Kafam çok karışık kızLar yardım Lütfen =(

Aldatmak/aldatılmak. İnsan onurunu inciten çok kötü bir hareket.
Yalnız hepimiz insanız ve hepimiz önce kadınız. Bu arkadaşımıza bu kadar hakaretten önce yapmamız gereken düşünceli ve anlayışlı olmamızdı.
Yapılan yorumlarda sanki erkek bakış açısını gördüm. Karısını başka biri ile yatarken yakalayıp kursun yağdıranlar gibi.
İnsanız hepimiz yaa.Hangimiz duygularımıza gem vurabiliyoruz. Bu forumda sevgilisi olanlara sevdalanan platonik aşıklara çok iyi yaklaşılırken bu arkadaşın günahı ne.
Sevapta işleriz günahta. Yasak ta haram da bizim için. Olabilir sevgilisini seviyordur ama sonrakine bir heyecan duymuştur.
Zaten kendisi aşkın başka bir şey olduğunu söylemiş başta. Aşk sevgiden çok ince bir noktada ayrılır bunu herkes bilir. Özellikle de kadınlar.
Çözüm bu kişinin içinde. Ahlaken yanlış ama fiziki bir şey yaşanmamış(bu arada beyni ile aldatılmayı fiziki aldatmadan daha tehlikeli bulan kadınlara çok daha fazla şaşırıyorum. Aradaki farkı anlamaları için fiziki aldatılmaları gerek).
Her kadın beğenilmek ister ki bu bekar biri. Evli kadınlar bile. Facebook vs. bu tür sitelerden sonra zaten evli bekar kalmadı tüm kadınlar erkekler internette beğenilme peşinde. peh.

Aldatmak sadece fiziki bir eylem değildir.Fiziki aldatmayla beyinde aldatmanın arasında bir fark yok.Aldatmak aldatmaktır azı çoğu yoktur.Kimsede aa fiziki olarak aldatma olmamış masum bu olay aman ne olucak ki diyemez.Çok merak ediyorumm şimdi sizin erkek arkadaşınız veya evliyseniz eşiniz böyle bir durum yaşasa kabullenebilir misiniz?Bence kabullenirsiniz aldatmış olması için fiziken birşey olmalııı Ne garip yaa

Bilseniz de bilmesenizde aldatılıyorsunuz ya da aldatılacaksınız. Ne yazık ki bilim böyle diyor. İsterseniz istatistilere bir göz atın. :))) bu kadın milleti çok duygusal ya. Sevdiği zaman gerçekleri göremiyor ne yazık ki. Kardeşim olaylara biraz da erkek gözü ile bakın. Ne insanlar gördüm. En son gördüğümü söyleyeyim. Daha bir kaç gün önce genç bir çift kız son derece bakımlı güzel fiziki olarak. Sevgilisine sarılmış öpüyor(bilgisayar satan bir yerde herkesin içinde o ayrı bir mesele de) adamcağız ne yapıyor. Sevgilisi yüzünü öperken bakışları başka kadınlarda onlara bakıyor.
:)))
O kıza sorsan sevgilisi de ona aşıktır çok seviyordur.
Ne yaparsanız yapın erkek tek eşli değildir. Ha kanunlar yüzünden vs. engelleniyordur. Ama hikaye.. Hayatın kendisi bu..

bilim öyle söylüyor mu dediniz siz :44: garip insanın içinde olmasın denir böyle durumlara olayın bilimle alakası yok.Her insan birbirinden farklıdır.Daha öncede yazmıştım buraya aldatmak cinsiyet meselesi değil.Karakter şahsiyet meselesidir.

Son düzenleme:
sadece ilk mesajı okudum ona göre yorum yapıcam.
evleneceğin kişi uzakta olduğundan yakınındaki kişinin ilgisinden vazgeçmek istemiyorsun belli ki.
ama resmen ikisini bir arada idare ediyorsun gibi olmuş.
yüreğe iki kişi sığmaz. 1 seçim yapman gerekecek.
hangisi ağır basar bilemem ama,
benim fikrim yüreğinin götürdüğü yere git..

Sizin bir cümlenize katılırken,diğerine katılmıyorum ben.Evet,aldatmak aldatmaktır.Ama fiziki aldatma ile zihinsel aldatma farklı şeyler kanımca...Evet ikisi de aldatma,ama nüansları farklı.En azından ikisi de aynı şey olsaydı,karşı taraftan her 2 farklı aldatılmayı yaşayan bir kişinin de aynı şeyleri düşünmesi lazımdı.

Örneğin;bir erkek fiziki yönden aldatır.Çıkar eşine/sevgilisine bu durumu itiraf eder.Kadının tepkisi,beni artık beğenmiyor,gitti o kadının vücudunda ne buldu,benden daha mı güzel vs vs tarzında sorular sorar kafasından.Ve o erkekten iğrenir.

Ya da bir erkek zihinsel açıdan aldatsın.Ama tabi bu da o erkeğin 3.şahsa aşık olduğu,sevdiği,hoşlandığı,ilgi duyduğu oranında da değişir.Bu duruma göre de kadın ya affeder,ya da ayrılır.Ama iş fiziki boyuta gelmez yani iğrenme,tiksinme boyutuna.Ve bence bu tip aldatma çok daha acı verir...

Kısaca düşünsel açıdan verilen tepkiler her ikisinde de küçük farklılık gösterir.Ama geneline bakacak olursak sonuçta evet,aldatma aldatmadır.

ben zaten fiziki ve beyinde aldatmanın bize o insan hakkında ne düşündürüğünü söylemiyorum.ikiside aldatmak diyorum.Yani biri daha az masum değil.Aldatmak aldatmaktır.Kabullenilmesiii çok çok zor bana göre imkansız birşeydir.Ha şunu anlarım mesela ben.Başkasından hoşlandığın veya ilgi duyduğun anda sevgiline söylersin ben böyle böyle bir olay yaşadım ilşkiyi bitirelim ne sna zarar vermek isterim ne kendime der açıklarsa kişi.Ona tek kelime edemem.Çünkü insanız başımıza neler geleceğini bilemeyiz.Kimseyi de kınamıyorum ama aldatmak bir insanın arkasından iş çevirmektir.Aynı anda 1 den fazla ilşkiyi idare ederek insanları kandırmaktır.Vicdanen kabul edilesi birşey değildir.

Siz hatanızı kabul ettiniz ve bir şekilde bu durumu düzelteceğinizi erkek arkadaşınızla konuşacağınızı söyledinz.Konuşursunuz konuşmazsınız orası ayrıı.Ben olsam konuşmadığım 1 saat için bile pişmanlık duyarımm.Kendime saygım kalmaz.sizide anlıyorum burada konuştuktan sonra diğer adamdan bir cacık olmayacağının farkına vardınız ve en azından uzun ilişkiye devam kararı aldınız ama size tekrar söylüyorumm eğer bir başkasına ufakta olsa ilgi duyabiliyorsanız veya kafanız karışıyorsa.Bu erkek arkadaşınıza hissettiğiniz şeylerin samimi olmadığını gösterir.Aşk hoşlanma sevgi nin anlamından bahsetmiyorum.Eğer bir insana aşıksanız.Hiç kimse aklınızdan geçmez.Bence erkek arkadaşınıza olan duygularınız yetersiz asıl sorun bu.Kndinizi en iyi siz tanırsınız ve kendiniz hakkında vereceğiniz kararlarda özgürsünüz.Biz ancak düşüncelerimizi söyleyebiliriz.

Son düzenleme:

Ben sevgilime aşık değilim,demiştim zaten bunu önceki mesajlarımda da...Ama seviyorum ve sevgiye bağlı duygularım var...
Ben de şu an çok zor bir dönemden geçiyorum.Yaptığım doğrudur demiyorum ama olabiliyormuş işte...Sevgilimle geniş zamanlarımız vardı ve hep birlikteydik...O zaman aklımın ucundan bir başkası geçmedi.Bu uzaktayken hemen arkasından iş çevireceğim anlamına gelmiyor ama.Diyorum ben de zor bir dönemden geçiyorum.Ve kendimi çok iyi tanıyorum.Zaten o kişiyle ilişkimi devam ettireceğimi söylemedim.Sadece ortak vakit geçirmeden ibaretti...O kişiye "bir cacık olur veya olmaz" gözüyle bakmadım hiçbir zaman...Çünkü ona o gözle bakmadım,bakamam da...Her ne kadar o bana aşık olduğunu söylediyse de ben ona her zaman arkadaşım gözüyle baktım.Kendime saygımı ASLA yitirmem.Çünkü,o derece birşey yaptığımı da düşünmüyorum.Çünkü içimi hiç bozmadım,niyetim hep iyiydi benim.Yapılanın doğru olmadığını hep biliyordum.Sadece biraz cesaret bekledim,o kadar.Ha bu işi bitirmem 5.günde olmazdı,7.günde olurdu o kadar.Sağolun yine de.

Özür diliyorum arkadaşlar, aldatmak veya aldatılmaya sadece erkek/kadın açısından değil insan açısından bakılması gerekiyor. Tek taraflı yazmışım. Genelde erkekler aldatıyor diye düşünüyoruz ama şu da bir gerçek ki bu erkekler sevdiklerini erkeklerle aldatmıyor herhalde kadınlarla aldatıyor. Karşılıklı bir şey bu.
Ruhen aldatmak ile bedenen aldatmak farklı. Asla eşit olamaz. Şöyle düşünün birine kin besliyorsunuz ama ona hiç bir zarar vermiyorsunuz. Sıkıntı bunun gerçeğe dönüşmesinde.
Bir ilişki niye başlar?
Beğenme,hoşlanma. Sonrası aşk daha sonrası sevgi.. ve böyle devam eder. Yani aşık değilim diyorsunuz ama süreç böyle gelişiyor genelde(eğer işin içinde para mevki vs.düşkünü kadın/erkek yoksa)
Sizin yerinizde değiliz tabii ki. Kendi duygularını tartması gereken sizsiniz.

Ama esas sorun,benim yaşadığım şehirde biriyle tanışmış olmam...Aslında önceden tanıyordum fakat şimdi daha yakından tanıma fırsatı buldum çünkü aynı kursa gidiyoruz.Bu kişi bana aşkını ilan etti geçenlerde.Ve bana çok güzel bakıyor,
çok güzel şeyler söylüyor,aşık olduğunu her seferinde dile getiriyor,beni teselli edebiliyor...Ve ben onun aşkını sorguladığımda,aşık olduğu her hali ve hareketinden belli oluyor.Sevgilim olduğundan haberi var ve bu durumu kabulleniyor...

2 günde 1 görüşüyoruz,oturuyoruz konuşuyoruz,yürüyüş yapıyoruz,kahve içiyoruz..Yaptığımın doğru olmadığının farkındayım fakat ben de kendimi engelleyeniyorum...Günün her saati inanılmaz derecede romantik mesajlar,devamlı görüşme,konuşma isteği,aşkını her fırsatta dile getirmesi kafamı inanılmaz derecede karıştırıyor...

Belki de ihanete giriyor,bilmiyorum.Kendimi sorgulamaktan yoruldum artık...Ama dur da diyemiyorum
Alışkanlık belki de,ama her ikisi de beni seviyor,buna eminim...Sevgilimin benim üzerimde çok hakkı var,ona asla böyle birşey yapmak istemem...Ama diğer türlü de bilmiyorum,böyle sanki yeniden heyecanlanıyormuşum gibi konuşurken...Kafam karmakarışık.

Bu ne çelişkidir şimdii lütfen yazdıklarınızı unutmayın.Arkadaş gözüyle baktım diyip sıyrılmak kolay.Bu yazılarda size ait önemli noktaları siyaha boyadım.
''En kötü şey insanın kendine yalan söylemesiii''.Nitekim konunun adıda kafam karışıkk arkadaş olarak görseniz zaten kafanız karışmaz.

hanımlar naptınız ya :) resmen ateş püskürmüşsünüz.. güzelim sende böyle bi konu açarsan kımse senı desteklemez destekleyenler bı elin parmagını geçmez. yorumlar cok acımasızca oldu ben şöyle düşünüyorumm şimdi burda kadınlar yerine herkes erkek olsaydı ve bi erkek böyle bi konu açsaydı yorumları söyleyim sana.. helal bee koçum benim erkek adam bı taneylemı ıdare edermiş bi karıya bağlanıp napıcan olum yaa boşver ikisini de oynat işte vs vs.. bu tarz ıgrenc seyler.. ama kadınlar bu konuyu enıne boyuna dogrusuna yanlısına kadar ırdeler.. kımı belkı aldatıldı kımı aldattı bunu bılemeyız ama ALDATMA hassas bı konu bu platformda seni yerler kuzum ki yemişler de zaten..

yani olay öyle bir boyuta getiriliyor ki sanki öbür şahısa deli divane aşık olmuş, yanmış tutuşmuş gibi bir de günah çıkarılması bekleniyor. konu sahibinin yazdıklarından sadece ilgiden hoşlandığı apaçık ortadadır. 5 gün çay içip konuşmasına sanki 1.5 yıldır gizli ilişki sürdürüyor gibi tepki veriliyor. hayatta her zaman siyah ve beyaz, doğru ve yanlış yoktur. grileri atlamayalım.

bence kendini gereksiz sıkıntıya sokup da erkek arkadaşına bu olayı anlatma. üstesinden gelemez çünkü, o konu illa ki bir yerde karşına çıkar. zaten öbür şahısla da imam nikahı kıymış falan da değilsin. doğrucu davutluk olan huzurunu da götürüverir, uzun vadede ikinizi de mutsuz eder.

yapılan yorumların yaklaşık 10 sayfasını okudum fakat bu yorumlardan etkilenmeden yazmak istiyorum size.umarım dikkate alırsınız beni.
insan bu hayatta öyle şeylerle karşılaşıyor ki,kınadığımız şeyler bi bakmışız bizim başımızda..
şimdi,yaptığınız şey tabiki alkışlanacak bir durum değil.fakaat..insan bazen nefsine hislerine hakim olamıyor..ilgi her insanın görmek istediği bişeydir.fakat bunu sevgiliniz yerine başkasından aramanız çok yanlış olmuş.önceki konunuza da baktım,monotonluktan ilgisizlikten bahsetmişsiniz.diğer kişinin yaklaşımları da doğal olarak sizi etkilemiş.
5yıldır birlikte olduğum biri var ve ben çevremdeki erkekleri erkek olarak görememeye başladım.gerçek sevgi bu sanırım..
biz de kavga eder zıtlaşırız aama bu beni soğutmaz kalbimi başkasına kaydırtmaz.Allah da beni bu durumla sınamasın inş tabi.
ama daha evlenmeden böyle şeyler hissediyorsanız evlenince monotonluk artmaz mı o zaman?ne yapacaksınız,yeni arayışlar mı?
durum şuna benzemiş.mesela siz evlisiniz,size biri aşık ve evli olmanızı önemsemeden sizinle görüşmeyi sürdüyor.
burda kim haksız?tabiki başta siz!istediğiniz kadar etkilenin ama bari bu çocuktan uzak durun ki,daha çok karışmayın daha sağlıklı karar verin.
bir arkadaşım şuan aynen yaşadığınız durumu yaşıyor ve bana her gün dert yanıyor.
kendinizle kalıp kesin kararınızı verin.kim ne derse desin asıl cevabı kendiniz vereceksiniz.
ağır yorum yapanlar da belki böyle bir durumlar karşılaştıkları için,sakin cevaplar veremiyor olabilirler,mazur görmek gerekebilir.
tabi pire için yorgan yakmak,başka kişilerden acı çıkarmak da ayıp bence.
bana ağır eleştiri yapabilirler ama önemli değil.karşılık vermeyeceğim.
üzüldüğüm için belki tavsiye niteliğinde mesajımı önemseyebilirsiniz,doğru karar vermenize vesile olabilirim diye yazdım.iyi akşamlar dilerim..

durup bir düşünün sevgiliniz yaşadığınızın aynısını yaşasa tepkiniz ne olurdu?

canınız acımaz mıydı ?

ilişkinizde mesafe olduğu için sanırım ilgiye yönelmişsiniz..

fakat sevgilinizde ilk zamanlar diğer erkek gibi romantik, ilgili bi adam değil miydi?

tüm erkekler cicim aylarında romantik iken alışkanlık döneminde odunlaşıyorlar..

bu böyle kimse değişir diyemez, değişmezde zaten..

bu sebeple toparlanın ve bi karar verin..

hayatınızdaki iki adamdan önce siz bunu haketmiyorsunuz..

kendinizi aldatmayın lütfen..

Yeniden merhaba,
İnternet baglantim gittiginden dolayi dun yazamadim.Simdi de telefondan giriyorum.

Dun o kisiyle konustum.Biraz zor oldu ama anlatabildim durumu.Agladi.Hic olmazsa arkadas kalalim dedi.Mecburen ayni kursa gidecegimizden dolayi birbirimizin yuzune bakacagiz zaten.Ve bulundugum ortamda herhangi bir huzursuzluk durumunda iyi olamiyorum ben.Bir selami esirgemem.Ama benim icin sikintili bir cevre olacak yine de..Hakkimda hayirlisi olsun...Herkese tesekkur ediyorum...

Lütfen empati yapın.
Aynı şeyleri size erkek arkadaşınız yapsa aldatıyor derdik.
Size de olumlu şeyler söylememiz imkansız...

vay arkadaş herkes ahlak bekçisi kesilmiş bu ne yaaa yazıklar olsun bize acınacak haldeyiz..

konu sahibine karşı çıkan arkadaşlardan biride bendim 1 günlük ceza aldım şeriat isteyen kim bilmiyorum ama hatalı konuşmuş kimse o arkadaş
kıskançlıkla ne alaka anlamadım bence konu sahibi kıskanılacak değil acınacak halde şükürler olsun seviyorum seviliyorum arkadaşın 2 güne buluşup
hoşuna giden ilişkiyi ben yaklaşık 1 yıl 10 gündür doyasıya yaşıyorum ve allah ayırmasın bi ömür boyuda sadece onuun olmayı diliyorum

herkes gibi bende yorumumu yaptım ceza aldıysamda sizden almadım
tutupta burada çık seni kim zorluyor diyede yorum yapmanız da ne kadar
çelişki dolu olduğunuzu gösteriyor size kimse yorum yap demiyor ama bakın yapmışsınız

kendimi tabiki savunucam çünkü hatalı değilim
yaranız var ki gocunuyorsunuz demek

süt dökmüş kedi mi mümkünse göz doktoruna görünmenizi tavsiye ediyorum
baştan sona konu sahibine karşıydım hiç bir şekilde kediye flan döndüğüm yok
şimdi bu arkadaş yine açsın konu yine ilk karşı çıkan ben olucam m.etme

Son düzenleyen: Moderatör:
canım birisini seç ve yoluna devam et mutlaka biri ağır basıyordur ki ikincisi sanırım senin istedğin .sana daha cazip geliyor demek ki.yoksa diğer sevgilini çok sevseydin zaten bunla çıkmazdın engel olamıyorum gibilerinden söylemişsin engel olmak zorunda değilsin .diğerini ararsın anlatırsın açık net ayrılmak istiyorum dersin ama iki kişiyi birden idare etmek kimseye yakışmaz .bide o insan seni seviyorsa ve senle gelecek planlıyorsa.kimsenin hayallerini ve zamanını çalma lütfen .kararını ver ve o yolda devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…