- Konu Sahibi didempolat
neresınden baslıycamı bılemıyorum ınanın....aslında cok buyuk bır problem degıl ama ben anlatayım lutfen sızde akıl verın....arkadaslar nısanlımla 5 yıldır beraberız 2009 yılında sozlendık 2010 yılının mayıs ayında nısanlandık bu aradakı mesafe cok uzun geldı bana ve dugunu hemen yapıcaklarını dusundum ama erkek tarafından hala bır ses cıkmadı herkesın bana dugunun ne zaman demesınden cok sıkıldım ne soylıcemı bılemıyorum bıde ınsanların cok uzatmak hayırlı degıldır ıste hızlandırın felan demesınden de cok sıkıldım dun aksam annemle konustuk annemde evet cok uzadı ben konusucam annesıyle dıyor sızce annemın konusması dogrumu cunku dugun erkek tarafının bızde cok ustelemek ıstemıyorunz sıkıstırmadık hıc bır zaman ama artık olsun ıstıyrm bılmıyrm ıste bole kafam karısık nısanlımı sorucaksınız emınım onunla konustum bu konuyu onlar yaza belkı dusunuyorlar dıyor sen konus dıyrm sozun acılmasını beklıyorms ole soramazmıs .....sıkıldım ınanın onuda cok sevıyorum ama cok tartısıyoruz lutfen bıseyler yazın annemın annesını arayıp solemesı dogru olur mu sızce ? :26: