• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık yol gösterebilir misiniz ?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Şu an ki çalıştığım yerden çıkmak istiyorum ama hala elden paramı alamadım .daha 2 ayım dolmadı .istifamı sorumlum kabul etmese dahi çıkma hakkına sahip miyim .
Ya inanın sürekli konuşuyorum ama çok sıkıldım maaş ödemeleri geç oluyor .uzlaşmaya çalışıyorum olmuyor.işe gidesim bile yok .

Elden para verilmesi yasak diye biliyorum ayrica 20 gunden fazla bekletemezler
Ayın 10 u maaş günü.sözleşme imzalayana kadar haberim yoktu .ertesi gün veriliyor para merak etmeyin diye kandırdılar .vergi kaçırıyorlar bi şekilde yolunu buluyorlar .kaç senedir ayakta duruyor kurum

Şu an ki çalıştığım yerden çıkmak istiyorum ama hala elden paramı alamadım .daha 2 ayım dolmadı .istifamı sorumlum kabul etmese dahi çıkma hakkına sahip miyim .
Ya inanın sürekli konuşuyorum ama çok sıkıldım maaş ödemeleri geç oluyor .uzlaşmaya çalışıyorum olmuyor.işe gidesim bile yok .
İş sözleşmeleri tek taraflı feshedilebilir. İstifa kabul etmemek diye bişey söz konusu değil.

Bundan tam emin değilim ama sanırım bir yılınız dolmadığı için ihbar süreniz de yok. İstifa verip direkt ayrılabiliyor olmalısınız.

İş sözleşmeleri tek taraflı feshedilebilir. İstifa kabul etmemek diye bişey söz konusu değil.

Bundan tam emin değilim ama sanırım bir yılınız dolmadığı için ihbar süreniz de yok. İstifa verip direkt ayrılabiliyor olmalısınız.
2 aylık deneme süreci oluyor hala .zaten daha yeni 1ayım doldu

Back
X