Kafam çok karışık kızLar yardım Lütfen =(

eger ılıskınız de cok sık tartısmalar var ıse ,
suan kı kısının sıze duygusal ve romantık yaklasması sıze cazıp gelebılır .
ancak sakın unutmayın ;her ılıskı baslar da cok tatlıdır
yagmurdan kacayım derken doluya tutulmayın

ben diger cocugun yerinde olsam sana hic guvenmem,
bugun onun icin sevgilinden vazgececeksin,
kim bilir yarinda baskasi icin ondan vazgecersin...

Sevgilimle memleketlerimiz aynı.Ve onu önceden tanıyordum.Ben Üniversite'yi kazandım memleketimin dışındaki bir şehirde.O da o şehirde okuyordu.Ve bana çok yardımcı oldu ki ben yurtta kalıyordum o zamanlar...Hasta oldum bana gözü gibi baktı,telefonum bozuldu telefon buldu,hatta ders bile çalıştırdı bana...Üzerimde çok fazla emeği var.Asla hakkını yiyemem...Hatta mezun oldu işini de benim isteğim üzerine seçti.Sırf ben istedim diye...Hoş şimdi arada başıma kaksa da gene de öyle oldu...

Bilmiyorum bana o gözle baktığını düşünmüyorum...Aşk engel tanımayabiliyor kimi zaman...İnsan aşık olacağı kişiyi gerçekten seçemeyebiliyor...

Seni çok iyi anlıyorum ben. Benzer bir durum benim de başıma geldi. Yaklaşık iki yıllık bir ilişkim vardı farklı şehirlerdeydik erkek arkadaşımdan ayrıldım, benimle ilgilenen çocukla çıkmaya başladım. Onunla da ilişkimiz çok kısa sürdü. Ama asla pişman olmadım. Çünkü zaten ilk erkek arkadaşımı gerçekten sevseydim aklım başkalarına kaymazdı, tek bir soru işareti bile olmazdı kafamda. Sen de kendinden iyice emin olmadan evlilik gibi ciddi kararlar alma bence. İyi düşün. Belki de sadece alışkanlıktır senin için. Ayrılırsam çok üzülür nasıl ayrılırım ne derim gibi şeyler de düşünme. Senin geleceğin bu sonucunda, kalbini dinle ve içinden geleni yap. Ömür boyu pişmanlık duyacağın kararlar alma.

seninkinin aşk olduğunu düşünmüyorum yani şuan hissettiklerinin...ben de ilişki uzmanı gibi konuştum hadsiz hadsiz sanırım sana yakın davranılmasına pek dayanamıyorsun...şuan hissettiğin heyecan da aşktan değildir...yasak şeylerin verdiği haz olsa gerek...çünkü o çocuğa da aşık olsan sevgiline söyler ayrılırdın

ComeOnBaby sana katılıyorum...Kesinlikle aşk değil.Sevgi de değil.Sadece zaman geçirme o kadar.Ben o çocuğa karşı hiçbirşey hissetmiyorum.Ama davranışları hoşuma gidiyor işte.Ama özel olduğunun hissettirilmesi,güzel sözler ve davranışlar çoğu kişinin hoşuna gider aslında...Evet karşıdakine de ümit veriyorum sanki...Hem de fazlasıyla...Bu duruma dur demeliyim.Daha geç olmadan...

Aşk tutkudur.Çok ihtiraslıdır.Bir dakikada 4-5 tane aşık için şiir yazdırır,gece-gündüz fark etmez hep düşündürür ve insanın günlük işlerini dahi aksatır.Ve insana hakikaten çılgınca şeyler yaptırır (ki çoğu zaman bilinçsizce).Fakat sevgi,aşkın çok daha yumuşatılmış halidir.

Belki değil apaçık ihanete giriyor. Ya sevgilinizden ayrılıp yolunuza bakacaksınız ya da içinde bulunduğunuz duruma dur deyip o kişiyle görüşmeyi keseceksiniz. Aynı şeyin size yapıldığını düşünün, biraz empati...

sen simdi ne yapmak istiyorsun konu sahibi arkadasim...

unutmaki ask gecicidir ama sevgi kalicidir......

Yaptığımın zaten yanlış olduğunu biliyordum...Fakat kendime dur diyemiyordum.Sonuçta düz mantık kurarsak,bir yanda 3,5 yıllık emek ve gerçekten aşık bir sevgili,diğer yandan daha 2 aylık bir arkadaşlık.Ben her 2 taraftan birine ayrılmak istediğimi söylesem dahi,eninde sonunda kalbi kırılacak...Aslında kalp kırmak istemememden hep bunlar.Ama buna mecburum.Ve sevgilimin kalbini kıracağıma,onun kalbini kırmak daha doğru.Çünkü sevgilim kalp kırıklığını haketmiyor gerçekten.

Son düzenleme:
Adam san acikca ayril demiş yapmayin derim ben ayrildigniz zamn istedgini elde etmiş olacak o zamn sevgilisinde ayrilan benden de ayrilir diycek yapmayin uazk durun onun sizinle ilgilenmesi sizin dikkatini cekmişolmali,

Belli bir zamandan sonra her iliskide sorunlar kavgalar oluyor eskisi gibi heyecanı yokmuş gibide gelebilir veya yeni bir heyecan bulunca iliskin eskimiş gelebilir sana en doğrusunu sen biliyorsun hiç bir kadinda erkekte ihaneti haketmez. Yeni birisini bulunca belki ikinci kiside sana eskimiş gelecek... Kalbini ve mantığını birleştirip karar ver bence bu ikileminde biram önce bitir kendi iyiliğin için kendine saygını kaybetmeden...

ayıp! günah!
yapma bunu ya gez toz sonra onu seviyorum bu yaz
evlenebiliriz!!!
sizin gibiler yüzünden toplum ne halde farkında mısın
kadın olsun erkek olsun aldatma kardeşim sadık ol
2 gün sonra sevgilinle evlenmiş olsan ve 1 ay sonra
seni aldatsa hiç acımıcam sana!!!!

bence şuan kı sevgılını bırakmalısın çünkü onu sevmıyorsun
sevseydın hayatına başka bırını sokamazdın aklına dahı gelmezdı ondan başkası

ıhanet bu başka bırşey değıl. sevgılın yapsa hoşuna gıder mı? aa aşkım olur böyle şeyler kafan karışık mı derdın??

Çok acımasızca eleştirdiğinizin farkında mısınız?!
Bakın,ben en başta demişim zaten yaptığım doğru bir davranış değil diye.Zaten bunu kabul etmişim.Hem nice bayanlar/erkekler var toplumu ne hale getiren...Lütfen biraz daha ılımlı yaklaşın,rica...

neden o nice bayanlardan olma yolunda ilerliyorsunuz ki_??
belki onlarda sizin gibi düşündükleri için arttı aldatma aldatılma
size saygısızlık yapmadığım takdirme istediğim yorumu yaparım
kusura bakmayın en sinir olduğum ve kendimi tutamadığım konudur
aldatma insanların birbirini kandırmasını aldatıp sevgilisinin yanında
masum rolü yapıp evlilik düşünmesini kaldıramıyorum!!!

ilimli yaklasilacak bir tarafin yok guzelim senin.. Sevgilin sana asik,sana duskun..Dedigine gore.Sen ona layik degilsin,bir tatli soze muhtac birisin??
ne bekliyorsun yani bizden? Ne diyelim sana,aferim mi? yiyorsan bir halt gelipte burda anlatma bari..hata yaptigimin farkindayim diyorsun, kusura bakmada
kucuk hanim,hic bir seyin farkinda degilsin.Yazik o sevgiline,umarim senin gercek yuzunu bir annnnnn once gorur:)

Hem ayrıca bazı üye arkadaşlarımız,niye böyle ağır içerikli cümleler kurarlar ki?
Zaten konu açtığımız yer "Bir derdim var" bölümü.Yapılan hata ve hatta yanlış bile olsa lütfen biraz daha yapıcı eleştirilerde bulunalım.Biz burda "Kadın birliği"nin birer temsilcileriyiz.Ve birbirimize destek olmalıyız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…