Kizlar kafam o kadar dolu öyle karışık ki neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de Türkçe öğretmeniyim ama şu an cümle bile zor kuruyorum. Birkaç saat önce esimden dayak yedim. Nedeni ise evliligimden beri yasadiklarimdan dolayi patladim artik ve içimde ne varsa döktüm en son da yeter artık intihar edicem dedim kolumdan tuttu et hadi dedi ve bana vurmaya başladı. Evlendigimden beri sürekli kaynanam yüzünden kavga ettik. Aslinda birbirimizi severek evlenmistik ama tüm kavgalarimiz kaynanam yüzünden çıktı. Ne yapsam o kadina yaranamadim. Ne desem kavga cikardi o kavga cikarinca esim benle kavga etti. Kadinda inanilmaz bir yönetme meraki var. Herkes avcumun icinde olsun hep benim dediklerim dogru havasinda. Bütün altinlarim takilarim bile onun evinde 2 seneyi geçti hala bende değil. Bir düğün falan olur alir takarim düğün bitince iade ederim. Kocam desen evlenir evlenmez banka kartimi istedi vermeyince yine kavga cikarmisti. Bana paraya ihtiyacin olursa ben veririm demisti vverir de zaten veriyo da ama benim ekonomik özgürlüğüm elimdeyken neden kocamdan para isteyeyim ev kadini gibi. Daha neler neler var ama bu dayak olayi da yetti artik. Bana sevgisi bitiyomus ben böyle yaptikca eve gelmek istemiyomus cocuk için geliyomus sadece bilmiyorum yaa artık. ..