kafam çok çok karışık ne yapmalıyım ?

cornella'da doğru söylemiş aslında terketme fazla tepki olabilir. demiştim ya 'ben gidiyorum ama iyice düşün, zamanın var' demek daha doğru olur.

bende ilk baslarda korktugunu düşünmüştüm canım. ama kafamı karıstıran sey bunu daha yenimi anlamış olması.. yani evlilik teklif ettiginde cok ciddiydi hisetmiştim. ve hemen evlenmek istiyordu kaybetmek istemiyorum vs diyordu... şimdi ne olduda kararsız kaldı anlam veremedim. korkuları vardır elbette benimde var... bilemiyorum... konusacagım tabiki karsıma alıp neden niçin ve anlamayada çalışacagım elimden gedigince... ama gitmem gerekiyor. ben burdayken kararını net veremiyecek ve benim gitmeyecegime emin buda onun karar vermesini geçiktiriyor.. nede olsa yanımda acelem yok gibi... bende acele işler yapmak istemiyorum.

tek istegim bu ilişkide netlik. hiç evlenme teklif etmeseydi demezdim neden etmedi diye. hazır degildir vs derdim. ama ettikten sonra bocalaması anlık karar verdigini gösteriyor. bende onun bu kararını neden verdigini eminmi degilmi daha bircok sorusuna cevap bulmasını istiyorum. emin degilse yararıma erken dönmüş olurum evlenmeden ... emin olursada kafam rahat eder.. düşünüp durmam diye düşünüyorum...

canım yaa anlamadım ben sanırım. nikah olsun dedi sende erteledin mi? nikahtan kastı nedir? kimse duymadan nikah yapıp sonra mı düğün yapmayı düşündü??

evet.aslında bana tanışam vs isteme sonrada nikah yaparız dedi.. ama nikah büyük aileler akrabalar çagrılacaktı. dügünde yazın olacaktı oda benim yurt dışındaki akrabalarım ablam vs olması için. dügünü aileler istiyordu ben sahsen cok istemiyordum ...

hımmm.. neyse ne desek yanlış olablir. bekleyip göreceğiz :)

haklısın bir cok konuda...biz ünv. son 6 ay birlikte kaldık ... ortada tek sorun onun kararının net olmaması... ilişkide hiçbirsorun yok biliyorum.. cünkü ufacık bir sey olsa bile hissediyorum ... mutluyum o huzuruda hissettiriyor. vs... zaman tanıyacagım tabi ...ama o süreçte görmeyi düşünmüyorum kendi haline kalmalı sanırım

Canım,yorumları okumadım ama sevgilinle evlilik planlarını ertelemeni tavsiye ederim.. Sen ne istediğinden emin değilsen ben de değilim,sana nasıl güvenebilirim de ara ver..

Bir de şu yok bu şehirden,gidince düzelirim falan bunlar bahane, hikaye sakın inanma... O zaman önce şehir değiştirsin düzelsin sonra evlen.. Önceden de o şehirdeydi özlüyordu arıyordu evlenmek için ölüyordu da ne oldu... Yemezler..

Bir de sorsana kafasını karıştıran neymiş?? Evli olmanın nesi kafa karışıklığı yaratıyormuş?? Bu da diğer bir klasik kaçma bahanesi...

Başka sebepleri var bence... Bir erkek karar verirse yapar,istiyorsa asla vazgeçmez...

beni yanlış anlamanı istemem öncelikle..6 ay birlikte kalmak.. çok güzeldir eminim sevdiğin adam yanında, güzel vakit geçiriyorsunuz, herşey çok güzel.. ama bu da hata sanırım canım yaa..

sözüm beraber kalınmasından ziyade, çok fazla birlikte vakit geçirip, her dakika sıkı fıkı olan ilişkilerde de bu yaşanıyor diye düşünüyorum.
eski ilişkimde hergün görüşüyorduk, herşeyi birlikte yapıyorduk, sonra baktım adamın özlemeye fırsatı kalmamış.

birde bu yönden baktın mı hiç mesela? bence etkisi vardır.

yoo yanlış anlamadım ki bende zaman zaman bunu düşünüyorum.. ama evlenincede birlikte yasıcaz yani ozamanda böyle sıkılacaksa vs sorun yaşayacaksam hiç olmaz.. en azından birlikte aynı evde yapabiliyormuyuz diye gördüm ki sorun yoktu.. tabi türk aile yapısını ve bazı deger yargılarımı bozmadım ..karşı oldugumdan degil ama öyle yetiştirildigim için sadece aynı evde yaşadık yani..onunda öyle bir beklentisi olmadı düşüncelerime saygı duyduki oda aşagı yukarı benle aynı düşünüyordu...

evet bakalım karsılıklı konusucam 8 gibi .... görüşücez..ozaman netleşecek herşey taviz vermem elbette ama ilk önce konusturma yönünden ılımlı yaklaşıcam konuşturduktan sonrada tavrımı koyucam henüz ne diyecek bilmiyorum dün yüzeysel soru ve cevapla geçti.... cevap yazıcam bittikten sonra canım :)

merhabalar kızlar.. iyi geceler diliyorum . nerden başlasam bilemiyorum :)

öncelikle oturup tüm herşeyi konustuk saatlerce...
kafa karışklıgının ne oldugunu sordum, cevabı özetle söyle oldu.. kafam karışık degil, seni seviyorum ilişkimizdede sorun yok heryönden mutluyum, ilişki boyuncada güzüm senden başkasını görmedi görmüyorda dedi... tek sorun süreçi oldugu gibi yaşayalım istiyorum . yani nisanda kararlaştırdık isteme tanışma olayını ozaman geldiginde yaparız herşeyi.... agustosta dügünse dügünü.. ama iş nedeniyle yada bizim dışımızda gelişen aksilikler olursa ertelenme vs o durumdada planladıgımız gibi gitmesse ( atıyorum haziran deriz temmuz olursa ..) böyle bir durumdada sitrese girip üzülmeni istmem dedi.. ben işim nedeniyle geriliyorum zaman zaman ve bazen dün oldugu gibi düşünmeden konusuyorum dedi.. aslında söylemek istediklerim onlar degildi sadece anlatamadım dedi....

seni seviyorum ve seninle evlenmek istiyorum bunda netim dedi.. planladıgımız gibi gitmese bile bir ay erken yada bir ay geç fark etmez evlenicez inşallah dedi...

annesiyle tanışma sürecini sordu ne sıfatla tanıştıracaksın diye. : oda tabiki evlenecegim insanı tanıstıracagım dedi. biliyor canım ailelerimiz zaten neden soruyorsun dedi vs..

neyse bende basta konustum birçok şeyi,.... ve ısrarla sunu söyledim : dedimki :)

ben kararsızlık istemiyorum ilişkimizde herşey net olsun istiyorum. eger benden taraf yada ilişkimizden taraf en ufak soru işaretin varsa yada emin degilsen ben izmire gideyim sende kafanı dinle soru işaretlerini bul olumlu yada olumsuz dönüş yaparsın dedim. sonuçta bu evlilik ve ben kendimi riske atamam ..

evlenmek için evlenseydim coktan evlenirdim dedim...

böyle yani oda herşeyi acıkladı daha cok konustukta :) bukadar özet geçiyorum aklımda toparlayamadım.... sorun çözüldü . sanırım ben sorununu simdi daha iyi anladım.. ve konusurken samimiyetini hissettim..
böyle kızlar :)yorumlarınızı alayım

iyi demişssin.. :) açık konuşmak en güzeli. haydi hakkınızda hayırlısıı.. :)

iyi demişssin.. :) açık konuşmak en güzeli. haydi hakkınızda hayırlısıı.. :)

teşekkürederim canım eger sizden yorum ve fikir almasaydım sanırım dogru düzgün konusmadan giderdim... aslında farkındaydım az cok tanıyorum onu ama o an duygusallıktan biraz şüpheye düştüm... konusmamız cok iyi oldu suana kadar herşeyi ölçüp tarttık soru işareti varmı yokmu ,sorun varmı yokmu vs... ufak tefek olan sorunlarıda konustuk... dün son noktayı koyduk... sanırım artık içim rahat her konuda..

teşekkür ederim herşey için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…