Kafam çok karışık, fikrinizi belirtir misiniz

Görüşmedik, o da ikimizin de yaşı küçük olduğundan bir de aileler bilmiyordu görüşemedik ama artık görüşecek imkanlarımız var, şimdi askerde zaten
Hiç görüşmeden 6 yıl sürmüşse ilişki sağlamdır zaten boş bir ilişki değildir bir de görüşerek deneyin bakalım belki farklı olur aynı ortama girince farklılıklar görüp tekrar ayrıladabilirsiniz biz de eşimle 6 yıldır birlikteydik bunun son 3 yılı görüşmedik aramızda 10 saatlik mesafe vardı eşimin çok parası yoktu sürekli gel diyemezdim hatta hiç gel diyemezdim çok zor oldu ama olsun bitti şükür çok kuvvetli bağlarla evlendik mutluyuz yaşadığımız her saniye çok anlamlı ve özel bizim için umarım sonunuz güzel olur :dua:

Hiç görüşmeden 6 yıl sürmüşse ilişki sağlamdır zaten boş bir ilişki değildir bir de görüşerek deneyin bakalım belki farklı olur aynı ortama girince farklılıklar görüp tekrar ayrıladabilirsiniz biz de eşimle 6 yıldır birlikteydik bunun son 3 yılı görüşmedik aramızda 10 saatlik mesafe vardı eşimin çok parası yoktu sürekli gel diyemezdim hatta hiç gel diyemezdim çok zor oldu ama olsun bitti şükür çok kuvvetli bağlarla evlendik mutluyuz yaşadığımız her saniye çok anlamlı ve özel bizim için umarım sonunuz güzel olur :dua:
Öncelikle çok sevindim adınıza mutluluğunuz hep devam etsin inşallah 😊 ve evet ilişkimiz sağlam denebilir, birbirimize güvenimiz tam seviyoruz, sadece işte mesafe sıkıntı ama sizi görünce bir güven geldi 😅 ne kadar ciddiyiz nereye kadar gider bilmiyorum ama gittiği yere kadar götürmek istiyorum ilişkiyi 😁 buluşma konusunda haklısınız aynen :D peki özel olmazsa bişi sormak istiyorum, siz evlenirken ayrı şehir sonuçta nerede yaşayacağınıza nasıl karar verdiniz düğün falan nasıl oldu? Bunlar erken farkındayım tabi ama olur da işler ciddileşirse merak etmiyor değilim ve en ufak fikrim yok

Öncelikle çok sevindim adınıza mutluluğunuz hep devam etsin inşallah 😊 ve evet ilişkimiz sağlam denebilir, birbirimize güvenimiz tam seviyoruz, sadece işte mesafe sıkıntı ama sizi görünce bir güven geldi 😅 ne kadar ciddiyiz nereye kadar gider bilmiyorum ama gittiği yere kadar götürmek istiyorum ilişkiyi 😁 buluşma konusunda haklısınız aynen :KK70: peki özel olmazsa bişi sormak istiyorum, siz evlenirken ayrı şehir sonuçta nerede yaşayacağınıza nasıl karar verdiniz düğün falan nasıl oldu? Bunlar erken farkındayım tabi ama olur da işler ciddileşirse merak etmiyor değilim ve en ufak fikrim yok
Biraz yorucu bir süreçti ama olsun işin ucunda sevdiğim insanla evlenmek vardı katlandık 😊 eşimin memleketinde yaşamaktı niyetim aslında ama orada iş bulamadı bende Türkiyenin neresinde iş bulursa bulsun onunla olacağımı söyledim ikimizin de memleketi olmayan bir şehirde iş buldu biz de oraya yerleştik kendi halimizde yaşıyoruz çok şükür 🤗 eşimin ailesi geldi önce bizim memlekete tanışma oldu tanıştık iki aile de evlenmemizi kabul etti sonra bizim memlekette evimizde küçük bir nişan oldu bu böyle geçti daha sonra kendi memleketimde kına gecesi yaptım sadece eşimin memleketinde düğün yaptık. Uzak olduğu için herkesin birinci dereceden yakını düğüne ve nişana katılabildi gönüller bir olduktan sonra bunlar anlaşılıp ayarlanabilecek şeyler yeter ki iki tarafta birbirini kırmasın ve anlayışlı olsun 😊

Biraz yorucu bir süreçti ama olsun işin ucunda sevdiğim insanla evlenmek vardı katlandık 😊 eşimin memleketinde yaşamaktı niyetim aslında ama orada iş bulamadı bende Türkiyenin neresinde iş bulursa bulsun onunla olacağımı söyledim ikimizin de memleketi olmayan bir şehirde iş buldu biz de oraya yerleştik kendi halimizde yaşıyoruz çok şükür 🤗 eşimin ailesi geldi önce bizim memlekete tanışma oldu tanıştık iki aile de evlenmemizi kabul etti sonra bizim memlekette evimizde küçük bir nişan oldu bu böyle geçti daha sonra kendi memleketimde kına gecesi yaptım sadece eşimin memleketinde düğün yaptık. Uzak olduğu için herkesin birinci dereceden yakını düğüne ve nişana katılabildi gönüller bir olduktan sonra bunlar anlaşılıp ayarlanabilecek şeyler yeter ki iki tarafta birbirini kırmasın ve anlayışlı olsun 😊
Ya ne güzel maşallah valla 😊 çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yardımcı oldunuz gerçekten 😁

Ya ne güzel maşallah valla 😊 çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yardımcı oldunuz gerçekten 😁
Rica ederim ☺ zor bir durum çok sabırlı ve çok anlayışlı olmalısınız sabrın sonu selamet seviyorsanız birbirinizi bırakmayın Allah sabır versin inşallah çabanıza değer sabrınızın hediyesini alırsınız sonunuz güzel olur :dua::KK68:

Back
X