Kafam çok karışık yardım edin :((

blackberryli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
270
125
123
38
Kızlar benim sorunum şu 1 aydır sevgilim var düz, sakin, işten eve evden işe bir adam. Bana değer veriyor, ilişkimiz güzel gidiyor ama heyecansız, sanki 10 yıldır evli gibiyiz.. yemek yedin mi? iyi geceler, günaydın, seni özledim hava soğuk vs vs konuşmalarımız.. aramızda tutku, aşk yok en azından benim için yok.. Çevremdeki herkese göre klasik hayırlı kısmet bir adam. Sevgilimle çıkmaya başlamadan önce bir adamla tanıştım Dul ve 1 tane çocuğu var arkadaşça görüşüyoruz ama sanırım sevgilime hissetmediğim her şeyi ona hissediyorum. Heyecanlanıyorum, merak ediyorum, özlüyorum, kıskanıyorum çok değişik bir durum. Sevgilimden ayrılıp onunla görüşmeyi bile düşünüyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum. Lütfen bana akıl verin

bence sen başkasına karşı daha derin duygular beslediğin

için böyle düşünüosun belki daha ilgilidir sende ona alıştığın için

sevgilinin az ilgisiz kalması sana böle düşündürüyordur.sende farketmeden

soğuksundur sevgiline.bence dul arkadaşını

bırak ve sevgiline sahip çık derim ben.

Daha bir aydir birliktesiniz , istedigin tutkuyu askida daha sonraki zamanda yasabilirsin ... hem ben anlamiyorum artik
Kizlarimizi ,bune acele bune kararsizlik..

sirf tutku yasayacaksin diye , dul ve cocuklu birine gero donme bence...o tutku birgun bitince yerini sancili bir iliski alir
Sonradan daha cok pisman olursun ...

bir insana başta bir şeyler hissetmezsen sonrasında hissedecğin sadece alışkanlık olur. ancak tutukulu bir aşk ın sonuda aynı şekilde alışkanlığa dönüşmektir.bence eninde sonunda elde kalan sevgi ve saygı ise seçimini mantıklı olandan yana kullanman gerekeir

Bence heyecan duymadigin biriyle olmanin hicbir anlami yok. 1 aylik deneme yapmissin, cekim hissetmiyorsan, heyecan duymuyorsan daha fazla zorlamanin anlami yok. Evlensen de hayatin aynen boyle olacak, boyle bir hayat istiyor musun?

Baska birine bir sey hissetsen de hissetmesen de bence kendini zorlamanin bir alemi yok, ayrilmalisin. Insan zaten hoslandigi kisiden uzak duramaz, sen kendini dul adamdan niye uzak tutuyorsun, neden kendine eziyet ediyorsun, hayirli kismet kriterlerine uymadigi icin mi? Gec bunlari bence, istek duymadigin, arzulamadigin biriyle sirf iyi bir insan diye birlikte olma, evlenme. Ben senin yerinde olsam ilgi duydugum biri varken baska biriyle iliskiye baslamazdim, baslasam bile yol yakinken donerdim, ayrilip dul adama giderdim. Sonucta 1 aylik bir iliski bu, 1 ay gibi bir sure seni simdiki sevgiline borclu veya sorumlu yapmaz. 3 yillik sevgili olsam bile, gonlum baskasina kayiyorsa ayrilirim.

Son düzenleme:

Meceramiariyosiun..sevgilini birak ve evliligi cocuk heyecanini tatmis o adamla gorus.davul bile dengi dengine.gercekci bak birazdul ve cocuklu.bunlarin sorumlulugunu alabileceksin yani.bu arada sadik bi sevgili de degilsin.dilerim sevgilinden ayrilirsin.

biriyle beraberken başkasını özleyip,onu düşünüyorsanız bu ilişki olmamalı.
sevgilinizinde vaktini boşuna harcamayın.
bitirin.
ayrıca,ilk aylarda beraberlikler heyecanlı olur. sonra alışkanlıklar ön plana çıkar. sizde daha ilk ayda bileyoksa,zorlamayla gitmez ilişki.

Klasikleşti ama çok doğru bir söz var.

" Eğer iki kişi arasında kalıyorsan 2. seç, 1. gerçekten sevseydin 2. seçenek olmazdı"

Ne sevgilini kandır ne kendin oyalan.

Kendi tarafınızdan bakın olaya. Erkek arkadaşınız sizle beraber ama dul ve çocuklu bir kadına ilgi duyuyor. Onu özlüyor, ona heyecan duyuyor. Bu şekilde baktığında ne hissedeceksen sen de onu yap...

Teşekkür ederim yorumun için çok haklısın

Tutku, aşk heyecan zamanla olur mu dersiniz?

teşekkür ederim yorumun için :)

adam dul ve çocuklu ben 29 yaşındayım artık evlenmek istiyorum bebeğim olsun istiyorum. Bu adam ailem için uygun biri değil ve macera yaşayacak yaşta değilim

sevgilimi aldatmadım içsel bir durumu paylaştım bu kadar kırıcı olmanıza gerek yok. dinimizde bile haramı düşünmek değil yapmak günahtır. hakkımda hayırlısı olsun

adam dul ve çocuklu ben 29 yaşındayım artık evlenmek istiyorum bebeğim olsun istiyorum. Bu adam ailem için uygun biri değil ve macera yaşayacak yaşta değilim

biliyor muısun aynı olmasada bende benzer bir durumdayım..sevdigiğim bi adam vardı annemlerin sersei dedği tarzda..5aylık ilişkim vardı onla suan yazarken bile sanırım hala seviyorum...evlenmekten korkuyorum dediği için ayrıldık ..smdi mantıklı olan bana değer veren biri var benden hoşlandığını acık acık soyledı...1-2 kez görüştük yemek yedik vakt gecrdik hii.ç ama hiç bir sey hissetmiyorum mantık için acaba olur mu bi ilişki diye bakıyorum ama ne başlayabiliyorum nede ötesi yok..şimdi o sersei olan sevgilim arıyor onu seviyorum ama arada kaldım napmalıyım diye...
bence senn hikayende de o dul adamı düşünme canım..üzülmek yerine başkasını üzmek daha mı iyi bilmem artık öyle düşünür hale geldm

30 günlük birliktelikte,insan önce karşısındaki tanımaya çalışır.Tutku heyecan bir günde olacak şeyler değil.Tanıdıkça olacak şeyler.Bir insan doğru dürüst tanımadığı birine tutkulu olamaz.

Eğer şuan ki erkek arkadaşınıza karşı duygularınız yok ise,daha fazla zamanınızı harcamayın derim.
Sevgi yoksa beraberliğin anlamı da yok.
Diğer beyefendiye karşı duygularınız yoğun anladığım kadarı ile.
Neden olmasın?
Kalbinizin sesini dinleyin.(tabii mantığı unutmadan)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…