Belki de ihanete giriyor,bilmiyorum.Kendimi sorgulamaktan yoruldum artık...Ama dur da diyemiyorum :2:
Alışkanlık belki de,ama her ikisi de beni seviyor,buna eminim...Sevgilimin benim üzerimde çok hakkı var,ona asla böyle birşey yapmak istemem...Ama diğer türlü de bilmiyorum,böyle sanki yeniden heyecanlanıyormuşum gibi konuşurken...Kafam karmakarışık.:18:
O,bana sevgilimi gerçekten sevip sevmediğimi sordu aslında...Ve keşke sevgilinden ayrılsan dedi büyük bir cesaretle...
Sevgilim bana bunu yapsa,evet korkunç bir durum olurdu...Ki en sakındığım da bu aslında...Çünkü hep kendim söylerdim,sana yapılmasını istemediğin bir davranışı sen de başkasına yapma diye...Kendim söyledim,kendim dinleyemiyorum ama(
Ve hep derdim etme bulma dünyası diye..Aynı hatanın ya da girdabın içine ben düşüyorum,çekiliyorum sanki..................İnsanın kendisiyle çelişmesi kadar rezil bir durum yok.
Sevgilime aşık olmadım.Aşk çok farklı bir duygu.Ama sevdim.Sevgilim bana aşık ve bana çok düşkün...Sanırım mantığımla hareket edeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?