- Konu Sahibi didempolat
anlasilan senin nisanlinda pIsIrIk... söz acilinca konusacakmis ohooooooooo bin sene gecer ozamana..
benim müstakbel sözlümde böyle.. ablasi evlendi koca sene gecti hep derdim git konusta bizede yüzük taksinlar artik.. yok söz acilinca sorarcakmis beyfendi öyle soramiyormus.. koca sene gecti 2 hafta önce gitti tipis tipis acti konuyu sordu, tamam olur aralik ayinda gideriz istemeye demisler! bukadar yani ne var bunda? bunun icin koca sene belki bu konuyu 50 kere tartismisizdir.. gidip adam gibi konusacagina hep dur , bekle, dur, simdi degil, sonra bilmem ne.. pIsIrIk

, senin nisanlinda böyle sanirim.. annen konussun acsin konuyu cünkü zamanla gercekten insanin cok morali bozuluyor.. dedigin gibi "nezaman sözleneceksin, nezaman gelecekler" sorulalari duymaktan biktim usandim.. allahima bin sükürler olsunki olacak artik insallah
.. seninde biktigini tahmin edebiliyorum.. annen acsin konuyu isterse yüzsüz desinler halbuki asil yüzsüz olan onlar olur ayip onlarin ayibi kac zaman gecmis insan hic degilse der su ay yapalim atiyorum yazin veya seneye kisin der.. hic degilse bilinir ama bunlar hic bisey dememis.. annen kesinlikle konussun bence..
benim müstakbel sözlümde böyle.. ablasi evlendi koca sene gecti hep derdim git konusta bizede yüzük taksinlar artik.. yok söz acilinca sorarcakmis beyfendi öyle soramiyormus.. koca sene gecti 2 hafta önce gitti tipis tipis acti konuyu sordu, tamam olur aralik ayinda gideriz istemeye demisler! bukadar yani ne var bunda? bunun icin koca sene belki bu konuyu 50 kere tartismisizdir.. gidip adam gibi konusacagina hep dur , bekle, dur, simdi degil, sonra bilmem ne.. pIsIrIk