Kafam Cok Karısık Yardım :(

Gelecekten

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
3
0
1
38
Arkadaslar hic uzatmadan konuyu sizlere sunuyorum degerli yorumlarinizi bekliyorum. Teyzemin oglunu seviyorum bana vazgec falan demeyin yardimci olun onun benden hoslandigini tahmin ediyorum ama ona guvenemiyorum da biraz rahat biri yorumlarinizi bekliyorum

Vazgeç kısa ve net ....
Başka erkek mi kalmadı
sakat çocuklar v.s unutursun onu
hoş olmayan bir konu

Akraba evliliğinden, Çocuklarının sakat olma ihtimalinden korkmuyor musun?
Sevgili oldunuz birşeyler yaşandı ayrıldınız, yıllar sonra çoluk çocuğa karıştığın zaman bile sana her bakan onla ilişkini düşünecek. Ortak alanlarda huzursuz olacaksın, Ömür boyu karşına çıkacak.

Ha bu arada bunuda soyleyim uveyiz annemle teyzem uvey kardes olduklari icin yasca yaslarimiz ayni

kuzen=kardeş vazgeç

Ha bu arada bunuda soyleyim uveyiz annemle teyzem uvey kardes olduklari icin yasca yaslarimiz ayni

Eminim öyledir.

Yaşınız da 28, 15 yaşında çocuk konusu sandıydım. Sakat çocuk, kuzen=kardeş iğrençliği herkes yazmış zaten başka yorumum yok.

Edit:Evli , lise mezunu ve ar.gör müsünüz??!?

Son düzenleme:
Eminim öyledir.

Yaşınız da 28, 15 yaşında çocuk konusu sandıydım. Sakat çocuk, kuzen=kardeş iğrençliği herkes yazmış zaten başka yorumum yok.

Evli , lise mezunu ve ar.gör müsünüz??!?
çok ilginç gerçekten evli barklı kadın gelmiş buraya kuzenime aşığım diye konu açıyor

yada daha önceki araştırma görevlisi şahıslar gibi bize bu tür yemler atıp gelecek tepkileri araştırıyor

kendince eğleniyor bir nevi araştırma geliştirme

Arkadaş her ar gör olduğunu iddia edenden bir pislik çıkıyor bu nasıl bir meslek

Gerçekten bazen insanı zıvanadan çıkarmak için yer arıyor bazıları,örnekte görüldüğü gibi.
Şimdi bir şeyler yazardım da ellerimi yormaya değmez...
Madem başkasına aşıksın niye evlisin?Kuzeninden başka aşık olacak birini bulamadın mı?
Hee bende bu arada lise mezunu araştırma görevlisiyim (!)
Hey yarabbim yaa

Son düzenleme:
Daral geldi şu kuzenimi seviyorum zaten 1 kere gördüm hemde üvey yeaa konularından.
Kardeş yahu kardeş nasıl göz koyuyorsunuz anlamıyorum anlamakta istemiyorum o kadar genişlemedim daha!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…