7 yıllık evliliğim bir kızım var 5 yaşında ben 30 eşim 40 yaşında cinsellik yüzünden problemler tartışmalar yaşıyoruz daha doğrusu oto boka tartışıyoruz eşim asla suçlu yada haksız olmayı kaldıramıyor kabul etmiyor herşeyde ben suçluyum hersene ramazanda vurdu kırdılı kavgamız olur boşanma eşiğinden döneriz ama bu sene ki kavgadan sonra aklım çok karıştı aklımda sürekli boşanma isteği var çok şey yazabilirim ama beni en çok etkileyen konu geleceğimizin çocuğumuzun hiç bir şeyi olmayacak olması yada evli olduğum süre boyunca ne bir ev ne bir araba alamayacak olmamız çünkü eşimin aldığı maaş yeterli gelmiyor zaten nereye gittiği de anlaşılmıyor sürekli borçla ev dönüyor yada benim annemin desteği ile kolejde öğretmen asgari ücret alıyor bırakıp başka bir işte yapmıyor bu şekildeede bir yere varamıyoruz sürekli aklımda boşansam ailemle yaşasam her şey sahibi olabileceğim ve daha iyi yerlerde olabileceğimden kendimi alamıyorum umarım kendimi anlatabilmişimdir boşanmak için mutlaka büyük bir şey mi olmalı bilmiyorum şımarıklıkmı yapıyorum saçma mı düşünüyorum nedir derdim