- 6 Temmuz 2014
- 578
- 1.089
- 408
Biseyleri surekli okumaya meslege bagliyorsunuz ama ben unv gitmedim suan calismiyorumda boyle eziyetler gormedim Allah a sukur esim 2 unv mezunu ama ezmedi hic bikere bence kisilik meselesi butun bunlar ve şansOkumuş kadınlar böyleyse okumamışlar nasıldır kim bilir diye düşünüyorum bazen.
Bazen de acaba bu okumakla değil de insanın kişilik yapısıyla mı ilgili diye.
Maaş kartı vermeler, altınları kaptırmalar, intihar vs.
Cok dogru katiliyorum yorumuna kisilikle alakali bir durum bu okumus calisan insanlar hic kavga etmeyecek diye bir algi varBiseyleri surekli okumaya meslege bagliyorsunuz ama ben unv gitmedim suan calismiyorumda boyle eziyetler gormedim Allah a sukur esim 2 unv mezunu ama ezmedi hic bikere bence kisilik meselesi butun bunlar ve şans
Birsey sorucam 3 ayda bir gidiyorsan nasil bu kaynanan bu kadar mudahale edebiliyor olaylar bu boyuta geldiYa öyle bir kadın ki o nefret ediyorum artık ondan onun yüzünden mi bu hale geldik buna esim mi sebep oldu bilmiyorum. Başım açık diye zaten kapnacagin yok g..tunuzu de açın diyen bir kadın bu. Kendisi her yerini kapatsa ne olur içine şeytan kactiktan sonra herkesin dedikodusunu yaptiktan sonra başkasının evladini böyle ezdikten sonra... kendinin evini benimsememisim gidince misafir gibi oturuyomusum nasıl benimseyebilirim ki senin gibi bir insani evini. Gittigimde caylarini ikram ederim odam dagildiysa toplarim ha evini silip supurmedim allah var ama zaten 3 ayda bir gidiyorum belki daha az ve burda kimsem yok bir gün dışarı cikamiyorum cocugu birine birakip kafami dagitamiyorum her gün çocuk bakimi is temizlik yemek... memlekete gidince de bikac gün biraz dinlenmek istiyorum çok mu şey istiyorum ben oraya kaynanama temizlige gitmiyorum ben mi haksizim? Esim ise öyle olmadigini dusunuyo memleket tatil yapma yeri değilmiş. Peki bir ggün seni tatile götürdü mu diye sorarsaniz HAYIR... evlendim evleneli bir kere bile tatile goturmedi. Ne zaman tatil bana peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?