kafam çok karışık sabretmeli miyim duzelmez deyip bosanmalimiyim?

Ve maasini annesine veriyo meslA bugün maaşını aldigi gibi annesine veriyo aylik 50 tl istedim onu bile vermiyo

Evet haklisiniz. Ama kontrolcu olan kim anlayamadim. Biseyi yapiyo ben küstükten sonra bi bakiyorum ona o akli annesi vermis. Sonra da acikliyo bana boyle yap die annem demisti ben de o an onu hakli gordum yaptim diyo. Kart meselesi de boyle oldu ama hicbir zaman kartimi almadi daha sonra hatta o zaman kusura bakma yanlisti senin sadece evimizi dusundugunu goruyorum simdi demisti artik annesi ne dedi de kart icin kavga ettiyse... o gunden sonra kart falan istemedi bir senedir ucretsiz izindeyim benden de kendibparasini kacirmadi hic ne istesem alir para verir her istedigimi yaparim o konuda bir problem yok. Ama bu kaynana dolduruşu sorununu hic aşamadim bu konuda hicbi zaman basarili olamadim hep bu yuzden oldu kavgalarimiz. Evlendim evleneli ilk kez iki gun once annesini telefonda bozdu hatta aglatti inanamadim zaten kulaklarima. bundan sonraasla karismicak biz variz her kararimizi kendimiz vericez diyo ama cesaret edemiyorum.
Ama her ne sebeple o tokadi atmis olsa da onu affedemedim.

nekadar beklersen okadar dayak yersin boşa gitsin

Ve maasini annesine veriyo meslA bugün maaşını aldigi gibi annesine veriyo aylik 50 tl istedim onu bile vermiyo
inanamiyorum ya. Cok ozur dilerim argo kullanmak istemiyorum ama ben bunlara erkek demem.. sizin kesin cocugunuz var ve ev hanimi oldugunuz icin mecbur gidemiyorsunuz, değil mi?

Boyle kayinvalideler anne degil bence..istemiyorduysan evlendirmeseysin oglunu..kontrolcu psikopatlar!

inanamiyorum ya. Cok ozur dilerim argo kullanmak istemiyorum ama ben bunlara erkek demem.. sizin kesin cocugunuz var ve ev hanimi oldugunuz icin mecbur gidemiyorsunuz, değil mi?
Ewet bi kizim var 2 sene sabrettim ama artk sabredemiyorum kavga cikiyo surekli psikoloji altüst psikoloğa gidiyorum maddi olarak sorun olmasa çoktan kacmistim

Yok canim benim oyle bir sorunum olmadi su an ucretsiz izindeyim ben istemeden verir para bi yerde bisey gorup begendiysem alir hemen lafini etmez kuafore mi gidicem gitme demez hic hesap sormaz. Bizim sorunumuz o degil annesinin surekli hayatimizin merkezinde olmasi esimin onun sozunden cikamamasi onu hep hakli gormesi. Bu zincirlerini iki gun once kirdi ama iste aynen devam eder mi ben de bundan emin degilim.

Cok kontrolcu esim de ses etmiyo sozde borc var ve altinim bile benden habersiz satılmış

Boyle kayinvalideler anne degil bence..istemiyorduysan evlendirmeseysin oglunu..kontrolcu psikopatlar!
Benimki oyle maalesef yaptiklariyla kendi evladini mutsuzluga surukluyobi de ustune bana oglumun basi yandi senle evlendi bilsem bilmem kizin kizi vardi onu alirdim diyo kavgada. Ha bi de o zaman annesine benim basim falan yanmadi memnunum karomdan diyebilmisti beyimiz. Ama annesinden cok etkilendigi gercegini degistirmiyo bu tabi.

Annem otur sabret deyip duruyo
destek veren yok bnmki akraba evliligi hala dayi cocuklariyiz babm da kardeslik var diye bisey demiyor

gonul 93 .!.:
destek veren yok bnmki akraba evliligi hala dayi cocuklariyiz babm da kardeslik var diye bisey demiyor
Esim de oyle ama bnm kaynanam yalan söylüyor sürekli

Asıl yasadıklarını kimse bilemez ama bi dusun hemen bosanma.bu ilk mi yoksa daha oncedemi yaptı..eger yapıyosan dırdırı kes.biraz sorunları gormezden gel zaman ver tekrar hersey yoluna gire bilir...dayagı bu seferlik affet..biraz nazlan kustugunu belli et bi sans veriyorum de birdaha olursa affetmem de...ayrıca intar edicemde ne...degermi...kısacası bi sans daha ver duzelmezzse ayrıl...ogretmensin kendi ayakların uzerinde dura biliyorsun..etrafa bak sırf maddı sıkıntıdan dolayı bosanamayan kadınlar var..bu hayatta para onemli para varsa kotu esi napacan..son bir sans ver...kendini ezdirmeden karsındakını ezmeden

Ilk defa oldu evet cok konustum ama hakli olarak canima yetti kendi altinlarimi kadina vermedim diye hirsizmisim gibi benim haberim olacak deyip suratima kapi carpmaasini hazmedemedim. Surekli bir kusurumu ariyo yemek yapiyorum olmaz oyle diyo temizlik yapiyorum pasakli diyo surekli hecmisin lafini aciyo dugunde ben oyle istemedim sen boyle yaptin diyo esimi surekli dolduruyo karin soyle karin noyle bizim kavgaetmemize esimin bana kizmasina bayiliyo. Bi de bana vurdugunu duysa dort kose olur

Canim senin durumun cok daha zormus benden. Insallah esin duzelir. Tabi benimki de.Kadin olmak cok zor

Psikolog arkadasiniz cok dogru soylemis sizi kaybetme korkusundan atmistir o tokati
Aynen boyle kendinizi agirdan alin ki sucunu anlasin
Kaybetme korkusundanda olsa sana vurmaya cesaret edemesin..terapistede gidin ha bu arada istanbulda oturuyorsaniz eger cok guvendigim tanidigim var cocuga bakmasi icin isterseniz ozelden numarasini verebilirim

Canim tesekkur ederim keske haziranda istanbuldan izmire tasindim burda ariyorum guvenilir birini. Bulursam subatta ise baslicam. Ve kadini simdiden alicam haftada bir gun de olsa kendimi dinlemek kafami dagitmak icin. Hem de bu sayede kadini tanimis olurum okula baslayana kadar diyorum.

Esimle ilgili konuda da evet daha uzunca bir sure cektircem ona bakalim ne yapacak gercekten seviyosa gercekten bu evliligi istiyosa butun yapacaklarima dayanir annesine de uymaz. Cekemezse nazima katlanamazsa ona yol gorunur. Allah dusmanimin basina vermesin boyle kiskanc kaynana. Bildigin ruh hastasi. Nasil hayat gecer o kadinla bilmiyorum. Esim verdigi sozleri tutar insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…