kafam çok karışık sabretmeli miyim duzelmez deyip bosanmalimiyim?

semiks

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
738
203
323
Kizlar kafam o kadar dolu öyle karışık ki neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de Türkçe öğretmeniyim ama şu an cümle bile zor kuruyorum. Birkaç saat önce esimden dayak yedim. Nedeni ise evliligimden beri yasadiklarimdan dolayi patladim artik ve içimde ne varsa döktüm en son da yeter artık intihar edicem dedim kolumdan tuttu et hadi dedi ve bana vurmaya başladı. Evlendigimden beri sürekli kaynanam yüzünden kavga ettik. Aslinda birbirimizi severek evlenmistik ama tüm kavgalarimiz kaynanam yüzünden çıktı. Ne yapsam o kadina yaranamadim. Ne desem kavga cikardi o kavga cikarinca esim benle kavga etti. Kadinda inanilmaz bir yönetme meraki var. Herkes avcumun icinde olsun hep benim dediklerim dogru havasinda. Bütün altinlarim takilarim bile onun evinde 2 seneyi geçti hala bende değil. Bir düğün falan olur alir takarim düğün bitince iade ederim. Kocam desen evlenir evlenmez banka kartimi istedi vermeyince yine kavga cikarmisti. Bana paraya ihtiyacin olursa ben veririm demisti vverir de zaten veriyo da ama benim ekonomik özgürlüğüm elimdeyken neden kocamdan para isteyeyim ev kadini gibi. Daha neler neler var ama bu dayak olayi da yetti artik. Bana sevgisi bitiyomus ben böyle yaptikca eve gelmek istemiyomus cocuk için geliyomus sadece bilmiyorum yaa artık. ..

Senin dusuncen ne düzeleceğini dusunuyor musun? Dayak duzelse kaynanan düzeltecekmi? KAynanandan ötürü kocan duzeleck mi? Allah yardim etsin..

Canım yaşadıkların çok kötü ama anneci bir erkek ve sonucu genelde böyle oluyor ... Dayak affedilecek birsey değil ama.....

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun arkadaşım..boşan demek kolay olanı ama dayak girmiş işin içine,çocuk ta var anlaşılan..çok zor bir durum.
bence bir süre ayrı kalıp kafanı dinlemeye ihtiyacın var,hayat çok kısa..bu şekilde bir evliliği yürütmek zorunda değilsin,mesleğin de var.önce içini,yüreğini dinle,o seni doğru yola götürecektir..

Ayrica kaynanam bana demedigini birakmiyo arkamdan bir sürü iş ceviriyo uzak sehirlerdeyiz ama yine de arada evime gelerekogluna telefon acarak en ggüçlü silahi olan aglamasiyla duygu sömürüsüyle ortalığı karistiriyo. Bir ay once evime geldi mesela oğlum enfeksiyondan hastaneye yatmisti günlerce uykusuz kalmistim eşim sonucu bile bile bana yardım etsin diye annesini çağırdı ama bişey fark etmedi hastanede yine ben sabaha kadar çocuğun başında bekledim o fosur fosur uyudu gündüzleri gezdi. Hastaneden çıktık eve geldik o yorgunlugumla evi temizledim ayıp olmasin diye o ne yaptı ogluna beni sikayet etti pasaklı dedi. Aksam yemegi yapiyodum geldi ocagin basina cok güzel yemek yapmama rağmen o öyle yapilmaz dedi kendi gecti ocagin basina yemegi yapmaya başladı aksam eşim geldi oğlum şuraya misafir geldim yemeği bile ben yapiyorum dedi. Ertesi gün eşime annen balık sever çıkalım da balık alalım dedim çıktık çocuğu kendine birakip baliklarin temizlenmesini falan bekledik 45 dk icinde döndük eve. Sonra bu ağlamaya başladı beni evde biraktiniz bas başa gezdiniz dimi diye. Yaa Allah islah etsin seni kadin bunlar nasıl seytanliklar böyle biktim artik yemin ederim psikolojim bozuldu. Benim annem bize gelse siz cocugu bana birakin gönlünüzce gezin zaten bunaldiniz der.

Öğretmenim, yarın dayak yemiş bir kadın olarak sınıfınıza gireceksiniz. Siz bunu hak etmiyorsunuz ve eminim öğrencilerinize de bunu öğretmiyorsunuz.

Düzelir diyenler yalan söyler. Asla düzelmeyecek. Aklınızda olsun.

Artik gına geldi boyle kaynanalardan bilemedim ne desem. Cocuguzda varmis degisecegini sen umuyormusun. Intihar kelimesi cok yanlis dedigin gibi cok cok bunaldiysan biraz uzaklasma sansin yokmu? Ailene falan gitsen .. soylede birsey var eger bu adami artik sevmedigni dusunuyorsan hic zaman kaybetme

Dayak olayı da ilk kez oldu çok saskinim kirginim bombosum. Ben takilarimi altinlarimi evime getirmek istiyorum onlar benim değil mi dedim senin diye bişey yok dedi. Al her şey sizin olsun dedim eve gelmek istemiyosan da gelme ben sana cocugunu gosteririm sizin altin kacirdiginiz gibi ben çocuk kacirmam ben sizin gibi degilim dedim.
Ben de bu evde iskence cekmeye basladim artik onun her işini yapiyorum camasirini utusunu yemeğini oğlum çok yaramaz olmasina rağmen evim her zaman temizdir yemegim hep hazir olur kendimi paralarim ama yaranamadim. Bana söylediği kelime " yapmak zorundasın senin görevlerin"

simdi hamile misin?

S.ktrsin ordan. Ay ağzımı bozdurdu bana ya.
Kendi görevleri neymiş? Sana sopa atmak mı?
Hocam biliyorum boşa demek bize kolay, çocuğunu düşünüyorsun, bir zamanlar mutluydun bu adamla ama bu nedir ya? Sana yazık değil mi?

ember: 291027"]Artik gına geldi boyle kaynanalardan bilemedim ne desem. Cocuguzda varmis degisecegini sen umuyormusun. Intihar kelimesi cok yanlis dedigin gibi cok cok bunaldiysan biraz uzaklasma sansin yokmu? Ailene falan gitsen .. soylede birsey var eger bu adami artik sevmedigni dusunuyorsan hic zaman kaybetme[/QUOTE]
Bir yere kacamam anneme kacmayi cok isterim ama annem baska memlekette kaynanam da onunla ayni memlekette. Oraya gidersem kaynanam rahat birakmaz daha beter huzurum kaçar bu sefer ailem de işe dahil olur onlarin da huzuru kaçar. Annem zaten patlamak üzere tek bişey daha yaparlarsa o kadina giderim yikarim orayi dedi babam daayni sekilde birakmam seni onlarin eline dedi abim de ayni sekilde. Onlar uzulmesin diye burada paylaştım

Ne bu yaaa...bileziklerin onlarada.hakkini ara.haksizlik etme,ama hakkini da al.
Ayrica kartini da al.dayak konusuna gelince affetme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…