kafam çok karışık sabretmeli miyim duzelmez deyip bosanmalimiyim?

Hadi esime oğlum için bir kerelik göz yumabilsem yine kaynana faktörü hep hayatimizda olacak hep yönetmeye kalkacak ben yine yonetilmek istemicem seytanliklarina dayanamayip hakkımı ssavunmaya kalkisacam bişeyleri ispat etmeye calisacam yine ayni döngüye girecek her şey. Su an tayin isteme sansim yok burda da 750 den asagi bakici 750 den asagi da kira yok. Aldığım 2200 lira. Annem baksa cocuga o kadar uzun süre gelebilir mi bakıcı tutsam 700 lira ile ay sonunu getirebilir miyim her durumda kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum ufff

Evlenmeden önce bana çok asikti bir dedigimi iki etmezdi ama evlenmeden önce annesi gelinlik yüzünden kavga cikarmisti gelinlik onun istediği gibi olacakmış ben de hayirgelinlik bir kizin büyük bir hayalidir ben begenmedigim bir gelinliği giyip içimde kalmasını istemiyorum demiştim sadece o zamab kavga etmisstik annesinin dedigi olacak diye ben de o zaman yüzüğü atmıştım sonra aglaya aglaya ayagima kapanmisti tamam senin istedigin gibi olsun ne olur beni birakma diye. Çok asiri seviyodu düğünde nisanda her gören oğlan kizdan gözünü ayiramiyo nasıl seviyo dönüp bir kere bile baska yere bakmiyoelini hic birakmiyo ddemişler hep. Ama o adam böyle bir adama dönüştü

Hata sende ben burda butun kv kp konusu acanlara hep soyluyorum POLİTİK OLUN sende kamera aciksa ay annecim seninde rengin solmus gozlerin cokmus hayirdir diye sor ne soylerse gulerek lafi geri cevir esinede asla annesini kotuleme annen sunu yapti boyle desi soyle bakti diye yuvalar yikiliyor seni birde hirpalamis lutfen bir sinifta 25 ogrenci 50 veli idare eden kadinsin bir kv idare edemeyeceksin yapmacik gulumse lafin altinda kalma yeri gelince 3 maymunu oyna

Yalnızlık da kötü keske annem uzakta olmasaydi ya da en azindan yaninda aglayabilecegim bir yakinim... Bu kadar erken bitmesi, buna üçüncü şahsın sebep olmasi, buna rağmen yasananlardan benim sorumlu tutulmam... öyle içim acıyo ki...

Ben o kadını görünce bile delleniyorum hele aileme laf soyleyince hiç yutamiyorum polutiklik falan kalmiyo kadin hicbisey yapmasam da bir anda bagirip cagirmaya basliyo o durumda politik olamiyorum. Kayinpederim bizim dugunden hemen önce araba almıştı o ara da benim gelinlik olaylari yüzünden ben uzuluyodum dolayisiyla annem de uzgundu çünkü kadın anneme de surekli o olmamış bu böyle olmaz deyip duruyodu. Düğün alisverisine çıktık kayinpederim yeni aldigi arabayla bizi almaya geldi annemin kafasi dalgin arabanin yeni oldugunu bile fark etmedi belki hayırlı olsun dememiş. Kaynanam demesin mi senin annen karınsız kıskanç bir hayırlı olsun demedi arabamiza demez mi... ne dersin bu durumda saçını başını yol diyo şeytan

Boşan diyemem oğlun çok küçük günah bir şans daha ver.Sonuna kadar haklısın ama çocuk için denemeye değer.Allah o kadını da ıslah etsin.Geri adım atma ama uyanık ol ikinci defa sana el kaldırma şansını tanıma kocana,olayları bu raddeye getirme.Erkekler mucadele etmez kızar, bağırır,vurup,kırıp kacarlar.Aslinda bilirler ailelerinin ne mal olduğunu ama işlerine gelmez.Allah yardimciniz olsun, bu kadın degismeyecegine göre siz taktik degistirin en azından çocuğunuz hatırına sonuna kadar deneyin...

O kadina dayanmak öyle zor ki... diyorum ya ben politik de olsam onunla iyi anlasmaya da calissam hep alttan alip sussam da mutlaka kavga edecek bana hakaret edecek ezecek bisey buluyo. Tamam eşim annem de annem diyo anlasamiyo olmamizi kabul etmiyo ama ben de canim yaa can beni de ana doğurdu benim annem bunlari görüyo da uzulmuyo mu kadin panik atak oldu sinir hastası oldu bana uzulmekten. Bana hiçbir şeyi layik görmüyorlar yaa kendi altinlarimin hirsizi miyim ben de bir gün takip ertesi gün goturmesem kaynanam o altinlardan benim haberim olacakkk diye bagirip suratima kapı carpabiliyo ve esim bunu haklı görüyo hangi mantık alir bunu. Benim degil mi ne yaparsam yaparim niye senin haberin olacakkk ha benim degilse de hepten onun olsun geline sunu bunu taktik diye dugunlerde gösteriş yapmasin alsin altinlarini neresine takiyosa taksin

Nefret bir duygudur ama bak sonu nerelere gelmis kaynanin umrundami senin dayak yemen iyi kotu taniyorsun yuzsuz ol umursuz ol ondan bir adim onde ol sana lafmi soktu gulerek ver cevabini kusurmu buldu hemen sende onda kusur bul bakti cenenle bas edemiyor sindiremiyor esinde senin annesine gulerek yaklasimini gorunce hata bulmayacak karda yuru ama izini belli etme

Evlilikte yok densede bi tokatda olsun oluyo malesef dayak canini yakmaz gururunu kırar tavırları yaptiklari soyledikleri onemlidir kocan banka kartinida aliyosa guveni yok zaten sana kocanin kafasi calusmiyo heralde sende bi annesin kendi kararlarinizi kendiniz alursiniz yanlista olsa sizin dogrunuz olsun bosanma ama bi ders ver sensizlik mutlu ediyomu vak dönerse senindir sartlarinla dön yuvana

TE="melo34, post: 37490559, member: 455402"]Nefret bir duygudur ama bak sonu nerelere gelmis kaynanin umrundami senin dayak yemen iyi kotu taniyorsun yuzsuz ol umursuz ol ondan bir adim onde ol sana lafmi soktu gulerek ver cevabini kusurmu buldu hemen sende onda kusur bul bakti cenenle bas edemiyor sindiremiyor esinde senin annesine gulerek yaklasimini gorunce hata bulmayacak karda yuru ama izini belli etme[/QUOTE]
Canim onu da yaptim yapmaz miyim hic ama kar etmedi esimin onunde hep iyi davrandim hep guldum tek esimin onunde de degil gercekten iyi davrandim belki duzelir diye ama bu sefer de gecmiste yasanan olaylari acip kavga ediyo hic kusur bulamazsa. Anne ben oyle demedim oyle demek istemedim sen nasil bunlari dusundun diyorum. Mesela esime annen balik sever gidelim balik alalim diyorum esimle birlikte gidiyoruz balik almaya gezmiyoruz tozmuyoruz dogru eve geliyoruz ama kadin eve dondugumuzde beni evde biraktiniz gezdiniz tozdunuz diyo ve esim bisey diyemiyo ben soklarda tabi... ama annesi gozunun onunde de iftira atsa annem annem canim annem gel bi de azima s..c canim annem o modda adam yaa

Gerçekten üzücü. . Eşiniz ne iş yapıyor?

Canim onu da yaptim yapmaz miyim hic ama kar etmedi esimin onunde hep iyi davrandim hep guldum tek esimin onunde de degil gercekten iyi davrandim belki duzelir diye ama bu sefer de gecmiste yasanan olaylari acip kavga ediyo hic kusur bulamazsa. Anne ben oyle demedim oyle demek istemedim sen nasil bunlari dusundun diyorum. Mesela esime annen balik sever gidelim balik alalim diyorum esimle birlikte gidiyoruz balik almaya gezmiyoruz tozmuyoruz dogru eve geliyoruz ama kadin eve dondugumuzde beni evde biraktiniz gezdiniz tozdunuz diyo ve esim bisey diyemiyo ben soklarda tabi... ama annesi gozunun onunde de iftira atsa annem annem canim annem gel bi de azima s..c canim annem o modda adam yaa[/QUOTE]
Anahtar kelime sok olma sen cin ol onun soyleyecegini tahmin et oh anne bir gezdikki sorma balik manzarali bir dahakine seni goturelim gozun gonlun acilsin de ama tabi bunlari gulerek soyle hatta arada esinden onay alircasina sende begendinmi canim manzarayi de hem senin icine dert olmaz sende sinirlenmezsin hem esin gorur iyi davrandigini hemde kaynanan pasif olmadigini anlar kadin seni cozmus bel alti vuruyor aende vur

Endustri muhendisi ve oss de turkiye derecesi yapmis biri. Yani okumak cahilligi alir eseklik baki kalir ama bunub cahiliyet de kalmis

Off. . Gerçekten de dediğiniz gibi olmuş. Benim erkek arkadaşım da Türkçe öğretmeni. Bence öğretmenler olarak saygıyı da her şeyi de hak ediyorusunuz :) Lütfen siz de böyle düşünün. Kendi iyiliğiniz için ne gerekiyorsa onu yapın. .

Hadi tek kaynana olayi olsaydi sabrediyodum bi sekilde katlaniyodum ama simdi bu dayak olayi isin icine girince kafamda bir sürü soru işaretleri olustu. Bana dayak attin farkinda misin dedim bu dayak mi ki sen gormedin daha dayak nasil olur böyle davranmaya devam edersen onu da görürsün dedi. Bu çok siddetli degildi bir dahaki sefere agzimi burnumu kanatacak herhalde. Bu sözler de arkasi da gelecek bir defa olduysa bundan sonr her zaman daha da siddetlenerek devam edecek diye düşündürüyor insana. Ve bu sekilde dusundugumde de boşanmak tek yol olarak gözüküyor. Beni beğenmiyor ama benden sonra alacağı benden iyi mi olur acaba...

Sen intihar edicem diyorsun ve o seni dovuyor öyle mi

Bakin eger ki bosanmayi dusunmuyorsaniz lutfen gidip bir darp raporu alin.En azindan ona goz dagi vermis olursunuz da belki bir daha dayaga yeltenmez..

Madem ki hersey cocuk icin peki bu ne yaaa cocugunu bu kadar mi dusunuyormus? Kendi yuzunden evladini bile gozu gormeyen olmeyi dusunen bir anneyi dovecek kadar miymis? Erkeklik buysa gitsin de ona gucunun yetecegi birini dovsun sikiyorsa tabi!!!

LLütfen evladını düşün! Onun sana çoook ihtiyacı var! Sana zerre değer göstermeyen biri için sakin kendini değersiz görme! !! Sen hiç kimse, hiçbir şey için olmasa bile evladınızı için degerlisin! Lütfen sessiz kalma yoksa devamı gelir mutlaka...

Umarım devam ederseniz kendi annesinin ve sizin annenizin yanında çenesini kapar bu konuda. Ayrılıp ayrılmamak sizin bileceğiniz iş tabi ama sizden sonra alacağı yerine onsuz hayatı nasıl idame ettireceğinizi daha çok düşünmeye başlayın bence.

Cocugunu surekli tartisan anne babanin onunde mi buyutmek fdaha uygun bosanmis ailede mi hayatta cocukta secim de senin

Devlet acilde de veriyorlar raporu..

şiddetin olduğu yerde saygı,sevgi yoktur.saygı sevgi olmayan evlilikte olmaz olsun.yıpratma kendini ve yıpratmalarınada müsade etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…