- 9 Kasım 2012
- 246
- 47
- 118
- Konu Sahibi ela gozlum
-
Annem söz nişan yaparsak bekletmezler seni dedi hemen düğün yapalım derler deri ama bugün sevgilimle konuştuk babası seneye ramazan bayramından sonra yaparız düğünü demiş yani hemen olacak bişey değil ama annem anlamıyor hemen evleneceğimi sanıyor bide belki akrabalardan da önce küçüğünki oldu büyüğü bekletiyorlar diye laflar duymak istemiyor ama bu bana göre çok yanlış dinimizde de abla önde diye kardeşi bekletmek çok günahmış bunu söylediğim halde bile hala ablan var bekle sen diyor elinden kayıp gitmemi istemiyor belki de çünkü ablamdan çok ben desteğiyim onun bana güvenir en çok ama sevgilimin annesi de ayıp bizi böyle bekletmesi demiş en azından altı üstü yüzük diyorum annem gelmeler gitmeler başlayacak ben şimdiden yapmam onu diyor ufff kafam çok karışık sizce annemle nasıl konuşmalıyım olması içinHerkesin kısmeti ayrı, anneniz hatalı davranıyor.
Konuşun. En azından söz nişan yapın.
Ne malum askerde iken ayrılmayacakları? Yeni ilişkiymiş. Belli olmaz tabi ama dediğim gibi herkesin nasibi başka, kimse kimseye engel olmamalı
6 yıl deseydim emin olun annem çok kzardı bana kaldı ki 1 yıl dedim diye bile kızdı. Neden gizledin dedi korktum dedim ne tepki vereceğini bilemezdim sonuçta biraz da tutucu bi ailem var herşey söylenmiyor anneme babam da bu konuda annem ne derse onu yapıyor inanın bilmiyorum çok üzülüyorum...Şu anlattigin gibiyse bende nedense annen gibi düşünüyorum...
1 yıldır tanıyorum diye yalan söylemen annene ne kadar doğru? Eger 6 yıldir tanıdığını soyleseydin zaten birbirinizi yeterince tanidiginiza hukmedip belki de sen ablandan önce evlenebilirdin...
Hiç bu açıdan baktın mi?
Kimse kimsenin kismetinin önüne geçemez..
Kader diye birşey var... Zamana bırak bakalım...
25 yaşındayımSevgilinin annesi çok haklı, herkese söyledikten sonra ayıp olmuş cidden. Annene 6 yıldır beklediğinizi söyleseydin keşke. Kaç yaşındasın?
Ben bu önce abla/abi tutumunu doğru bulmuyorum. Kimin zamanı geldiyse evlenir.
Ee iyi de erkek arkadaşın küçük kardeşini bekletiyor senin ablani beklemene laf ediyorlar. Çifte standart var.Annem söz nişan yaparsak bekletmezler seni dedi hemen düğün yapalım derler deri ama bugün sevgilimle konuştuk babası seneye ramazan bayramından sonra yaparız düğünü demiş yani hemen olacak bişey değil ama annem anlamıyor hemen evleneceğimi sanıyor bide belki akrabalardan da önce küçüğünki oldu büyüğü bekletiyorlar diye laflar duymak istemiyor ama bu bana göre çok yanlış dinimizde de abla önde diye kardeşi bekletmek çok günahmış bunu söylediğim halde bile hala ablan var bekle sen diyor elinden kayıp gitmemi istemiyor belki de çünkü ablamdan çok ben desteğiyim onun bana güvenir en çok ama sevgilimin annesi de ayıp bizi böyle bekletmesi demiş en azından altı üstü yüzük diyorum annem gelmeler gitmeler başlayacak ben şimdiden yapmam onu diyor ufff kafam çok karışık sizce annemle nasıl konuşmalıyım olması içinbirde şöyle sorun var kardeşi sevgilimden 4 yaş küçük ve ona da kısmetleri geliyormuş bizim yüzümüzden onu da bekletiyorlar sevgilim ona yüzük takacağız bekletmeyelim onu dedi bizim iş böyle uzar o zaman dedim çok mutsuzum ya.
Evet ama ablamın durumla kardeşinin durumu farklı sonuçta ablam askerdeki sevgilisini bekleyecek onların hemen olacak diye bişey yok ki. Sevgilimin kardeşininse hemen olacak bişey.Ee iyi de erkek arkadaşın küçük kardeşini bekletiyor senin ablani beklemene laf ediyorlar. Çifte standart var.
6 yıl deseydim emin olun annem çok kzardı bana kaldı ki 1 yıl dedim diye bile kızdı. Neden gizledin dedi korktum dedim ne tepki vereceğini bilemezdim sonuçta biraz da tutucu bi ailem var herşey söylenmiyor anneme babam da bu konuda annem ne derse onu yapıyor inanın bilmiyorum çok üzülüyorum...[/QUOTE
Bizde sekiz yil birlikteydik. Vakit vermedim su kadar zamandir görüşüyoruz diye ama liseden tanistigimizi biliyorlardi zaten. Halbuki liseden beri sevgiliyiz :) onlar sonradan alevlendik sandilar. Bizimkilere de sekiz yil desem cok kizarlardi.
Ablamın tavrı her zaman var bana zaten bana ne yapılsa onu kıskanır hep. Bu konuda da aynısı olur eminim. Yani abartmanın alemi yok yüzük takılacak bekleyelim diyeceğiz yine beklenir. Böyle gezip tozmam daha mı iyi olur onlar bildikten sonra. Ne güzel ablanız destek çıkmış size her ne kadar sonradan destek olmasa bile sizin yanınızda olan bi ablanız var benim ablam hiçbir zaman yanımda olmadı hep kendisininki olsun istedi laflarıyla hep ezdi beni. Şimdi de olsun istiyor ama babam onunkine de askere gitsin gelsn iş kursun yüzük takarım dedi.Biz yüzük taktik ablamdan önce.
Ablamin tavrini cekiyoruz. Hemde ilk bastan beri ablam destekcimizken.. Nasil ama güzel degil mi? :)
Acikcasi beklenilmemesi gerektigini düşünüyorum. Ancak bazi insanlar "el ne der"e cok takildigi icin sorun cikariyorlar.
Yada benim ablam gibi evlilikten baska bir hedef(!) Koymamissa ablaniz daha zor.
Annenizle konuşun anlatin. Böylesi daha mi iyi adimiz konsun diyin.
12 ay mı bekleyim yani doğuya giderim şehit olurum ben deyip duruyor rüyasında da görmüş ona bu kadar yaklaşmışken yollayamam askere herşey karışır o zaman annemler çok bekletir biziEski konulara baktim senin de sevgilin daha askerligini yapmamis bence tam sirasi yaptiktan sonra adim atin
Biz yüzük taktik ablamdan önce.
Ablamin tavrini cekiyoruz. Hemde ilk bastan beri ablam destekcimizken.. Nasil ama güzel degil mi? :)
Acikcasi beklenilmemesi gerektigini düşünüyorum. Ancak bazi insanlar "el ne der"e cok takildigi icin sorun cikariyorlar.
Yada benim ablam gibi evlilikten baska bir hedef(!) Koymamissa ablaniz daha zor.
Annenizle konuşun anlatin. Böylesi daha mi iyi adimiz konsun diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?