Kafam çok karışık kızLar yardım Lütfen =(

aldatan,aldatmaya meyilli bir kadin birligi temsilcisi her ne haltsa ondan diyilim benneyse dahada yazmiyorum.Gicik Oldum da :)

Son düzenleme:
sevgilin yanında değil ve onun ilgisini arıyorsun,başka birisi de bu ilgiyi sana gösterince bu durum hoşuna gitti..

ama sende farkındasın ki yaptığın şey doğru değil...acil bir karar vermek zorundasın...ve verdiğin karar için daha sonra keşke dememelisin!!!

sen şuan bulunduğun ilişkide mutlu değilsin bence

sadece o kadar yılın bi alışkanlığı var

sana başkasının ilgisi güzel geliyorsa sende ondan hoşlanıyorsun demektir..

unutma ama yaptığın ihanete girer

o çok romantik seni mutlu eden insan varya şuan sana tam ulaşamadığı için öyle...sen onla dvm et o yoğun ilgiiyi bulamayıp çok pişman olacaksın

kafama takılan bişi daha sen bu kadar şeyi yaparken erkek arkadaşın aramıyormu seni ??????????

Halt öyle yenilmez Merve Hanım.Halt,çok daha ağır eylemler için kullanılan bir deyim.Ayrıca büyük konuşmamak gerekiyor.Ve siz çok büyük konuşuyorsunuz.

kadın birliği diyorsun ya senin gibileri nasıl alalım bu birliğe_???
aldatan bi bayan var karşımızda yarın birgün bu bakış açısıyla
sevgilileri ayırmayacağın evli bi adama takılmayacağın ne malum
önce zihniyetini düzelt neyin savunmasını yaptığını bile bildiğin
yok bir an sevgilinin yerine koy kendini

Halt öyle yenilmez Merve Hanım.Halt,çok daha ağır eylemler için kullanılan bir deyim.Ayrıca büyük konuşmamak gerekiyor.Ve siz çok büyük konuşuyorsunuz.

cok daha agir eylemlerde olur sen takma .. Bir iki guzel soz daha soylesin

Ben bu kızları anlamıyorum arkadaş.
Ne güzel işte karşındaki kişi sana aşık, seni seviyor, sevgisini de belli ediyor.
Daha ne istiyorsun Allah'tan ?
Başkalarında sevgiyi aramak çok mu cazip geliyor ?

Son düzenleme:
çok ağır cümleler kullanılıyor burda neden

insanlar azarlanmak içinmi yazıyor buraya...tamam güzel bişi yapmıyor arkadaşta akıl verip yönlendirerek konuşursak daha iyi ederiz arkadaşlar...burası ^bir derdim var^başlığında bi yazı varsa DESTEK OLUP YÖNLENDİRMEMİZ gerekir...

kim ne derse desin ben böyle düşünüyorum

Ya ben de şunu anlamıyorum.Hani tamam aldatmak,aldatmaktır.Ama aldatmak da tek çeşit
ve tek derece değildir ki.Ben,benim yaptığımı da savunmuyorum,yanlış anlaşılmasın lütfen.Ben normal bir erkek arkadaşımla da oturup kahve içebilirim,sohbet edebilirim haftanın bir kaç günü.Fakat aradaki fark;o kişinin bana aşık olduğunu söylemesi ve benim bunu bilmem.Esas sorun da bu zaten.
Sevgilim arıyor tabi ki.Fakat işleri genellikle yoğun oluyor.

cok daha agir eylemlerde olur sen takma .. Bir iki guzel soz daha soylesin

Karşınızdakini tanımadan böyle bir yargıda bulunma hakkını size kimse vermiyor.Ve günah alıyorsunuz,farkında değilsiniz.Alın biraz daha günahlarımı hafifletin beni

Aldatan aldanır şimdi o sana romantik mesajlar atan iki günde bir görüştüğün adam için sevgilini bırakırsan inan bana onu mumla ararsın. Dürüst olan kazanır arkadaşım. Bir erkeği savunmam hiç yine sevgilin için demiyorum ama kendini düşün o çocuk sağlam bir ayak değil kimse için dürüstlüğünü, güvenilirliğini kaybetmeye değmez.

genel olarak yorum yapmadan önce empati kurmaya özen gösteririm
yalnız aldatma konusunda değil empati kurmak sinirlerime hakim bile
olamıyorum
karşı tarafta sevgilisine güvenen az değil arkadaşlar 3.5
yıl ömrünü konu sahibinin ömrüne adamış onunla gelecek düşünen
hayaller kuran tertemiz duygular besleyen deli bi aşık var
sevgilinin yerine koyabildim kendimi hiçte güzel laflar hakettiğini düşünmü
yorum tutupta burada seviyemi de düşürmüyorum buraya konu açtığına
her türlü yoruma eleştiriye açık olmalısın

bence aldansin ki anlasin nasil birseymis diye , gercekten seven insan hayatinda biri olmasina ragmen böyle yapmaz , bence gozunde sevgilisini aldatan bir kiz sadece belki yatak hikayeleri icin okadar guveniyorki sanki icini okuyabiliyor, umarim sevgiliside anlar nasil bir kisilige sahip oldugunu böyle insanlarin mutlulugu hakettini sanmiyorum , heycanlaniyormus hanfendi yazilarinda bile akill olmadigi cok belli ediyor , ve durust bir insan neolursa olsun böyle kisiliksiz birsey yapmaz bu evlense kocasini bile aldatir bence genelevleri bunlar iicn dogru adressler hergun yeni yeni insalar iste hanfendi heycan gerekiyoryaa , boyle insanlari allah cevremizden uzak tutsun

bu ara kk kadınları bir aktif bir faal...

şimdiki sevgilini bırakıp bu çocukla ilişkine devam edersen bu çocuk hayatı boyunca sana güvenmez

sana der ki;

sen sevgilin varken benımle görüştün senın nasıl bır kız olduğun belli...der

üzülürsün.

önceden erkeklerindi artık kadınların bile suyu çıktı.
devam edin böyle.
2.si de yetmezse 3.yü bulun. 7 kocalı hürmüz olma yolunda sağlam adımlar atın.

amin amin amin
allah böylelerini evlerimizden çevremizden uzak tutsun
erkekler aldatır elbet suçu vardır
ama hemcinslerimizde hiiç düzgün durmuyoo

Son düzenleyen: Moderatör:
önceden erkeklerindi artık kadınların bile suyu çıktı.
devam edin böyle.
2.si de yetmezse 3.yü bulun. 7 kocalı hürmüz olma yolunda sağlam adımlar atın.

bence ruslara bile gerekmiyor bizim cogu hatunlar kac erkek birden idare ediyorlar , ne migde var ne kisilik ne saygi hic ardamarlari catlamis bunlari gorunce seriat gelse diyorum bazen ne guzel olur ter temiz olur meydanda böylelerin cezalandircaksin bizim turk kadinlarinin coguna ozgurluk gelmiyor basedemiyorlar demisti bi erkek arkadas gercek de hakliymis

Size sırf bu cümleniz yüzünden bile "kişiliğe hakaret"ten dava açılabilir."Herkes karşısındakini de kendi gibi bilirmiş" diye bir söz vardır ya.Cuk.

amin amin amin
allah böylelerini evlerimizden çevremizden uzak tutsun
erkekler aldatır elbet suçu vardır
ama hemcinslerimizde hiiç düzgün durmuyoo

ister erkek olsun ister kadin olsun ama onay veren herzaman kadindir kadin istemezse erkek yaklasamaz yaniii , bir kadin demek anne demek gelecekte guzel evlatlar yedistiren bi insan ama böyleleri ne insanligia bisey verebilir nede kendine anca .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…