Okuyor oda canim peki ben simdi napmaliyim
bundan rahatsız olduğunu belli et.... belli etmene rağmen değişmezse , sen zaten soğuyacaksın...
valla ben kız halimle hem çalıştım hem okudum. sende sor çalışmayı düşünmüyomusun falan de belki rahat edersin falan de ama ters konuşmadan söyle. hafta sonları bile çalışıyodum ben...
Peki nasil belli ediyim cnm ne diyim?
Şu gencecik kızlar ailelerinden aldıkları harçlıklarla sevgililerinin karınlarını nasıl doyuruyor şaşıyorum!
Hadi kendinize acımıyorsunuz da ananızın babanızın alın terine nasıl kıyıyorsunuz?
bak canım benim de bi arkadaşım wardı onun sewgilisi de böyleydi. beyimiz zamanında çok sıkıntılar çekmişti. gerçi o çocuk çalışıyodu aynı zmanda ama parayı hep kız öderdi. başlarda çocuk utanır sıkılırdı ama sonradan gittikleri yerleri beğenmemeye "sen de cimrilik yapıyosun buranın yemekleri kötü ikide bir buraya getiriyosun" demeye başladı. kız çok üzülüyodu ama dewam etti ilişkisine. ama bir süre sonra beyimiz arkadaşına doğum günü hediyesi alıcakmış kızı aramış we almasını söylemiş!! böyle olunca ayrıldı tabi kız da. 2,5 yıllık sewgiliydi onlar da.. eğer şimdi tawrını koymazsan sonradan üzülen sen olursun we düzelmez, ayrılırsanız (ki inş öyle birşey olmaz) hem harcadıklarına, hem emeklerine yanarsın..
Umarım 4 yıllık ilişkin bu sebep den dolayı bitmez arkadaşların dediklerini uygula bence de.. bu kadar uzun sureli bir ilişkinin bu sebep den bitmesi üzücü olur baya çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?