Merhaba arkadaşlar hepinize güzel içtenlik dolu huzurlu bir gün diliyorum. Konuya nasıl giriş yapayım bilemiyorum. 2 yıl önce evlendim eşimle pek iyi dsğiliz aslındaçok çok da iyi olamadık mutlu olduğumız zamanlarımız da oldu ama sabun köpüğü gibi hemen söndü. Ben şu an çalışmıyorum eşim geçindiriyor evi üniversite mezunu bir bayanım daha önce de söylemiştim yurtdışında yaşıyorum kursa başladım. Bu evlilik içime sinmedi bir türlü çünkü mutlu olduğum zaman mutsuz olduğum zamandan az. Nasıl söylesem eşim cimri bi erkek. Tamam ihtiyaçlarımı karşıladığı da oldu Allah razı olsun ama yani bende de şöyle bir durum var hep böyle yaptığı için bana beni sevmediğini düşünüyorum mesela bana haftalık harçlık veriyor bugün kredi kartını istedim hemen üste çıktı filan yok harçlıkşarınla al filan diye harçlığımda çok bişey değil cidden değil yani üste çıkıyor hemen kalbimi kırdı gelip öpüyor yok sen para için mutsuz mu oluyorsun diyor bana ne bileyim ya eli hep çok dar tamam dışarı götürdüğünde yemek filan ısmarlar ama yani sorunlu bi adam ya bunaldım iyice çalışmak iatiyorum elbet ama dilim yetersiz şu an bilemiyorum boşansam dönsem o da çözüm değil ailem bilinçli değil zor durum ya Allah herkese huzur mutluluk versin belki bana tepki gösterebilirsimiz kardeşlerim ama ben pek kapris hatta hiç yapmıyorum gurbette olduğum halde canım çok sıkıldığı halde sabrediyorum memlekete gitmek istersem de duygu sömürüsü yapıyor evet bunları bile bile evlendim neden evlendim artık yaşım gelmişti aileme göre bana kalsa evlenmicektim bilirsiniz aileniz size mutluluk vermiyorsa evleneyim der bir de böyle yaşamak istersiniz mutluluğu kusura bakmayın uzun oldu da bu ilişki uzun vadede gitmicek gibi siz ne dersiniz?