Kafam cok karisik kizlar banada yardim edin :(

ne pişkinmiş hayret yani insanın durumu olmayabilir insanlık hali ama eli ayağı tutuyorsa bir iş bulur kazanır 3-5 kuruş
yok sigaraymış utanmıyor senden para istemeye
bir arkadaş nasıl başlarsa öyle gider demiş kesinlikle öyle katılıyorum
alıştırma sonra baş edemezsin ajanslar var hafta sonları çalışabileceği

Peki sen tepki gösterdiğin zaman ne dedi ?

Ben madem oyle sigara almasaydin dedim canim nolucak iki lira bisey degil fln dedi sonra ben cok bisey demedim kapandi konu keske soyleseymisim. Bugun bulusalim dedi bende param yok dedim seni goreyim yeter otururuz bisey yapmamiza gerek yok askim dedi. Artik bende param yok diyecegim o zaman anca oyle duzelir heralde(

Son düzenleyen: Moderatör:

Cok haklisin canim ama ben alistirdim galiba :'(

sizin ilişkiniz gitgide çıkar ilişkisine dönüşmeye başlamış.insanlarıda anlamıyorum param yok diyolar ama sigaraya her zaman para buluyorlar içmeyi ver kardeşim.zaten bugün olmuş sigara 7 tl iki günde bir içse aylık 105 tl yapar.onu daha fazla hazıra alıştırma anladığım kadarıyla rahatından taviz vermemek istiyor ve sana yükleniyor olan yine sana oluyor.bence sen açıkca konuş ailenin artık sana fazla para gönderemediğinden falan bahset kendininde zor durumda olduğunu söyle.çünkü böyle devam ederse ileride daha büyük sıkıntılara yol açabilir.zaten seni seviyorsa oda aynı durumda olduğu için anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bende bitirmek istemiyorum canim iliskimi cok anlayislidir normalde benim icin zamaninda cok sey yapti cogu erkegin yapmiyacagi seyler. Ama su son zamanlar cok uzuluyorum bir care bulmam lazim

Evet tamda konu açılmış sende düşüncelerini söyleseymişin.. bence de bir süre öyle yap msjına da gayet güzel cevap vermiş inş bu sorunu da ortadan kaldırmış olursun canım

Cok sagol canim yorumun icin dedigini yapacagim umarim duzelir

Evet tamda konu açılmış sende düşüncelerini söyleseymişin.. bence de bir süre öyle yap msjına da gayet güzel cevap vermiş inş bu sorunu da ortadan kaldırmış olursun canım

İns canim aslinda parasi oldugu zamanlar benle hic problem etmeden harcar surprizler yapar ama su dogumgunu ve sigara olayi beni cok uzdu

güzelim istese iş falan bulur bence bu çocuk başka şeylerde karıştırıyor...tel.nunu falan iyi kurcala neden dersen üniv.de ark.ımın başına geldi...çocuk durumu kötüleşti diye kız biraz koltuk çıktı sonra çocuk gereksiz harcamalar falan yapınca kızdı çocuk bide utanmadan(diyorum sebebini sonunda yazıcam) gelip yalvardı sonra kız bunun ev ark.larından birinin kız ark.ıyla çok iyi oldu kız nedense sen çok iyisin ona fazlasın derdi bizde anlam veremezdik sonunda kız dediki çocuğun uzakta başka sevgilisi varmış ve kız bunu millete malzeme yapmamak için bırakacaktı ki çouğun başka şeyleride ortaya çıktı herkes dışladı düşün çocuk okulu bırakacak kadar hatta iğneden ipliğe herşeyi yalanmış düşün koca okulu uyutmuş çocuk ev ark.larını bile yha. çocuk okulu bıraktı 8 ay sonra duyduk nişanlanmış o kızla koca okul nasıl uyuduk yalanlarla diye laf oldu

dikkat direkt valla o çocuk geldi aklıma çocuk bide başlarda eli açık sevecen bi tipti he...okuldaki herkes para ile uyutmadı tabi aileden tut herşeyine yalan düzmeceymiş yha resmen herkese kendini acındırdı falan anlatamam yane kısaca dikkatli ol

Boyle birsey hic dusunmemistim canim baska biri oldugunu hic sanmiyorum o konuda guvenim tam ama yinede belli olmaz tabi buyuk konusmamak ve kimseye sonsuz guvenmemek lazim

Alışmış kudurmuştan beterdir !

iş ve burs bulmaya çalşmalı cnm snn paran kendine anca yeterkii gitmez böylee

Bende durum duzelsin diye ugrasiyorum canim ama nasil davranmam gerektigini bilmiyorum (

zaman kaybetmeden al karşına konuş bence. bi iki defa da boz gerekirse. erkek olan sensin ben değil de. bişi aldığınızda inat et atma elini cebine bırak o atsın. kararlı olduğunu anlarsa başka çaresi olmayacağı için kendine çeki düzen werecektir.

öğrencilik yıllarımda nişanlı arkadaşlarım vardı..
çocuk okulu uzatmış,kız ise çoktan mühendis olup eli ekmek tutmaya başlamıştı
hemde nişanlısının okuduğu şehirde işe girmişti..

nişanlısı okulunu bitirene kadar kız arkadaşımızdan aldığı harçlıklarla geçindi..sözüm ona
beyfendininde ailesi ekonomik olarak darboğazdaymış!

neyse kızın aldığı arabaylada birgüzel havasını attı paşamız,sonra mezun oldu ve ilk işi
nişanı bozmak oldu..neymiş..evlilik ona göre değilmiş..

mezuniyet töreninde de gördük ailesini,gayette havalı gözüküyorlardı,olan bizim kıza olmuştu...

kadının eline bakan adamdan hayır gelmez...

Cok sagol canim dedigin mantikli uygulayacagim bakalim ne olacak …

Haklisiniz belkide offf of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…