Hem ayrıca bazı üye arkadaşlarımız,niye böyle ağır içerikli cümleler kurarlar ki?
Zaten konu açtığımız yer "Bir derdim var" bölümü.Yapılan hata ve hatta yanlış bile olsa lütfen biraz daha yapıcı eleştirilerde bulunalım.Biz burda "Kadın birliği"nin birer temsilcileriyiz.Ve birbirimize destek olmalıyız...
ilimli yaklasilacak bir tarafin yok guzelim senin.. Sevgilin sana asik,sana duskun..Dedigine gore.Sen ona layik degilsin,bir tatli soze muhtac birisin??
ne bekliyorsun yani bizden? Ne diyelim sana,aferim mi? yiyorsan bir halt gelipte burda anlatma bari..hata yaptigimin farkindayim diyorsun, kusura bakmada
kucuk hanim,hic bir seyin farkinda degilsin.Yazik o sevgiline,umarim senin gercek yuzunu bir annnnnn once gorur:)
Hem ayrıca bazı üye arkadaşlarımız,niye böyle ağır içerikli cümleler kurarlar ki?
Zaten konu açtığımız yer "Bir derdim var" bölümü.Yapılan hata ve hatta yanlış bile olsa lütfen biraz daha yapıcı eleştirilerde bulunalım.Biz burda "Kadın birliği"nin birer temsilcileriyiz.Ve birbirimize destek olmalıyız...
Halt öyle yenilmez Merve Hanım.Halt,çok daha ağır eylemler için kullanılan bir deyim.Ayrıca büyük konuşmamak gerekiyor.Ve siz çok büyük konuşuyorsunuz.
sen şuan bulunduğun ilişkide mutlu değilsin bence
sadece o kadar yılın bi alışkanlığı var
sana başkasının ilgisi güzel geliyorsa sende ondan hoşlanıyorsun demektir..
unutma ama yaptığın ihanete girer
o çok romantik seni mutlu eden insan varya şuan sana tam ulaşamadığı için öyle...sen onla dvm et o yoğun ilgiiyi bulamayıp çok pişman olacaksın
kafama takılan bişi daha sen bu kadar şeyi yaparken erkek arkadaşın aramıyormu seni ??????????
cok daha agir eylemlerde olur sen takma .. Bir iki guzel soz daha soylesin
Aldatan aldanır şimdi o sana romantik mesajlar atan iki günde bir görüştüğün adam için sevgilini bırakırsan inan bana onu mumla ararsın. Dürüst olan kazanır arkadaşım. Bir erkeği savunmam hiç yine sevgilin için demiyorum ama kendini düşün o çocuk sağlam bir ayak değil kimse için dürüstlüğünü, güvenilirliğini kaybetmeye değmez.
bence aldansin ki anlasin nasil birseymis diye , gercekten seven insan hayatinda biri olmasina ragmen böyle yapmaz , bence gozunde sevgilisini aldatan bir kiz sadece belki yatak hikayeleri icin okadar guveniyorki sanki icini okuyabiliyor, umarim sevgiliside anlar nasil bir kisilige sahip oldugunu böyle insanlarin mutlulugu hakettini sanmiyorum , heycanlaniyormus hanfendi yazilarinda bile akill olmadigi cok belli ediyor , ve durust bir insan neolursa olsun böyle kisiliksiz birsey yapmaz bu evlense kocasini bile aldatir bence genelevleri bunlar iicn dogru adressler hergun yeni yeni insalar iste hanfendi heycan gerekiyoryaa , boyle insanlari allah cevremizden uzak tutsun
önceden erkeklerindi artık kadınların bile suyu çıktı.
devam edin böyle.
2.si de yetmezse 3.yü bulun. 7 kocalı hürmüz olma yolunda sağlam adımlar atın.
bence aldansin ki anlasin nasil birseymis diye , gercekten seven insan hayatinda biri olmasina ragmen böyle yapmaz , bence gozunde sevgilisini aldatan bir kiz sadece belki yatak hikayeleri icin okadar guveniyorki sanki icini okuyabiliyor, umarim sevgiliside anlar nasil bir kisilige sahip oldugunu böyle insanlarin mutlulugu hakettini sanmiyorum , heycanlaniyormus hanfendi yazilarinda bile akill olmadigi cok belli ediyor , ve durust bir insan neolursa olsun böyle kisiliksiz birsey yapmaz bu evlense kocasini bile aldatir bence genelevleri bunlar iicn dogru adressler hergun yeni yeni insalar iste hanfendi heycan gerekiyoryaa , boyle insanlari allah cevremizden uzak tutsun
amin amin amin
allah böylelerini evlerimizden çevremizden uzak tutsun
erkekler aldatır elbet suçu vardır
ama hemcinslerimizde hiiç düzgün durmuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?