- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Sevgilimle memleketlerimiz aynı.Ve onu önceden tanıyordum.Ben Üniversite'yi kazandım memleketimin dışındaki bir şehirde.O da o şehirde okuyordu.Ve bana çok yardımcı oldu ki ben yurtta kalıyordum o zamanlar...Hasta oldum bana gözü gibi baktı,telefonum bozuldu telefon buldu,hatta ders bile çalıştırdı bana...Üzerimde çok fazla emeği var.Asla hakkını yiyemem...Hatta mezun oldu işini de benim isteğim üzerine seçti.Sırf ben istedim diye...Hoş şimdi arada başıma kaksa da gene de öyle oldu...
Bilmiyorum bana o gözle baktığını düşünmüyorum...Aşk engel tanımayabiliyor kimi zaman...İnsan aşık olacağı kişiyi gerçekten seçemeyebiliyor...
Sevgilime aşık olmadım.Aşk çok farklı bir duygu.Ama sevdim.Sevgilim bana aşık ve bana çok düşkün...Sanırım mantığımla hareket edeceğim...
Belki de ihanete giriyor,bilmiyorum.Kendimi sorgulamaktan yoruldum artık...Ama dur da diyemiyorum :2:
Alışkanlık belki de,ama her ikisi de beni seviyor,buna eminim...Sevgilimin benim üzerimde çok hakkı var,ona asla böyle birşey yapmak istemem...Ama diğer türlü de bilmiyorum,böyle sanki yeniden heyecanlanıyormuşum gibi konuşurken...Kafam karmakarışık.:18:
Aşk tutkudur.Çok ihtiraslıdır.Bir dakikada 4-5 tane aşık için şiir yazdırır,gece-gündüz fark etmez hep düşündürür ve insanın günlük işlerini dahi aksatır.Ve insana hakikaten çılgınca şeyler yaptırır (ki çoğu zaman bilinçsizce).Fakat sevgi,aşkın çok daha yumuşatılmış halidir.
ayıp! günah!
yapma bunu ya gez toz sonra onu seviyorum bu yaz
evlenebiliriz!!!
sizin gibiler yüzünden toplum ne halde farkında mısın
kadın olsun erkek olsun aldatma kardeşim sadık ol
2 gün sonra sevgilinle evlenmiş olsan ve 1 ay sonra
seni aldatsa hiç acımıcam sana!!!!
neden o nice bayanlardan olma yolunda ilerliyorsunuz ki_??Çok acımasızca eleştirdiğinizin farkında mısınız?!
Bakın,ben en başta demişim zaten yaptığım doğru bir davranış değil diye.Zaten bunu kabul etmişim.Hem nice bayanlar/erkekler var toplumu ne hale getiren...Lütfen biraz daha ılımlı yaklaşın,rica...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?