Kafam çok karışık kızLar yardım Lütfen =(

Kararını vermene sevindim umarım hayırlısı olur senin adına.
Erkek arkadaşınla arandaki sevgi durumunu tekrar düşünmeni öneririm tabi yinede en iyi sen bilirsin o erkek arkadaşın ile senin aranda sonuçta:26: iyi geceler sanada:26:

Sorma canım ya, gece gece insani sinir sahibi ettiler.

Bir de gelmiş halen kendini savunuyor. ne zamandan beri haksızlığa sessiz kalma " kendine pay çıkartmak" manasına geliyor?

Hayır şimdi bunu diyen arkadaş da siteden uzaklaştırılmış. Yediğim laf ile kaldım :) iyi mi :)

canım onlara yanlış yoldasın hata yapıosun vs vs vs deyıp geçiştırıolar burda dedın gbı bu noktaya gelcek hiç bır durum yoktu kı konu sahıbı iş hakarete varana kadar gerçekten çok usluplu yazıp her msjda hatalıyım bılıorum dıye mıllete defalarca açıklamada bulunduu bu gece mılletın ego sorunu varmış konu sahıbı arkadaş yardımcı olmuş oldu byle bır konu açarak.

Kesinlikle!!!Zaten böyle olacağını bilseydim,açmazdım.Daha da açmam zaten,sittim sene...

yinede böyle düşünmeyin burası çok geniş bir paylaşım platformu,çeşit çeşit insan var doğal olarak o yüzden fazla takmamak gerektiğine inanıyorum.ben pek çok konuda yardım aldım buradan çok faydalı olduğu zamanlar da oluyor.umarım bir daha ki konunuzda böyle saçmalıklarla uğraşmak zorunda kalmazsınız:26:

Bu kararı almanda bizler ne kadar yardımcı olabildik bilemiyorum ama en azından bir karara varabilmene sevindim.

"Lady" 100 tane cevap yazmadığımdan dolayı sana mesaj gönderemiyorum..
Ve ayrıca bana mesaj yazan diğer arkadaşlarım da kusura bakmasınlar =(
Önerilerin ve iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim.Herşeyin hayırlısı dediğin gibi...

ay çok güldürdün beni öyle bir moda girmişim ki sorma bende Allahta seni güldürsün arkadaşım

ay ne laf yemesi yahu, görmedin mi sonlara doğru süt dökmüş kediye döndü yavrucak :))) ona bakarsan başka biri de beni engelleyip şikayet etti 'umarım banlanırsın' falan dedi. hem son sözü söyle, hem engelle oh ne ala memleket. sabah uyanınca büyük hayal kırıklığına uğrayacak :))

takma kafanı kardeşim, böylelerine en iyi cevap akıllı-mantıklı yorumlar yapmaktır.

akıllı mantıklı yorumlar yapanlarada; ağzın çok laf yapıyor ama yazdığın gibi biri olsan böyle konu açmazsın diyor ya bazı arkadaşlar
kk da neler göreceğim daha acaba Allahtan modaratörlerimiz sağduyulu kişiler yoksa her konu başında rastlarız canım bu tiplere:26:

Yok canımcığım, espirisine dedim onu, arkadaşı banlamışlar, mantıkla bir güzel paklayacaktım da fırsat olmamasına üzüldüm :)

Sana da baya sinirli biri denk gelmiş anlaşılan :)

Yok canımcığım, espirisine dedim onu, arkadaşı banlamışlar, mantıkla bir güzel paklayacaktım da fırsat olmamasına üzüldüm :)

Sana da baya sinirli biri denk gelmiş anlaşılan :)

yok aslında benim 7.-8. sayfada mı ne sert bir yorumum oldu, ona istinaden lutfettiler efen'im. ama yazmayaydım çatlayacaktım. şakır şakır yorum akıyor, her biri bir öncekinden daha dumur. 'noluyo ya? ben nerdeyim, burda ne yapıyorum böyle?' dedim :)))

bence bir seçim yap ya erkek arkadaşından vazgeç ya da onunla görüşmeyi kes.çünkü bu yaptığına ihanet denir.

2 kişiyi anda anda idare etmek sizinkisi, siz zaten kararınızı vermişsiniz ki bizlerden ne gibi yardım bekliyorsunuz anlayamadım. siz diğer erkekle güzel vakitler geçirirken çayınızı kahvenizi içerken acaba sizinle evlilik gibi kutsal bir müesseyi düşünen erkek arkadaşınız ne hayallerle kuruyodur ne durumdadır hiç düşündüz mü? onun adına çok üzüldüm yerinde olmak istemezdim. diğer erkek ise durumun farkında böyle kabullenmiş inanılır gibi değil. sizi seven bir insan olsaydı hayatınızda 'evlilik düşündüğünüzbir erkeğin' kabullenemezdi, bu kadar rahat davranamazdı..
etik olması açınızdan bence yeni görüşmeye başladığınız insanı seçin çünkü düşünce yapılarınız birbirinize çok uygun. diğer erkeği hiç üzmeyin çünkü siz o nu haketmiyorsunuz.

kararını verdin sevgiline döndün düzeldi aranız diyelim yaptıklarını yok sayıp kafanı yastığa nasıl koyacaksın ortada olan bir durum var ...zor bir durum ama bu yeni kişiyle birlikteliğin zaten sürmezdi çünkü bugün sevgilisini aldatan yarın beni de aldatır deyip sürekli seni kontrol altında tutacaktı akıllısın böyle olacağını bildiğin için eski sevgilinle devam kararı aldın ama hiç bir şey gizli kalmayacak bir gün ortaya çıkacak o zamanda konu aç biz burada bekliyoruz seni, çünkü o zaman kafa karışıklığının yanına birde acıyı iliştireceksin arkadaşım....kimsenin yaptıklarını yanına kar kalmaz...tabiiii erkek arkadaşında aynısını sana yapmıyorsa....

Önce ciddi(!) düşündüğün erkek arkadaşından ayrılıp sonra diğeriyle görüşsen daha mantıklı olur gibi...

bence siz ciddi olmuş olsaydınız o kişyi o anda hayatınızdan çıkarırdınız,sonuçta herkes ciddi bir ilişkim olsun ,evliliğim olsun ister,yoluna girsin ister,siz ise evliliğe giden ilişkinizde ne yapıyorsunuz,belkide kafanız karışık olduğunuzdan yapıyorsunuz,ama ilk önce iyice düşünün derim ben,insan seviyorsa başka kimseyi gözü görmez ..

Ben hep diyorum,o kişi benim normal bir erkek arkadaşım da olabilirdi.Ben normal bir erkek arkadaşımla sohbet de ederim,kahve de içerim,yürüyüş de yaparım.Ama bu normal değil işte.Normal olmamasının da TEK NEDENİ;BANA İLAN-I AŞK ETMESİ.VE BENİM CİDDİ BİR İLİŞKİMİN OLDUĞUNU BİLMESİNE RAĞMEN.O anda aslında bitirmek gerekiyordu ama yapamadım ben bugün 5.gün ve konuşacağım zaten kendisiyle.Sevgilimi seviyorum ama işte insan hata yapabiliyor...Erkek arkadaşımın yüzüne bakamayacak bir hata da yaptığımı düşünmüyorum açıkçası.Sadece konuşma,yürüyüş tarzında şeylerdi.Evet doğru değildi.Sevgilimin yüzüne bakamamam için,dokunmak,öpüşmek,el ele tutuşmak vs vs tarzında eylemlerin olması gerekmez mi?Neyse bugün bitireceğim zaten.

Yazmayacaktım ama şimdi görünce yazayım dedim.Normal olmamasının tek nedenii sadece sana aşık olduğunu söylemesi miydi.Bak canımm ne yapacağını söylemek bana düşmez ben sadece fikrimi söylüyorum.Ama sende o kişiye ilgi duydun mu?duydun.Duyamaz mısın olabilir.Fakat bir ilşkin varken üstelik uzun süreli bir ilişki bir başkasına ilgi duyabiliyor ve karşındaki insan sana sevgilinden ayrıl diyebilme cesareti bulabiliyorsa bu o kişi sana aşık ama sen normal arkadaş gibi davranıyorsun anlamına gelmiyor.Yani sorun onun sana aşık olması değil.Bir nevi flört etmiş gibisiniz.Beniim taakıldığım noktada ne? Şimdi benim başıma böyle birşey gelse erkek arkadaşım benle ilşkisi varken bir başkasına ilgi duysa bunu bilmek isterim ve onunla ilşkimi sonlandırırım.Neden? ilşkinin samimiyetinin kaçtığına inanırım.Şimdi de sana diyorum kii bu durumu erkek arkadaşının bilmeye hakkı var.Ona söylemelisin kararı o vermelii.Nitekim diğer adamla ilşkini sonlandırıp erkek arkadaşınla ilşkine devam etmeni yeterince adil bulmuyorum.Bu benim düşüncem.

Canım, günaydın. Konun temizlendiği için sevindim.
Bence aklının kayması bile yeter ama, bunu erkek arkadaşına söyleyip kafasını bulandırmaman gerektiğini düşündüm ben dün gece yatarken.
Erkekler kinci çünkü.
Madem bir hata. Bunu bir daha yapma, unut gitsin.

Günaydın :)
Hayır söyleyeceğim tabi ki ama şimdi değil.En başta benim bir kendimi toparlamam gerekiyor.Kendimi toparladıktan sonra kendimi hazır hissettiğimde zaten açacağım bu konuyu sevgilime ve helallik isteyeceğim.Sonuçta gene onun iyi niyetini suistimal etmiş oldum...Ama pişman da oldum.Ondan dolayı,hatanın neresinden dönülürse kar sayıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…