- 12 Eylül 2012
- 270
- 125
- 123
- 38
- Konu Sahibi blackberryli
-
1 ay duyguların tükenmesi için çok kısa bir zaman.
Bir şey hissetmiyorsanız daha fazla uzatmamalısınız.
Ayrıca aileniz için değil,sizin için uygunluğu önemli.
Sonuçta aileniz değil siz yaşayacaksınız beyefendiyle.
İlişkinin başın da biliyor muydunuz çocukları olduğunu?
Eğer biliyorduysanız şimdi neden takılıyor sunuz bu duruma?
siz konuyu yanlış anlamışsınız
adam dul ve çocuklu ben 29 yaşındayım artık evlenmek istiyorum bebeğim olsun istiyorum. Bu adam ailem için uygun biri değil ve macera yaşayacak yaşta değilim
Anliyorum sekerim, ben de 27yim bu arada.
Lakin soyle bir sey de var, bu dul adamla sonunun evlilik olmayacgini nerden biliyorsun? Yani adamin dul olmasi bence bir sorun teskil etmiyor. Cocuklari onda mi kaliyorlar? Eger annelerindeyseler, bence yine sana cok is dusmuyor. Yani adamla olmak istiyorsan ben acikcasi cok problem goremedim. Adamin dul olmasinin mantiga cok aykiri bir tarafi yok bence.
dul adam evlenmek istiyor bana direkt olarak seninle evlenmek istiyorum demedi zira sevgili değiliz ama sürekli olarak tekrar evlenmek istediğini dile getiriyor.. Çocuğu olmasa gene sorun yok ama çocuk var ortada hem de kız( ailemin örnek evladıyım ben ve böyle bir evlilik yaparsam annem de babam da çok üzülür bana yakıştıramaz
Tutku zamanla olusan bisey degildir, basta yoksa devaminda hic olmaz
Sayet derseniz ki tutkusuz da mutlu olunur, devam edin. Bu insanin biraz hayattan ne bekledigi ile alakali bisey. Siz karari kendi kafanizda vereceksiniz.
hay Allah..... tutku yok dıye dul cocuklu bır adamı ıkıncı alternatıf olarak mı dusunuyosun.... buyuk konusmayayım ben ama senın su sıradan buldugun ılıskın o adamla yasayacagın tutkudan cok daha ıyı... tutku bıter birgun sonra buralarda sızlanırsın.... sevgılıne sahıp cık... o adamı da kafandan sil at bence...yazık etme kendıne ...
Bence aklında diğer adam olduğu için sevgiline adapte olamıyorsun.
herkes 2.ci icin heycanlanıyorken su an sevgilinize yanlıs yapmıs oluyorsunuz, uzatmayın vs yazmıs; aynı sekilde düsünüyorum.
benim asıl sormak istedigim, şuanki sevgilinizle cıkmaya baslamadan önce hic mi heyecanınız yoktu?
bazen hasretlik cekmedikce karsımızdaki kisiye ne kadar deger verdigimizi anlayamıyoruz.
Kızlar benim sorunum şu 1 aydır sevgilim var düz, sakin, işten eve evden işe bir adam. Bana değer veriyor, ilişkimiz güzel gidiyor ama heyecansız, sanki 10 yıldır evli gibiyiz.. yemek yedin mi? iyi geceler, günaydın, seni özledim hava soğuk vs vs konuşmalarımız.. aramızda tutku, aşk yok en azından benim için yok.. Çevremdeki herkese göre klasik hayırlı kısmet bir adam. Sevgilimle çıkmaya başlamadan önce bir adamla tanıştım Dul ve 1 tane çocuğu var arkadaşça görüşüyoruz ama sanırım sevgilime hissetmediğim her şeyi ona hissediyorum. Heyecanlanıyorum, merak ediyorum, özlüyorum, kıskanıyorum çok değişik bir durum. Sevgilimden ayrılıp onunla görüşmeyi bile düşünüyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum. Lütfen bana akıl verin
Hayir hic yoktu olmadi artik olur mu onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?