Hata sende ben burda butun kv kp konusu acanlara hep soyluyorum POLİTİK OLUN sende kamera aciksa ay annecim seninde rengin solmus gozlerin cokmus hayirdir diye sor ne soylerse gulerek lafi geri cevir esinede asla annesini kotuleme annen sunu yapti boyle desi soyle bakti diye yuvalar yikiliyor seni birde hirpalamis lutfen bir sinifta 25 ogrenci 50 veli idare eden kadinsin bir kv idare edemeyeceksin yapmacik gulumse lafin altinda kalma yeri gelince 3 maymunu oynaKaynanam uzakta ama telefonla yetisiyo her seye. Mesela semiks söyle yapsin böyle yapsın görüntülü sohbet açarlar iglani görür mesela aaa bu cocuga hic bakamamissin sütün yaramiyo senin zayiflamis bu ya da sinirimi bozacak baska seyler bulur hicbisey bulamazsa aileme laf eder sonra da semiks kamerada hic yüzümüze gülmedi hiç samimi davranmiyo der ve esim yine benle kavga eder. Yani uzaktan da yetisir o.
Nefret bir duygudur ama bak sonu nerelere gelmis kaynanin umrundami senin dayak yemen iyi kotu taniyorsun yuzsuz ol umursuz ol ondan bir adim onde ol sana lafmi soktu gulerek ver cevabini kusurmu buldu hemen sende onda kusur bul bakti cenenle bas edemiyor sindiremiyor esinde senin annesine gulerek yaklasimini gorunce hata bulmayacak karda yuru ama izini belli etmeO kadina dayanmak öyle zor ki... diyorum ya ben politik de olsam onunla iyi anlasmaya da calissam hep alttan alip sussam da mutlaka kavga edecek bana hakaret edecek ezecek bisey buluyo. Tamam eşim annem de annem diyo anlasamiyo olmamizi kabul etmiyo ama ben de canim yaa can beni de ana doğurdu benim annem bunlari görüyo da uzulmuyo mu kadin panik atak oldu sinir hastası oldu bana uzulmekten. Bana hiçbir şeyi layik görmüyorlar yaa kendi altinlarimin hirsizi miyim ben de bir gün takip ertesi gün goturmesem kaynanam o altinlardan benim haberim olacakkk diye bagirip suratima kapı carpabiliyo ve esim bunu haklı görüyo hangi mantık alir bunu. Benim degil mi ne yaparsam yaparim niye senin haberin olacakkk ha benim degilse de hepten onun olsun geline sunu bunu taktik diye dugunlerde gösteriş yapmasin alsin altinlarini neresine takiyosa taksin
Nefret bir duygudur ama bak sonu nerelere gelmis kaynanin umrundami senin dayak yemen iyi kotu taniyorsun yuzsuz ol umursuz ol ondan bir adim onde ol sana lafmi soktu gulerek ver cevabini kusurmu buldu hemen sende onda kusur bul bakti cenenle bas edemiyor sindiremiyor esinde senin annesine gulerek yaklasimini gorunce hata bulmayacak karda yuru ama izini belli etme
Endustri muhendisi ve oss de turkiye derecesi yapmis biri. Yani okumak cahilligi alir eseklik baki kalir ama bunub cahiliyet de kalmisGerçekten üzücü. . Eşiniz ne iş yapıyor?
Canim onu da yaptim yapmaz miyim hic ama kar etmedi esimin onunde hep iyi davrandim hep guldum tek esimin onunde de degil gercekten iyi davrandim belki duzelir diye ama bu sefer de gecmiste yasanan olaylari acip kavga ediyo hic kusur bulamazsa. Anne ben oyle demedim oyle demek istemedim sen nasil bunlari dusundun diyorum. Mesela esime annen balik sever gidelim balik alalim diyorum esimle birlikte gidiyoruz balik almaya gezmiyoruz tozmuyoruz dogru eve geliyoruz ama kadin eve dondugumuzde beni evde biraktiniz gezdiniz tozdunuz diyo ve esim bisey diyemiyo ben soklarda tabi... ama annesi gozunun onunde de iftira atsa annem annem canim annem gel bi de azima s..c canim annem o modda adam yaa[/QUOTE]TE="melo34, post: 37490559, member: 455402"]Nefret bir duygudur ama bak sonu nerelere gelmis kaynanin umrundami senin dayak yemen iyi kotu taniyorsun yuzsuz ol umursuz ol ondan bir adim onde ol sana lafmi soktu gulerek ver cevabini kusurmu buldu hemen sende onda kusur bul bakti cenenle bas edemiyor sindiremiyor esinde senin annesine gulerek yaklasimini gorunce hata bulmayacak karda yuru ama izini belli etme
Endustri muhendisi ve oss de turkiye derecesi yapmis biri. Yani okumak cahilligi alir eseklik baki kalir ama bunub cahiliyet de kalmis
Kizlar kafam o kadar dolu öyle karışık ki neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de Türkçe öğretmeniyim ama şu an cümle bile zor kuruyorum. Birkaç saat önce esimden dayak yedim. Nedeni ise evliligimden beri yasadiklarimdan dolayi patladim artik ve içimde ne varsa döktüm en son da yeter artık intihar edicem dedim kolumdan tuttu et hadi dedi ve bana vurmaya başladı. Evlendigimden beri sürekli kaynanam yüzünden kavga ettik. Aslinda birbirimizi severek evlenmistik ama tüm kavgalarimiz kaynanam yüzünden çıktı. Ne yapsam o kadina yaranamadim. Ne desem kavga cikardi o kavga cikarinca esim benle kavga etti. Kadinda inanilmaz bir yönetme meraki var. Herkes avcumun icinde olsun hep benim dediklerim dogru havasinda. Bütün altinlarim takilarim bile onun evinde 2 seneyi geçti hala bende değil. Bir düğün falan olur alir takarim düğün bitince iade ederim. Kocam desen evlenir evlenmez banka kartimi istedi vermeyince yine kavga cikarmisti. Bana paraya ihtiyacin olursa ben veririm demisti vverir de zaten veriyo da ama benim ekonomik özgürlüğüm elimdeyken neden kocamdan para isteyeyim ev kadini gibi. Daha neler neler var ama bu dayak olayi da yetti artik. Bana sevgisi bitiyomus ben böyle yaptikca eve gelmek istemiyomus cocuk için geliyomus sadece bilmiyorum yaa artık. ..
Hadi tek kaynana olayi olsaydi sabrediyodum bi sekilde katlaniyodum ama simdi bu dayak olayi isin icine girince kafamda bir sürü soru işaretleri olustu. Bana dayak attin farkinda misin dedim bu dayak mi ki sen gormedin daha dayak nasil olur böyle davranmaya devam edersen onu da görürsün dedi. Bu çok siddetli degildi bir dahaki sefere agzimi burnumu kanatacak herhalde. Bu sözler de arkasi da gelecek bir defa olduysa bundan sonr her zaman daha da siddetlenerek devam edecek diye düşündürüyor insana. Ve bu sekilde dusundugumde de boşanmak tek yol olarak gözüküyor. Beni beğenmiyor ama benden sonra alacağı benden iyi mi olur acaba...
Darp raporu alacak kadar morarmam falan yok şiddetli tokatlar atti bogazima yapisti kizarikliklarim var elinin izi yanma falan. Kızarıklık sabaha kadar gecerse rapor durumu zor biraz. Yaa aslinda bir yerim morarsa da morarmasa da o dayak çok şiddetli olsa da olmasa da sonuçta dayak insanin cigerini dagliyo o hayal kirikliginin acısı hiç gecmicek. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?