olsun konuyu kapatsın:)
ceza olur bakalım:)
konu sahibi arkadaşta inş kafasının karışıklığını halleder:)
konu sahibi gitmiş ya:)
çok uykum var
aslında bnm için ii olur kalkamıyorum pc başından:)Ben , hafif sert bir yoruma sadece "haklısın" dediğim için. 3 gün ceza yemiştim. Sanırım seni 1-2 hafta banlayacaklar.
Bu arada, konu sahibi arkadaşım, eski konularına baktım. Sevgilinin ilgisizliğinden şikayetçiymişsin. Belki sanırım seni bu meseleye o durum itmiştir. Ama içinde yanlış yaptığını söyleyen ses yine de doğruyu söylüyor. Gel beni dinle, bırak diğer çocuğu. Herkese iyi geceler.
evet abarttım kabul kapatılsın konu:)konu iyice geğiye döndü amaabarttınız biraz
bence ruslara bile gerekmiyor bizim cogu hatunlar kac erkek birden idare ediyorlar , ne migde var ne kisilik ne saygi hic ardamarlari catlamis bunlari gorunce seriat gelse diyorum bazen ne guzel olur ter temiz olur meydanda böylelerin cezalandircaksin bizim turk kadinlarinin coguna ozgurluk gelmiyor basedemiyorlar demisti bi erkek arkadas gercek de hakliymis
aa öyle deme konu sahibi ahlakımıza aykırı birşeyler yazmış bazı arkadaşlarda kendince haddini bildirmişler oudukça ne oluyoruz dedim insanlığımdan utandım. Acaba bu yazılanlar bizim ahlakımıza uygunmu merak ettim gerçekten, gelmesini istedikleri şerriata uygun mu peki. Sanmıyorum allah ıslah etsin ne diyeyim:26:
Son nokta konulmuş sanırım...Yapıcı eleştiriler yapan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum...Kararımı verdim ve açıklamak istiyorum.Yarından tezi yok o kişiyle görüşmelerimi keseceğim.Şöyle bir düşündüm de,insan elindekinin kıymetini elinden gittikten sonra anlıyor...Sevgilimi sevdiğim kanaatine vardım.O kişiye de ne aşıktım,ne de seviyordum.Sadece biraz ilgiydi altında yatan...Yanlıştı.Tüm moderatörlere de gerekeni yaptıkları için saygılarımı sunup,izninizle ayrılıyorum...Hayırlı geceler...
Son nokta konulmuş sanırım...Yapıcı eleştiriler yapan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum...Kararımı verdim ve açıklamak istiyorum.Yarından tezi yok o kişiyle görüşmelerimi keseceğim.Şöyle bir düşündüm de,insan elindekinin kıymetini elinden gittikten sonra anlıyor...Sevgilimi sevdiğim kanaatine vardım.O kişiye de ne aşıktım,ne de seviyordum.Sadece biraz ilgiydi altında yatan...Yanlıştı.Tüm moderatörlere de gerekeni yaptıkları için saygılarımı sunup,izninizle ayrılıyorum...Hayırlı geceler...
ahahah bu da sana ders olsun arkadaşım. bir daha 10 yıl konu açmazsın herhalde. geçmiş olsun.
hayır yani, hakaret etmeden-aşağılamadan yorumda bulunmak bu kadar zor bir şey olmasa gerek. bir de 'konu kapatılsın, gidicem' diye inatlaşma da söz konusu. onlar karar verecek sanki neyin kapatılıp nereye ne yorum yapılacağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?