Son nokta konulmuş sanırım...Yapıcı eleştiriler yapan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum...Kararımı verdim ve açıklamak istiyorum.Yarından tezi yok o kişiyle görüşmelerimi keseceğim.Şöyle bir düşündüm de,insan elindekinin kıymetini elinden gittikten sonra anlıyor...Sevgilimi sevdiğim kanaatine vardım.O kişiye de ne aşıktım,ne de seviyordum.Sadece biraz ilgiydi altında yatan...Yanlıştı.Tüm moderatörlere de gerekeni yaptıkları için saygılarımı sunup,izninizle ayrılıyorum...Hayırlı geceler...
hayır yani, hakaret etmeden-aşağılamadan yorumda bulunmak bu kadar zor bir şey olmasa gerek. bir de 'konu kapatılsın, gidicem' diye inatlaşma da söz konusu. onlar karar verecek sanki neyin kapatılıp nereye ne yorum yapılacağına.
tabiki de beni eleştirebilme özgürlüğünüz var
beğenirsiniz beğenmezsiniz karışmam
bana ve genel itibariyle topluma ters bi davranış bende özgürüm
istediğimi yazarım konu sahibiyle yazışmalarımdan kkendinize ne pay
çıkardınız bunu da merak etmiyor değilim:)
gerekeni de mune yapar zaten ceza da verebilir kurallara uygunsuz
görmüşse buda bnmle yönetim arasında:)yani bu da sizi ilgilendirmiyor
kocasını aldatan kadınlar bile konu açtı buraya, ilk defa bu kadar tartışma çıktığını görüyorum şahsen...olay bazı hanım kızlarımızın ahlak bekçiliğinden çok,biraz kıskançlık gibi geldi bana....hem onu seven bi sevgilisi var hem başka biri peşinden koşuyo konu sahibide arada kalmış mağdur aşk böceği...kıskandınız mı kızlar? bu kadar hakarete taşıycak ne var ortada...birileri de çıkıp şeriat istemiş...hey allam akıl fikir....
Kesinlikle!!!Zaten böyle olacağını bilseydim,açmazdım.Daha da açmam zaten,sittim sene...
Son nokta konulmuş sanırım...Yapıcı eleştiriler yapan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum...Kararımı verdim ve açıklamak istiyorum.Yarından tezi yok o kişiyle görüşmelerimi keseceğim.Şöyle bir düşündüm de,insan elindekinin kıymetini elinden gittikten sonra anlıyor...Sevgilimi sevdiğim kanaatine vardım.O kişiye de ne aşıktım,ne de seviyordum.Sadece biraz ilgiydi altında yatan...Yanlıştı.Tüm moderatörlere de gerekeni yaptıkları için saygılarımı sunup,izninizle ayrılıyorum...Hayırlı geceler...
Sorma canım ya, gece gece insani sinir sahibi ettiler.
Bir de gelmiş halen kendini savunuyor. ne zamandan beri haksızlığa sessiz kalma " kendine pay çıkartmak" manasına geliyor?
Hayır şimdi bunu diyen arkadaş da siteden uzaklaştırılmış. Yediğim laf ile kaldım :) iyi mi :)
ay ne laf yemesi yahu, görmedin mi sonlara doğru süt dökmüş kediye döndü yavrucak :))) ona bakarsan başka biri de beni engelleyip şikayet etti 'umarım banlanırsın' falan dedi. hem son sözü söyle, hem engelle oh ne ala memleket. sabah uyanınca büyük hayal kırıklığına uğrayacak :))
takma kafanı kardeşim, böylelerine en iyi cevap akıllı-mantıklı yorumlar yapmaktır.
ay ne laf yemesi yahu, görmedin mi sonlara doğru süt dökmüş kediye döndü yavrucak :))) ona bakarsan başka biri de beni engelleyip şikayet etti 'umarım banlanırsın' falan dedi. hem son sözü söyle, hem engelle oh ne ala memleket. sabah uyanınca büyük hayal kırıklığına uğrayacak :))
takma kafanı kardeşim, böylelerine en iyi cevap akıllı-mantıklı yorumlar yapmaktır.
Yok canımcığım, espirisine dedim onu, arkadaşı banlamışlar, mantıkla bir güzel paklayacaktım da fırsat olmamasına üzüldüm :)
Sana da baya sinirli biri denk gelmiş anlaşılan :)
Ben hep diyorum,o kişi benim normal bir erkek arkadaşım da olabilirdi.Ben normal bir erkek arkadaşımla sohbet de ederim,kahve de içerim,yürüyüş de yaparım.Ama bu normal değil işte.Normal olmamasının da TEK NEDENİ;BANA İLAN-I AŞK ETMESİ.VE BENİM CİDDİ BİR İLİŞKİMİN OLDUĞUNU BİLMESİNE RAĞMEN.O anda aslında bitirmek gerekiyordu ama yapamadım ben bugün 5.gün ve konuşacağım zaten kendisiyle.Sevgilimi seviyorum ama işte insan hata yapabiliyor...Erkek arkadaşımın yüzüne bakamayacak bir hata da yaptığımı düşünmüyorum açıkçası.Sadece konuşma,yürüyüş tarzında şeylerdi.Evet doğru değildi.Sevgilimin yüzüne bakamamam için,dokunmak,öpüşmek,el ele tutuşmak vs vs tarzında eylemlerin olması gerekmez mi?Neyse bugün bitireceğim zaten.
Ben hep diyorum,o kişi benim normal bir erkek arkadaşım da olabilirdi.Ben normal bir erkek arkadaşımla sohbet de ederim,kahve de içerim,yürüyüş de yaparım.Ama bu normal değil işte.Normal olmamasının da TEK NEDENİ;BANA İLAN-I AŞK ETMESİ.VE BENİM CİDDİ BİR İLİŞKİMİN OLDUĞUNU BİLMESİNE RAĞMEN.O anda aslında bitirmek gerekiyordu ama yapamadım ben bugün 5.gün ve konuşacağım zaten kendisiyle.Sevgilimi seviyorum ama işte insan hata yapabiliyor...Erkek arkadaşımın yüzüne bakamayacak bir hata da yaptığımı düşünmüyorum açıkçası.Sadece konuşma,yürüyüş tarzında şeylerdi.Evet doğru değildi.Sevgilimin yüzüne bakamamam için,dokunmak,öpüşmek,el ele tutuşmak vs vs tarzında eylemlerin olması gerekmez mi?Neyse bugün bitireceğim zaten.
Canım, günaydın. Konun temizlendiği için sevindim.
Bence aklının kayması bile yeter ama, bunu erkek arkadaşına söyleyip kafasını bulandırmaman gerektiğini düşündüm ben dün gece yatarken.
Erkekler kinci çünkü.
Madem bir hata. Bunu bir daha yapma, unut gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?