kafam çok karışık sabretmeli miyim duzelmez deyip bosanmalimiyim?

Ya diyecek cok sey var da bir baslarsam susamayacagim.

Cok uzuldum arkadasim haline. Oncelikle cok gecmis olsun. Dayak olayi ilk defa olmus, ama bunun ilki ikincisi sonu yok biliyorsun. Hadi bunu bir kenara birakalim, kayinvaliden resmen seytan. Boyle bir zavallilik olamaz yani. Bosanmayi dusunuyor musun bilmiyorum, bence dusunuyor olmalisin, piril piril meslekli bir insansin, annesin. O altinlari da soke soke alirsin ellerinden.

Evet, annesine babasina vefasizlik eden erkek erkek degildir, ama boyle annesi varken karisini ezen, hayat arkadasim dedigi insana yasadigi hayati azaba ceviren erkek, onu korumayan erkek hic erkek degildir. Baba da olamaz boyleleri. (Erkegi kadini yok aslinda benim icin, ikisi de ayni.)

Yaziklar olsun.

[QUOTE="nice1985, post: 37489801, member: 588Ne bu yaaa...bileziklerin onlarada.hakkini ara.haksizlik etme,ama hakkini da al.
Ayrica kartini da al.dayak konusuna gelince affetme...[/QUOTE]
Kartimi zaten vermemistim bende. Esimde onun hırsı da var hala. Aslinda o kadinla gorusmeyince iyi oluyoruz ama ne zaman m emlekete gitsek ne zaman o kadin telefon acsa ne zaman gelse hep sonuç kavga gürültü bosanma... Eşim de çok anneci

Ögretmenmissiniz bari siz yapmayin, zaten bastan beri iyi gitmiyormus, düzelecegine bide simdi dayak atmis, yani gittikce kötülesiyor, siz bari cekmeyin...güzel bi mesleginiz var, kendi ayaklarinizin üstünde durabilirsiniz, dayakci bi babanin yanindami büyüteceksiniz evladinizi, ömür boyu kaynananin yönetmesiylemi yasayacaksiniz....Allah yardimciniz olsun...

Okumuş kadınlar böyleyse okumamışlar nasıldır kim bilir diye düşünüyorum bazen.
Bazen de acaba bu okumakla değil de insanın kişilik yapısıyla mı ilgili diye.
Maaş kartı vermeler, altınları kaptırmalar, intihar vs.

Okumuş kadınlar malesef hayat okulunda sınıfta kaliyo; çazgir ., paraci olMayim diye hakkını bile isteyemiyo.dayak olayında da hala sokta siniz sanirim; Allah yardım etsin...

Biseyleri surekli okumaya meslege bagliyorsunuz ama ben unv gitmedim suan calismiyorumda boyle eziyetler gormedim Allah a sukur esim 2 unv mezunu ama ezmedi hic bikere bence kisilik meselesi butun bunlar ve şans

Ogretmen olabilir ama neticede oda bir insan bir kadin!
İlk isin gidip darp raporu almak olsun en azindan eskiya esini caydiracak bir belge olur
Sakinlesince esinin arti ve eksikerinin muhasebesini yap elde ettiklerinle ya bosanacaksin yada bu evlilige devam edeceksin. Devam edeceksen mutlaka terapiste gidin cunki esin fazla anneci. Bu kaynanalari idare edecek sabir malesef cok az. İleride bosanmazsan malesef bu kadin ile yasamaya alisman gerekiyor.

Ya öyle bir kadın ki o nefret ediyorum artık ondan onun yüzünden mi bu hale geldik buna esim mi sebep oldu bilmiyorum. Başım açık diye zaten kapnacagin yok g..tunuzu de açın diyen bir kadın bu. Kendisi her yerini kapatsa ne olur içine şeytan kactiktan sonra herkesin dedikodusunu yaptiktan sonra başkasının evladini böyle ezdikten sonra... kendinin evini benimsememisim gidince misafir gibi oturuyomusum nasıl benimseyebilirim ki senin gibi bir insani evini. Gittigimde caylarini ikram ederim odam dagildiysa toplarim ha evini silip supurmedim allah var ama zaten 3 ayda bir gidiyorum belki daha az ve burda kimsem yok bir gün dışarı cikamiyorum cocugu birine birakip kafami dagitamiyorum her gün çocuk bakimi is temizlik yemek... memlekete gidince de bikac gün biraz dinlenmek istiyorum çok mu şey istiyorum ben oraya kaynanama temizlige gitmiyorum ben mi haksizim? Esim ise öyle olmadigini dusunuyo memleket tatil yapma yeri değilmiş. Peki bir ggün seni tatile götürdü mu diye sorarsaniz HAYIR... evlendim evleneli bir kere bile tatile goturmedi. Ne zaman tatil bana peki?

Biseyleri surekli okumaya meslege bagliyorsunuz ama ben unv gitmedim suan calismiyorumda boyle eziyetler gormedim Allah a sukur esim 2 unv mezunu ama ezmedi hic bikere bence kisilik meselesi butun bunlar ve şans
Cok dogru katiliyorum yorumuna kisilikle alakali bir durum bu okumus calisan insanlar hic kavga etmeyecek diye bir algi var

Bosa demek kolayda zor bir evre. Ne desem bilemedim cogu evlilik ucuncu kisi yuzunden bitiyor buna kahroluyorum nir anne neden bu kadar yorar insanlari? Allah yardimcin olsun

Birsey sorucam 3 ayda bir gidiyorsan nasil bu kaynanan bu kadar mudahale edebiliyor olaylar bu boyuta geldi

E neguzel ailen seni savunmaya hakkini adamaya dunden razi, ne duruyosun onlara haber vermek icin? Onlari uzmek istemiyorum demissin, peki er yada gec, yarin olur aylar sonra olur yillar sonra plur, ogrenmiyceklermi? Ogrenselerse biz neden farketmedik nasil anlamadik nedenvsoglemedinde bunca zaman bu cehennemi yasadin diye dizlerini dovmiyxeklermi? Hadi buda bi kenara dursun, o cocuk cokmu mutlu buyuycek okumus etmis ogretmen oldugu halde ezilen bi anneyi gorerek, boyle bencil ahlaksiz bir babayi ornek almak zorunda kalarak? O cocuga neler aşılanicak farkindamisiniz? Hep derler gelecegin anlagisli erkwgini bugunun annenleri yrtistirecek diye ama malesef ogretmek biyere kadar etki ediyo, bicok insan yasayarak gorerek ogrenir ve bu yavru sizin ogretmek istediklerinizin aksini gorerek yasayarak ogrenicek boyle olmasi gerektigni isliycek beynine. Ya coookk uzun bi sure uzaklasin o evdebki bi ihtimal adamin akli basina gelir, gerekirse aileniz sizin arayamadiginiz hakkinizi arasiz sizin kendinize vermediginiz degeri sizin icin soke soke alsin, yada direk bosanin herkes hakketigi hayata kavussun, siz huzura o pislige.

Darp raporu alacak kadar morarmam falan yok şiddetli tokatlar atti bogazima yapisti kizarikliklarim var elinin izi yanma falan. Kızarıklık sabaha kadar gecerse rapor durumu zor biraz. Yaa aslinda bir yerim morarsa da morarmasa da o dayak çok şiddetli olsa da olmasa da sonuçta dayak insanin cigerini dagliyo o hayal kirikliginin acısı hiç gecmicek. ..

Ekonomik ozgurlugunuz de var daha ne bekliyorsunuz hocam ? Size bir olay anlatayim bekki kararinizda etkisi olur. Ben universite ogrencisiyim ve kampusumuzde baktigimiz bir suru hayvan var. Kopeklerimizden birinin adi Lady, gecen ay Ladyyi birkac kisinin dövdüğünü gorduk, oyle uysal bir kopek ki hic havlamiyordu bile agliyordu sadece. Ve biz bu pislikler ceza alsin diye oyle ugrastik ki, bu nasil bir canilik bilmiyorum. Neyse sonuc olarak Lady hala yaralarini saramadi, kimseye guvenemiyor urkuyor hepimizden. Dayak nasil igrenc bir sey degil mi ? Bir kopege yapildigi zaman icimiz ciz ediyor, yapanlara lanet ediyoruz. Peki sizin caniniz yok mu ? Size yapilmasi da bir o kadar igrenc degil mi ? Sizi dovmus bir adamla nasil ayni yataga gireceksiniz, size vurdugu ellerle size dokunmasini hazmedebilecek misiniz ? Lutfen aklinizi basiniza alin, dayak bu baska bir sey degil. Evlilik surdurulebilir mi bu kosullarda yapmayin lutfen, bir egitimciye hic yakismiyor. Benim anne babam da ogretmen maaşlardan az bucuk haberim var, annem bugun bosansa gayet rahat kendine ve iki cocuguna bakabilir. Demek ki siz de yapabilirsiniz. Cok gecmis olsun.

Kaynanam uzakta ama telefonla yetisiyo her seye. Mesela semiks söyle yapsin böyle yapsın görüntülü sohbet açarlar iglani görür mesela aaa bu cocuga hic bakamamissin sütün yaramiyo senin zayiflamis bu ya da sinirimi bozacak baska seyler bulur hicbisey bulamazsa aileme laf eder sonra da semiks kamerada hic yüzümüze gülmedi hiç samimi davranmiyo der ve esim yine benle kavga eder. Yani uzaktan da yetisir o.

Bu hale geldigimize inanamıyorum nisanliyken bir kere yüzüğü atmistim yine annesi yüzünden. O zaman kaç gün uğramıştı aglaya aglaya ayagima kapanmisti beni birakma diye. O kadar çok seviyodu ki sesimi duymadan nefes alamazdi kokumu içine çeker de giderdi. O adam bu adam mi inanamıyorum. Sen beni artik sevmiyosun deyince de beni sen bu hale getirdin diyo

Aziz Nesin'in "Du bakalım ne olacak?" hikayesini bilirsiniz. Kabalik etmek, sizi üzmek istemem hiç ama işin sonu o.

Oğluna karşı çok iyi bir babadir onun önünde kesinlikle kavga etmez ona bir kere bile vurmamistir. Hatta arada ben kizsam bile kizma cocuga der. Hicbir seyini eksik etmez sevgisini ilgisini maddi ihtiyaclarini hakkini yemeyeyim oğlum da babasina çok duskundur biraz gec gelse eşim eve baba baba diye kapida bekler. Aslinda onun babasina olan duskunlugu de beni cok düşündürüyor. Benimle annesi yüzünden çok kavga etmistir ama ilk kez vurdu ve hala inanamıyorum su an rüyada gibiyim yapacak insan değildi bu kadarını. Onu affedemicem gibi geliyo su anda

Yorumları okuyamadım.
Evlenmeden önce nasıl biriydi eşiniz ? Ne kadar süredir birlikteyken evlendiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…