kafam çok karısık sizce ne yapmalıyım

sormadı tek hatam o oldu zaten saklamak söyleyemedim korkudan bu olaylar olacak diye cok korktum

sen aldıklarını sakladın mı, yoksa gördü de sormadı mı?
o kısmı anlayamadım da.

sen çalışıyor musun?

yok gördü aldıklarımı saklamadım altınları kullandıgımı saklamam hataydı sadce o zaman söyleseydim korkmayıp calıstırmadı ben sana bakarım ne olursa olsun diye onun yüzünden okulumuda bıraktım zaten deli gibi

hiçbir planı yoktu sonradan eve dogalgaz yaptıracaklardı ben hep dedim ya araba alalım ya bankaya koyalım yada yatırım amaclı birşeyler yapalım diye hep babasının lafına baktı o şstemiyor dedi

o zaman haketmiş hahah. babası istemiyor diye yatırım yapamayacakmıymışsınız? ohh iyi olmuş valla. gerçek yüzünü de göstermiş kocanız. ben de eşinizin sizi sevmemesine katılıyorum ne yazık ki. borç harç verilmiş söz yoksa altınları set yaptınız ihtiyaçlara harcadınız diye bu duruma gelinmez. asla yaptığınız şeyi hata yapmışsınız gibi konuşmayın. suçlu gibi konuşmayın ve avukat önerilerine göre hareket edin. ve mutlaka boşanın. resmen kendi malınızla hırsız ilan edilmişsiniz.

canim ya zor bir durum ozaman ailesinden hic birsey bekleme derim
esas kocan o duzelsin yeter donsun yuvasina hersey eskisi gibi olsun insallah acaba hic mi kizini esini ozlemiyor cok merak ediyorum? yoksa ozluyorda qururmu yapiyor?

bende üzülmüyorum artık önceden üzülüyordum keske yapmasaydım diye ama avukatlada görüşünce onun yaptıklarınıda görünce.suclu degılım zaten sadece saklamakla hata yaptım o kadar

eşin gerçekten garip, insan evıne gıren şeyi fark etmez mı? sonuçta çalışmıyorsunda
insan sormaz mı bunlar nereden alındı? diye.

o altınlarla eşinin değilde, babasının yapacakları varmış bence
eşinin planları olsaydı bişi demezdım ama, ki yinede göz dikemez, ama aile iseniz olur böyle şeyler.
sırf babasının planları bozuldu dıye yapmıs bunu, iyiki harcamışsın diyorum sana

canim ya zor bir durum ozaman ailesinden hic birsey bekleme derim
esas kocan o duzelsin yeter donsun yuvasina hersey eskisi gibi olsun insallah acaba hic mi kizini esini ozlemiyor cok merak ediyorum? yoksa ozluyorda qururmu yapiyor?

inşallah düzelir kızım için enazından daha iyi olur gibi bence ayrıca kızını alıyor cumartesi aksam pazar geri getiriyor

ayy tesekkür ederim valla moral oldunuz bana suan daha iyi bir durumdayım gercekten

ya ben şunu anlayamadım. kaban aldım kıyafet aldım diyosun. ne kadarını harcamış olabilirsin ki düğün altınlarının?

yoksa dolabı christian dior, armanilerle mi doldurdun kız

aynı anda iyi ki demişiz yani kayınpeder araya girince benim de iyi ki demekten başka düşüncem olmadı.

ya ben şunu anlayamadım. kaban aldım kıyafet aldım diyosun. ne kadarını harcamış olabilirsin ki düğün altınlarının?

yok kız hepsini harcamadım da set falan yaptım bahane olmus gibi geliyor biraz bana

altınlarla set yaptırmış, kalan parayla kıyafet ve evin bazı ihtiyaçlarını almış

Son düzenleme:
gelinin altınlarında gözü varmış.
o harcayacagına konu sahıbı harcamıs
iyi olmuş bence.

onlar kendi parasıymıs gözüyle bakıyorlar abisinin ilk eşide bosanırken altınları alıp gitmiş kaynana cok laf etmiş duyduguma göre altınlarıda alıp gitti falan diye ama bilmiyorlarki altınlar gelinin hakkı

sizin olaydan sonra öğrenirler artık bi zahmet.

Bu erkek milleti daha evlenmeden düğün altınlarını sülalesine peşkeş çeker biz susarız , kadına gelince ...
Oh ne ala.

onların amaç belliymiş yahu, neye denk gelmişin böyle sen.
kaynana kendı kocasıyla boşansın ve bavulunu alsın sadece bakalım ne olacak.
empati yoksunu kadın şu mübarek ayda ağzımı açmak istemıyorum.

ohhhh iyi etmiş eski gelin, allah böyle nasip etmez, ettirmez işte hakkı olmayan şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…