kafam cok karısık yardım.....

didempolat

KOCASININ BITANESI....
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
938
0
96
İstanbul
neresınden baslıycamı bılemıyorum ınanın....aslında cok buyuk bır problem degıl ama ben anlatayım lutfen sızde akıl verın....arkadaslar nısanlımla 5 yıldır beraberız 2009 yılında sozlendık 2010 yılının mayıs ayında nısanlandık bu aradakı mesafe cok uzun geldı bana ve dugunu hemen yapıcaklarını dusundum ama erkek tarafından hala bır ses cıkmadı herkesın bana dugunun ne zaman demesınden cok sıkıldım ne soylıcemı bılemıyorum bıde ınsanların cok uzatmak hayırlı degıldır ıste hızlandırın felan demesınden de cok sıkıldım dun aksam annemle konustuk annemde evet cok uzadı ben konusucam annesıyle dıyor sızce annemın konusması dogrumu cunku dugun erkek tarafının bızde cok ustelemek ıstemıyorunz sıkıstırmadık hıc bır zaman ama artık olsun ıstıyrm bılmıyrm ıste bole kafam karısık nısanlımı sorucaksınız emınım onunla konustum bu konuyu onlar yaza belkı dusunuyorlar dıyor sen konus dıyrm sozun acılmasını beklıyorms ole soramazmıs .....sıkıldım ınanın onuda cok sevıyorum ama cok tartısıyoruz lutfen bıseyler yazın annemın annesını arayıp solemesı dogru olur mu sızce ? :26:

annen bence arayıp söylemesin sen nişanlınla hallet sanki siz zorluyormussunuz gibi hos olmaz ama sen haklsıın 5 sene olmus yani bide nişanla dugun suresini bana görede uzatmamak lazım

cnm napmak istedikleri belli lmuyo..bende senle aynıyım nerdeyse..5 yıllık flört ekim 2009da nişanlandık ve halen ses yok düğünden yana..abisi bekar ve biz onu belkiyoz:(
bana kalırsa annen konşmasın nişanlın ailesiyle konussun baktınız hala ses yok ozaman annen açsın konuyu..

Son düzenleme:
Canım ne bılım bızde abısını bekledık o evlendı gecen yıl hanı dıyorum evlendırmek zor beklıyım bıraz daha ama artık olsun ıstıyorum canım benım ah ah en ıyısı konısıyım nısanlımla ben napım kı baska :(:69:

cnm napmak istedikleri belli lmuyo..bende senle aynıyım nerdeyse..5 yıllık flört ekim 2009da nişanlandık ve halen ses yok düğünden yana..abisi bekar ve biz onu belkiyoz:(
bana kalırsa annen konşmasın nişanlın ailesiyle konussun baktınız hala ses yok ozaman annen açsın konuyu..

saol canım benım ınsallah senınde en kısa zaman da olur dugunun evını dugun resımlerınızı oruruz bırbırımıze dua edelım...

bence uygun bir dille annenin dile getirmesinde bir sakınca yok mesela şu şekkilde ' işte X hanım düğün tarihini belirledinizmi eş dost akraba soruya bizde cevap veremiyoruz artık bi taraftan belirleyinde bizde ona göre planımızı yapalım ' garip olmaz gibi geldi bana ama bilemiyorum

bence uygun bir dille annenin dile getirmesinde bir sakınca yok mesela şu şekkilde ' işte x hanım düğün tarihini belirledinizmi eş dost akraba soruya bizde cevap veremiyoruz artık bi taraftan belirleyinde bizde ona göre planımızı yapalım ' garip olmaz gibi geldi bana ama bilemiyorum
tuhaf kacmaz yanlıs anlasılmaz ınsalla annem sorucam dedı ama ben emın olamamıstım saolun yardımcı oldunuz :):3:

Düğün tarihi netleşmeden söz,nişan yapmayı hiç uygun bulmuyorum ben..
Aynen ergenlikteki takılan yüzüklerden farkı yok..
Madem baştan konuşmadınız ben olsam nişanlımla kendim konuşurdum.. Büyükleri hiç araya katmadan geleceğe dair planı nedir açıkça sorardım..

Burda nişanlınız " ikinizin belirlediği bir tarihi" ailesine bildirmekle mükellef.
Sizonlardan randevu vermelerini bekler gibi bekleyemezsiniz.
Ama anneniz değil mütakbel eşiniz halletmeli.
İkinizin yuvası ikinizin belirlediği bir taraihte kurulmalı diye düşünüyorum.
Allah güzellikle tamamına erdirsin inşallah:nazar:

Bence annenin araması doğru değil...
Sizin aranızda halletmeniz daha uygun olur...
Önce onunla konuş. Sıkıldım sürekli konunun açılmasından de...
O da ailesine açsın lafın açılmasını beklemesin, utanılacak birşey değilya bu...

tuhaf kacmaz yanlıs anlasılmaz ınsalla annem sorucam dedı ama ben emın olamamıstım saolun yardımcı oldunuz :):3:

ya canım ben evlenirken büyükler hiç bişeye karışmadılar hep biz köprü olduk arada ama yaşanan bazı şeylerde keşke ben değilde ailem ağırlığını koysaydı dediğim yerler oldu bu yüzden konuşmasında bir sakınca yok dedim.

düğün tarihi netleşmeden söz,nişan yapmayı hiç uygun bulmuyorum ben..
Aynen ergenlikteki takılan yüzüklerden farkı yok..
Madem baştan konuşmadınız ben olsam nişanlımla kendim konuşurdum.. Büyükleri hiç araya katmadan geleceğe dair planı nedir açıkça sorardım..

ya nısanlım cok geleneklere duskun bır ınsan evde annesının lafı ck gecer anlamıyorum bende cok konustum onunla bu konuyu ama olucak olucak dıyo baska bısey demıyor yoksa benım kafamda bellı tarıhım ama onlar uymuyor napım kı bu sefer cıddı cıddı konusucam ama saolun :):58:

Aslında cok takılcak bısey degıl bu ınsanların bır suru problemlerı var allahtan herseyın haıylısını ıstıyorum ınsallah guzel kapılar acar bıze dua edın arkadaslar :17:

saol canım benım ınsallah senınde en kısa zaman da olur dugunun evını dugun resımlerınızı oruruz bırbırımıze dua edelım...

cnmm yaa allah kalbine göre versinn inşallah en yakın tez zamanda olur..amin annen şimdilik sölemesin bence önce nişanlın konussun ses çıkmazsa 1 ay kdar sonra annen açar konuyu artık..

cnmm yaa allah kalbine göre versinn inşallah en yakın tez zamanda olur..amin annen şimdilik sölemesin bence önce nişanlın konussun ses çıkmazsa 1 ay kdar sonra annen açar konuyu artık..

amın canım cumlemızın ınsallah allah kalbıne gore verır...suanda kendımı cok garıp hıssedıyorum acaba ben mı kotu dusunuyorum hanı belkı durumları musaıtdegıldır dıye ama acıklamada yapılmadı hıc ....nısanlıma dıyorum evlenmek ıstemıyorsun sen ıstesen konusursun ama o ıstıyorum sen yanlıs dusunuyorsun dıyo ....

Sorumsuz ve korkak ise hemen yüzüğü at

Sana onu nasıl ikna edeceğini yazayım

Nisan ne demek evlilige adim demek daha nisan takilirken bile evlilik tarihi konusulur benim bildigim seneye yada kisa evleniriz falan gibi.Malum kiz tarafinin hazirligi bitmez bi tarih verceklerki herkes hazirligini yapsin.Ortada maddi problem v.s de olsa konusulur gecen sene abisi evlendi demissiniz belki problem yasiyolardir ama bunlarin konusulmasi gerek.Nisanlinizla acik acik konusun netlessin bazi seyler...

6 ay içinde düğün olmaz ise yüzüğü atacağını söyle niye hep sen alttan alasın?

Back
X