Kafam çok karışık kızLar yardım Lütfen =(

ilk cezam olacak heycan oldu
kafam karıştı boşluktayım yardım:)

Gece gece amma kafa yorduk.Konu sahibi hakaret eden arkadaşlara tepkiyi görünce konu dağıldı ve gitti. Buraya tekrar yazıyorumm konu sahibi arkadaş umarım görür.Azıcık pişmansan ve yaptığının yanlış olduğunu dşünüyorsan sevgiline durumu anlatıp ayrılırsın.Diğer adamdan da uzaklaşırsınn.Yine söylüyorum herşeyden önce kendi ruhuna zarar verme lütfenn.Karar senin yaşam seninn.

olsun konuyu kapatsın:)
ceza olur bakalım:)
konu sahibi arkadaşta inş kafasının karışıklığını halleder:)

Ben , hafif sert bir yoruma sadece "haklısın" dediğim için. 3 gün ceza yemiştim. Sanırım seni 1-2 hafta banlayacaklar.

Bu arada, konu sahibi arkadaşım, eski konularına baktım. Sevgilinin ilgisizliğinden şikayetçiymişsin. Belki sanırım seni bu meseleye o durum itmiştir. Ama içinde yanlış yaptığını söyleyen ses yine de doğruyu söylüyor. Gel beni dinle, bırak diğer çocuğu. Herkese iyi geceler.

aslında bnm için ii olur kalkamıyorum pc başından:)
vizelerim var çalışırım:)

konunun kapatılmasına yöneticiler karar verir.bizim fikir beyan etmemizin anlamı yok.Neyse bu konuya son yazışım.

Kapsama alanı dışındaki bu arkadaş bir daha gelecek mi buraya acaba? Bu sarfettiği sözler ATATÜRK'ÜN devrimlerine aykırı sözlerdir.Bu kadın buraya bir daha gelirse benim de bu siteye güvenim kalmaz artık.

Konu sahibi arkadaş ben yapamıyorum olmuyor gibi şeylere inanmıyorum ben.İradenizi kullanın.Sevgilinizi istiyorsanız diğer erkekle görüşmeyin hem ona da yazık.Boşluktan kısa sürede kurtulursunuz umarım.

aa öyle deme konu sahibi ahlakımıza aykırı birşeyler yazmış bazı arkadaşlarda kendince haddini bildirmişler okudukça ne oluyoruz dedim insanlığımdan utandım. Acaba bu yazılanlar bizim ahlakımıza uygunmu merak ettim gerçekten, gelmesini istedikleri şerriata uygun mu peki. Sanmıyorum allah ıslah etsin ne diyeyim:26:

Son düzenleme:
Son nokta konulmuş sanırım...Yapıcı eleştiriler yapan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum...Kararımı verdim ve açıklamak istiyorum.Yarından tezi yok o kişiyle görüşmelerimi keseceğim.Şöyle bir düşündüm de,insan elindekinin kıymetini elinden gittikten sonra anlıyor...Sevgilimi sevdiğim kanaatine vardım.O kişiye de ne aşıktım,ne de seviyordum.Sadece biraz ilgiydi altında yatan...Yanlıştı.Tüm moderatörlere de gerekeni yaptıkları için saygılarımı sunup,izninizle ayrılıyorum...Hayırlı geceler...

hayır yani, hakaret etmeden-aşağılamadan yorumda bulunmak bu kadar zor bir şey olmasa gerek. bir de 'konu kapatılsın, gidicem' diye inatlaşma da söz konusu. onlar karar verecek sanki neyin kapatılıp nereye ne yorum yapılacağına.

Hangi konunun açık kalacağına, hangisinin kapatılacağına yönetim karar verir, bu konuya yorum yaparken haddini aşan tüm yorumlar uyarı almıştır.
Topiğe konu dışı mesaj yazmak yerine konu içeriğine uygun mesajlar yazmanız, konu sahibesini tasvip etmesenizde saygı çerçevesinde yorum yapmanız uygun olacaktır...

ahahah bu da sana ders olsun arkadaşım. bir daha 10 yıl konu açmazsın herhalde. geçmiş olsun.

Çok doğru bir karar.O erkeğe duyduğunuz küçük ilgide sevgilinizin ilgisizliğinden kaynaklanıyordu zaten.

kocasını aldatan kadınlar bile konu açtı buraya, ilk defa bu kadar tartışma çıktığını görüyorum şahsen...olay bazı hanım kızlarımızın ahlak bekçiliğinden çok,biraz kıskançlık gibi geldi bana....hem onu seven bi sevgilisi var hem başka biri peşinden koşuyo konu sahibide arada kalmış mağdur aşk böceği...kıskandınız mı kızlar? bu kadar hakarete taşıycak ne var ortada...birileri de çıkıp şeriat istemiş...hey allam akıl fikir....

umayuma canım sana msj attım ama msj kutun dolmuş gelmedi...

tamamen katılıorum sızee amaç eleştırmeyı gectı egolara kadar geldı kımse yazdığının farkında olmadı iş hakerete varana kadar geldıı kımse konu sahıbını tasvif etmek zorunda değil ama kımseye hakere etme yetkısıde vermez buu konuyu beğenmedıysen çık kımse senı zorla tutmadı burda terbıyesızlıkten başka bişi yapmadılar başından berı takıp ettım yazılanlardan ben utandım zaten gereken cezalar verıldii sanırım bundan sonra herkez haddını bılerek yorumda bulunur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…