Kafam cok karisik kizlar banada yardim edin :(

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Merhaba kizlar benim 4 yillik guzel bir iliskim var. Sevgilimin iki yildir maddi durumu cok kotu. Ben her zaman bu konuda destekcisi oldum hic bir zaman parayi problem etmedim iki yil boyunca gittigimiz yerlerde parayi ben odedim hep onun bazen okula gidecek yol parasi bile olmuyordu cunku ama simdi acaba boyle yapmasamiydim diyorum son zamanlarda para istemeye basladi benden cok ufak rakamlar ama yinede bende ogrenciyim ve zaten aldigim ayda 200 tl kendisine sigara alip param kalmadi bana yemek parasi versene dedi dun bende sinirlendim cok tepki gostermedim ama vermedimde. Ayrica bazen cok gereksiz seyler aliyor sasiriyorum madem durumun kotu neden boyle gereksiz harcama yapiyorsun diye of bilmiyorum kizlar cok kotuyum sizce napmam gerekiyor bana bir yol gosterin lutfen (

alıştırmışsın... maalesef hep böyle gider... sıkılmakta çok haklısın....

erkekler başlarda gururlu gibi dursalarda kadınlar gibi değiller maalesef rahatı gördükleri zaman salıyolar. keşke snde o yüzü vermeseydin benim kimyama ters erkek erkekliğini bilcek kadın kadınlığını. sen balık tutmayı öğretmemişsin canım ağzına vermişsin. keşke para vericene bilmiyorum çalışıyomu ama iş arasaydın ona oda sorumluluğunu bilseydi... ahh kadınlarrr..

Okuyor oda canim peki ben simdi napmaliyim

valla ben kız halimle hem çalıştım hem okudum. sende sor çalışmayı düşünmüyomusun falan de belki rahat edersin falan de ama ters konuşmadan söyle. hafta sonları bile çalışıyodum ben...

bundan rahatsız olduğunu belli et.... belli etmene rağmen değişmezse , sen zaten soğuyacaksın...

valla ben kız halimle hem çalıştım hem okudum. sende sor çalışmayı düşünmüyomusun falan de belki rahat edersin falan de ama ters konuşmadan söyle. hafta sonları bile çalışıyodum ben...

Bi ara calisiyordu canim ama okulu cok yogun oldugu icin yapamadi cok fazla yetistirmesi gereken proje fln oluyor

Bende oyle dusunyordum cnm aslinda param yokmus gibi davranacagim saol yardimin icin

Çok basit, Param yok bir yere gitmeyelim diyceksin.
Her türlü masraf içeren aktivitenizden param yok deyip uzak durucaksın.
Yemeğini evden getirceksin..
Malesef erkeklerin tolere edilmemesi gerektiğini düşünüyorum bende.
Kısmayı kazanmayı para sahibi olmayı öğrenecekler, başka türlü olmaz.
Bugun bir sigara 7 lira.
Parası yoksa sigara da içmeyecek çok basit.

İki yildir hic birseyi problem etmedim ben ama bana sunu al yada para ver demesi cok uzdu beni temmuzda dogum gunuydu aldigim butun parayi onunla harcadigim icin hediye alamadim sadece bir pasta alip kutladim benim icin birsey yapmadin bisey almadin fln dedi bende butun parami harciyoruz senle beraber sende olmadigi icin dedim biliyorum askim fln dedi ama hediye almamada bozulmustu gibi geldi;( kendiside sadece bir mesaj atti zaten bana dogumgunumde. Son gunlerde icim cok doldu bu konu yuzunden anlaticak kimsemde yok tesekkur ederim hepinize

Şu gencecik kızlar ailelerinden aldıkları harçlıklarla sevgililerinin karınlarını nasıl doyuruyor şaşıyorum!
Hadi kendinize acımıyorsunuz da ananızın babanızın alın terine nasıl kıyıyorsunuz?

çok özür dilerim ama biraz yüzsüz bir sevgilin varmış. sen eline geçen 3-5 kuruş parayıda onun sigarasına yemeğine ver o sana bunun karşılığı olarak neden bana hediye almadın desin. bu kadar olmaz valla ya öyle şeymi olurmuş? sevgide bi yere kadar canım benim 2 senedir zaten elinden geleni yapmışsın sigarasını bile almışsın ama fazlasıda ''yok artık'' dedirtiyor insana.

çok haklısın gerçekten. ailen belkide yemiyo içmiyo kendi bütçelerini kısıtlayıp sana para yolluyo sende onu sevgilinin sigarasına yemeğine ver. lütfen yapmayın kızlar böyle şeyler. zor durumda ise yapılır yanında durulur ama bu kadar abartı değil.

bak canım benim de bi arkadaşım wardı onun sewgilisi de böyleydi. beyimiz zamanında çok sıkıntılar çekmişti. gerçi o çocuk çalışıyodu aynı zmanda ama parayı hep kız öderdi. başlarda çocuk utanır sıkılırdı ama sonradan gittikleri yerleri beğenmemeye "sen de cimrilik yapıyosun buranın yemekleri kötü ikide bir buraya getiriyosun" demeye başladı. kız çok üzülüyodu ama dewam etti ilişkisine. ama bir süre sonra beyimiz arkadaşına doğum günü hediyesi alıcakmış kızı aramış we almasını söylemiş!! böyle olunca ayrıldı tabi kız da. 2,5 yıllık sewgiliydi onlar da.. eğer şimdi tawrını koymazsan sonradan üzülen sen olursun we düzelmez, ayrılırsanız (ki inş öyle birşey olmaz) hem harcadıklarına, hem emeklerine yanarsın..

Bende durum duzelsin diye ugrasiyorum canim ama nasil davranmam gerektigini bilmiyorum (

Umarım 4 yıllık ilişkin bu sebep den dolayı bitmez arkadaşların dediklerini uygula bence de.. bu kadar uzun sureli bir ilişkinin bu sebep den bitmesi üzücü olur baya çünkü

Umarım 4 yıllık ilişkin bu sebep den dolayı bitmez arkadaşların dediklerini uygula bence de.. bu kadar uzun sureli bir ilişkinin bu sebep den bitmesi üzücü olur baya çünkü

Bende bitirmek istemiyorum canim iliskimi cok anlayislidir normalde benim icin zamaninda cok sey yapti cogu erkegin yapmiyacagi seyler. Ama su son zamanlar cok uzuluyorum bir care bulmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…