 2 günde bir bir defa yapabilen erkekler de var. Adamlar ne yapsın yani ? Makine gibi değilim diye aile mi kurmasın, ilişki mi yaşamasın ?
Allahın yarattığı bu yani.keşke sistem daha farklı ve sağlam işleseydi ama bu şekilde maalesef.ben de cinsellikte iyi adamlayken bile stres oluyorum.sanki bir defa inince bir daha kalkmayacakmiş gibi.o küçücük et parçası nasıl taş gibi oluyor o da ilginç, belli bir enerji lâzım belli ki.toplamak kolay değil.
Haftasonu iki kere oluyormuş, yeter ki zaten. Gerçekten yoruluyordur çalışırken, bir de erkek ister istemez daha fazla aktif oluyor seks esnasında kadına nazaran. Normal yorgun düşmesi.Erken boşalma sorunu yok arkadaşlar yanlis anladiniz galiba sevisme ve iliski bazen 1 bucuk saat sürüyor abartisiz söylüyorum
Yetip yetmemek değil isterse 1 ay olmasin benim düşündüğüm yorgun olsa bile insan bs gun hicmi istemezbunu bir görev gibi görmeyip akışına bırakmak en güzeli. biz de yeni evliyiz ama ben rakamlara takılmıyorum. haftada 2 3 ne fark eder? spontane gelişmeli olay. size yetmiyorsa eşinizle açık açık konuşmalısınız
25 yaşındaHaftasonu iki kere oluyormuş, yeter ki zaten. Gerçekten yoruluyordur çalışırken, bir de erkek ister istemez daha fazla aktif oluyor seks esnasında kadına nazaran. Normal yorgun düşmesi.
Merhaba siz deneyin yani sizin aktif olduğunuz cinsellik yaşayın bırakın o yatsın2 aylık evliyim. Eşim 25 ben 24 yaşındayım. Ben mi abartıyorum bu konuyu sizlere sormak istiyorum çünkü benim kafamda sorun olmaya başladı bu. Haftada iki kez sadece hafta sonları cinsellik yasıyoruz. Hafta içi çok yorgunum diyor bende talep etmiyorum bu yüzden. Sabah 7 akşam 5 çalışıyor ama gece bire kadar benimle vakit geçiriyor madem uykun yok neden yapmıyorz dedigimde bu yatip uzanmak konusmak tv seyretmek gibi değil vucudun yorgun olsa anlarsin diyor. Aramizda hiçbir problem yok ama bende yeni evli olarak aksam 6 da gelip gece 12 de falan uyuyan bi erkek hicmi istemez bes gun boyunca diye kendimi hırpaladım.
1.5 saat diyor ama. İki kere olsa haftada üç saat. Kaç tane herif 1.5 saat durabiliyor ki?25 yaşında
1.5 saat toplamda yalnız. Ön sevişme falan dahil. Zaten gerek var mı 1.5 saate, bence yok… işte bunlar hep acemilik1.5 saat diyor ama. İki kere olsa haftada üç saat. Kaç tane herif 1.5 saat durabiliyor ki?Ya 3 dk da şelale olsaydı? Yaş gençmiş, yetmezse takviye falan kaldırır vücudu neyse ki.
Kimi gün aşırı yapar 10-15 duruma göre 20 dk olur, kimi haftada bir ama saatlerce1.5 saat toplamda yalnız. Ön sevişme falan dahil. Zaten gerek var mı 1.5 saate, bence yok… işte bunlar hep acemilikiki gün anasını ağlatıp beş gün perte çıkmanın alemi yok ki
Bilemiyorum işteKimi gün aşırı yapar 10-15 duruma göre 20 dk olur, kimi haftada bir ama saatlerce. Yeni evliler, evlendikten sonra seks hayatları olduysa anca uyum sağlarlar zaten.
Zaten son bir aydir hep o şekilde yapıyorumMerhaba siz deneyin yani sizin aktif olduğunuz cinsellik yaşayın bırakın o yatsınbazı erkekler bundan çok hoşlanır. Hem bu kez yorgunluk da bahane edemez. Siz başlatın yönetin oyunu ondan beklemeyin.
Cinselligi bir kenara bıraktım yani sevişmek öpmek tarzı da olmuyo bu yüzden de üzülüyorum ben hep öpmek koklamak istiyorum mesela duygusal yönden o da öyle cok esprili neseli öper seyapar ama yanaktan normal gıdıklar falan tatli bi çocukmusum gibi davranır hep25 yaşında erkek için garip bir durum. En hareketli yaşlar bunlar
Yok artık. Bak ağzının ortasına vurun, ciddiyim.Cinselligi bir kenara bıraktım yani sevişmek öpmek tarzı da olmuyo bu yüzden de üzülüyorum ben hep öpmek koklamak istiyorum mesela duygusal yönden o da öyle cok esprili neseli öper seyapar ama yanaktan normal gıdıklar falan tatli bi çocukmusum gibi davranır hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?