paranın hepsini eve harcamadın yani? set ve gerekli şeyleri aldın değil mi?
set neyse
ama keşke ev harcamalarını ona söyleseydın.
sormadı mı hiç, bunlar nereden geldi diye? ne kadar süre sonra haberı oldu?
sormadı tek hatam o oldu zaten saklamak söyleyemedim korkudan bu olaylar olacak diye cok korktum
altınların harcanmasını mı babası istemıyordu?[/QUOTE
evet ben hep cabaladım birsey sahibi olalım diye babası ıstememiş ne gerek var diye altlı üstlü oturuyorduk kendi evim yada arabam olsun rahat rahat gezelim istedim sadece cok gördüler kendi evlerine dogalgaz yapılacagı zamanda ne gerek var demediler hiç
sen aldıklarını sakladın mı, yoksa gördü de sormadı mı?
o kısmı anlayamadım da.
sen çalışıyor musun?
hiçbir planı yoktu sonradan eve dogalgaz yaptıracaklardı ben hep dedim ya araba alalım ya bankaya koyalım yada yatırım amaclı birşeyler yapalım diye hep babasının lafına baktı o şstemiyor dedi
canim ya zor bir durum ozaman ailesinden hic birsey bekleme derimannesi bastan istememişti zaten beni düğün alısverişinde falan hep ben köyden alacaktım kız diye söylendi babasıyla konustum sabret bekle dedi baska birsey demedi hiç aramıyorlar bile beni gectim torunlarını bile aramıyorlar
o zaman haketmişhahah. babası istemiyor diye yatırım yapamayacakmıymışsınız? ohh iyi olmuş valla. gerçek yüzünü de göstermiş kocanız. ben de eşinizin sizi sevmemesine katılıyorum ne yazık ki. borç harç verilmiş söz yoksa altınları set yaptınız ihtiyaçlara harcadınız diye bu duruma gelinmez. asla yaptığınız şeyi hata yapmışsınız gibi konuşmayın. suçlu gibi konuşmayın ve avukat önerilerine göre hareket edin. ve mutlaka boşanın. resmen kendi malınızla hırsız ilan edilmişsiniz.
yok gördü aldıklarımı saklamadım altınları kullandıgımı saklamam hataydı sadce o zaman söyleseydim korkmayıp calıstırmadı ben sana bakarım ne olursa olsun diye onun yüzünden okulumuda bıraktım zaten deli gibi
canim ya zor bir durum ozaman ailesinden hic birsey bekleme derim
esas kocan o duzelsin yeter donsun yuvasina hersey eskisi gibi olsun insallah acaba hic mi kizini esini ozlemiyor cok merak ediyorum? yoksa ozluyorda qururmu yapiyor?
eşin gerçekten garip, insan evıne gıren şeyi fark etmez mı? sonuçta çalışmıyorsunda
insan sormaz mı bunlar nereden alındı? diye.
o altınlarla eşinin değilde, babasının yapacakları varmış bence
eşinin planları olsaydı bişi demezdım ama, ki yinede göz dikemez, ama aile iseniz olur böyle şeyler.
sırf babasının planları bozuldu dıye yapmıs bunu, iyiki harcamışsın diyorum sana
eşin gerçekten garip, insan evıne gıren şeyi fark etmez mı? sonuçta çalışmıyorsunda
insan sormaz mı bunlar nereden alındı? diye.
o altınlarla eşinin değilde, babasının yapacakları varmış bence
eşinin planları olsaydı bişi demezdım ama, ki yinede göz dikemez, ama aile iseniz olur böyle şeyler.
sırf babasının planları bozuldu dıye yapmıs bunu, iyiki harcamışsın diyorum sana
ayy tesekkür ederim valla moral oldunuz bana suan daha iyi bir durumdayım gercekten
aynı anda iyi ki demişizyani kayınpeder araya girince benim de iyi ki demekten başka düşüncem olmadı.
ya ben şunu anlayamadım. kaban aldım kıyafet aldım diyosun. ne kadarını harcamış olabilirsin ki düğün altınlarının?
yoksa dolabı christian dior, armanilerle mi doldurdun kız
ya ben şunu anlayamadım. kaban aldım kıyafet aldım diyosun. ne kadarını harcamış olabilirsin ki düğün altınlarının?
yoksa dolabı christian dior, armanilerle mi doldurdun kız
gelinin altınlarında gözü varmış.
o harcayacagına konu sahıbı harcamıs
iyi olmuş bence.
onlar kendi parasıymıs gözüyle bakıyorlar abisinin ilk eşide bosanırken altınları alıp gitmiş kaynana cok laf etmiş duyduguma göre altınlarıda alıp gitti falan diye ama bilmiyorlarki altınlar gelinin hakkı
onlar kendi parasıymıs gözüyle bakıyorlar abisinin ilk eşide bosanırken altınları alıp gitmiş kaynana cok laf etmiş duyduguma göre altınlarıda alıp gitti falan diye ama bilmiyorlarki altınlar gelinin hakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?